Sağolasın canım . Oğlum hasta yatıyor kalkmak istemiyor . Antibiyotik verdi doktor boğazlar çok fena dedi. Hayırlısı bakalım. Allah a emanet.rishrose oğlun nasıl oldu canim
Cook geçmiş olsun Allah şifasını versin iyilessin bir an önceSağolasın canım . Oğlum hasta yatıyor kalkmak istemiyor . Antibiyotik verdi doktor boğazlar çok fena dedi. Hayırlısı bakalım. Allah a emanet.
evet +18 sahneleri var ama konusu falan cok guzel ve sasirtici her bölümde bi sonrakini merak ediyorsun kafa karıştırıyor:)Baktım şimdi +18 miş o
Konusu benziyo bayaBebeğim 21 Kasım' da gösterime girdi. Dediğini merak ettim bak.bakicam ona da.
Kısaca
Bir büyücünün Noel tatili sırasında günümüz Ohiosu’na ışınladığı Orta Çağ şövalyesi Sir Cole (Josh Whitehouse), aşkta hayal kırıklığı yaşamış olan akıllı ve iyi kalpli lise fen bilgisi öğretmeni Brooke (Vanessa Hudgens) ile arkadaş olur.Sonrasi sürpriz
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun
Ama gece tartıldım bayağı eksi çıktım sabaha bir 63 bir 62 tartıda olabilir mi öyle olsa aynısını gösterirdiKarnabahar beni feci şişiriyor çok da severim senide etkilemiştir
Çok teşekkür ederim Elhan ablam. Ben de bugün et suyuna çorba yapacaktım tam şöyle yalancı işkembe çorbası gibi inşallah şifa olur.Çocuğuna ve sana acil şifalar diliyorum sidelyacim. Ben de seni seviyorum kuzum. Vücudun çok yorgun düşmüş. Hastalık kaçınılmaz olmuş. Kışın sarımsaklı limonlu tavuk suyu çorbası bulabilirsen organik köy tavuğu ndan pişir iç canim...
Duymuyorum kardeşim hoşgörülü olamayacağım yanisenin yorumlarin guzel canim ya ve bence herkes cok memnun eger musaitsen yine eskisi gibi yorumlasan ben cok mutlu olurum
Bizde kutlamiyoruz canim o yuzden no problem
yahu omrumuz bi yil daha kisaldi bunun nesini kutlicazmillet bi garip
Canim benim bikac sey soylicem sana samimiyetine guvenerek
Bahaneler gozumuzu kapatip ebedi aleme gidince gecerli olmayacak ilk hesap namazdan olacak
En acisida su ki hani ilerde kilarim psikolojisi varya e yarin ölmeyecegimiz ne malum:/
Sana tavsiyem hemen simdi baslaman bunu birtek vakit bile ertelememen.
Gecmisten yeni ciktik kafam bi kazan
Bu kalpli emojiyi neye borcluyum
Ne guzel yazmissin oyle agzin bal yesin dicem de kacamak olur
su kutlayana da saygi duymuyorum kismina tamamen katiliyorum
Ah o atıştırmalar yok mu o atıştırmalar.Haha tabi kaynanamlar rahat birakmadi sürekli gidip gelmek yatiya kalmak istiyolar ama bu ara mesafe koyduk baya . anladi galiba ne onlar ariyo ne ben ariyoruminsan zaten bi düzen oturtmaya alismaya calisiyo bide baskalarinin sen gelinimizsin hadi kölelik yap dusuncesini cekemiyo gercekten bizim de cok buyuk tartismalarimiz oldu yani ister istemez onlar yüzünden. Annem daha bi kere geldi evime kaynanam masallah hayir tüm gun oturuym ders calisiym aslinda sıkıcı da yani napcaksinki gelip dimi ama iste
neyse sen bi dokundun bin ah isittin gibi oldukusura bakma canim
Ne güzel seslendin öyle ben takimda degilim benim de dikkat edesim geldibende kutlamiyorum ama benim her aksam klasik atistirmalarim
O zaman senin metabolizman farklı.. Zaten boyun da uzundu di mi? yemek sayfası olan sen miydin, ben hep bakıyorum...Cnm benim kilom birinci çocuktan sonra ortalama 87 flndı.. 3 aşağı 3 yukarı... en fazla 95ti.. en az 83.. sonra ikinciyi doğurunca düşük tehlimemdenden yattım 110 ile doğuma girdim. Oğlum 6 aylık olunca 102 ile diyete başladım. Yani ben uzun yıllar 100 kilolarda yaşamadım. Yeni kiloydu.. 2 ayda 93 e düştüm zaten. Sonrasında 1 sene içinde yavaş yavaş 73e sonra az daha dikkatle 65e düştüm. Ama 65e 1 haftalık açlıkla gördüm. 67-68de 1 korudum. Sonra ilaçlar bilmem ne derken 75e çıktım. 6 ay falanlık bir süreç bu.. Şimdi geri 6lara düşmek için uğraşıyorum işte.. ama bende yeme atakları, gece yemeleri falan hiç olmadı şükür..
Ama gece tartıldım bayağı eksi çıktım sabaha bir 63 bir 62 tartıda olabilir mi öyle olsa aynısını gösterirdi
Cay iciyorum benNe kadar sessiz bugün sakın kacamak yapmayın kızlar
Afiyet olsun canımCay iciyorum ben
Evet kaptanim nasilsin napiyosun :) konusalim bari :))Ne kadar sessiz bugün sakın kacamak yapmayın kızlar
Afiyet olsun bacım bende minik aleximle oynadim birazcik öyle oturuyorum icimden bi ses kalk calis diyo diger ses amaaan bugun de az calis bosver diyo bende onlari izliyorum uzaktanCay iciyorum ben
Gel beraber olsunAfiyet olsun canım
Tv izliyorum canım:)))Evet kaptanim nasilsin napiyosun :) konusalim bari :)
Geliyorum ❤Gel beraber olsun
Afiyet olsun bacım bende minik aleximle oynadim birazcik öyle oturuyorum icimden bi ses kalk calis diyo diger ses amaaan bugun de az calis bosver diyo bende onlari izliyorum uzaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?