- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ayy benimde evde yer yok ilk zamanlar cinnet geciriyodum. Aman birak aldirma yeter kizOnlar da var kız, hayır yani yerim de yokama dantel kanavice severim bak, hala doyamadım, iğne oyalı örtüler aldırıyorum
Ayy benimde evde yer yok ilk zamanlar cinnet geciriyodum. Aman birak aldirma yeter kiz
Merhaba ablacım nasilsin ❤Merhaba kızlar
İyiyim tatlım...arkadaştaydim kahve içmeye gittim. Gelince de Artemis bir diziden bahsetti carbonlu bir şeydi ona takıldım sarmadı ...Merhaba ablacım nasilsin ❤
Fincanı sayıp cinnet geçirince arayıp söylemiştim, 2 hafta totosundan konuştu kız, küstü bildiginAma salon takımı vs oldu mu gözlerim parlıyor
Dışarda mı evde mi...helal kız sana.İyi akşamlar... Ne yapıyorsunuz?? Ben yürüyüş ...
Evde . Dışarısı soğukDışarda mı evde mi...helal kız sana.
Dışarda mı evde mi...helal kız sana.
Bebeğim hangi notlar... Hatırlat lütfenBen sana notlarımı yazdım hocam
Bebeğim hangi notlar... Hatırlat lütfen
Elhan Abla açık lise sınavını demeyi unuttum sana hiç çalışamadım rahatsızlıklar ehliyet kursu derken.
Ve türk dili edebiyatını 45 le anca kapamışım
En yüksek puanlarım din dersleri sağlık ve trafik, demokrasi ve insan hakları bide ingilizce.
Biyoloji fizik 50. Öyle yani aklımda kalanlar en azından boş geçti diye üzülmedim.
Matematikten bahsetmedim farkındaysan o niye varsa
Iyi akşamlar canım, süpersin ❤İyi akşamlar... Ne yapıyorsunuz?? Ben yürüyüş ...
Instagram da ablacımİyiyim tatlım...arkadaştaydim kahve içmeye gittim. Gelince de Artemis bir diziden bahsetti carbonlu bir şeydi ona takıldım sarmadı ...
Kızlara bir bakayım dedim. Kahve, fincan muhabbetleri olmuş. Hipponun yemek sayfası Youtube de mi...merak ettim bak...
Aslında hic bir sebebi yok canım bazen durgun oluyorum ,bu ara ne yapsam diye düşünüyorum sürekli,Zipzip- ince mince kaptanım çok durgunsun bu ara neden böyle oldu? Özel bi sebebi yok ise eğer merak eder cevaba talip olduğumu belirtirim.
Iyi akşamlar canım, süpersin ❤
Instagram da ablacım
Aslında hic bir sebebi yok canım bazen durgun oluyorum ,bu ara ne yapsam diye düşünüyorum sürekli,
2 ayda çok şey değişti benim icin dükanı kapattık, izmire gidip geldim,hastalandım derken artık biraeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum
Aynen oyle canım sabah kalkıyorum hic birşey yapmıyorum akşama kadar boş oturuyorumÇalışır haldeyken bi boşluğa düşme hissimi beyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?