Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Boşver notu sen iyimisin ablacım? Durgun falan değilsin sende dimi? Dün iyi değilim diyodun

Temel bir gün feci şekilde ishal olur. Gittiği acemi aile hekimi yanlışlıkla antidepresan ilacı yazmış.. Aradan biraz zaman geçmiş doktor kahvenin önünden geçerken bakmış Temel oyun oynuyor. Yaklaşıp kulağına sormuş. Temelcim geçti mi ishalin. Temel gayet mutlu Ooo doktorum bo.....a battım ama aldırmıyorum.
Benimki de o hesap battım aldırmıyorum kuzum.

Kız hippo biz eklestik mi senle... Instagram hesabımı yazmıştım bir ara...@retro_hippo

Aha bu mesajdı Elhan Abla
Ne zaman yazıldı bu mesaj...aboooo ben niye kaçırıyorum ya...çoğu mesajı alintilarda görüyorum. Çok özür tatlım. Çalışmadan girmiştin. Hatırlıyorum. Bir soru daha doğru olsaydı keşke. Yavrum benim kaç parçaya bölünüyorsun üzülme hiç tekrar girer geçer notu alırsın.

Aynen ya sonra olur inş. Ne özürü bu arada deli meri

Takip ettim de takipcin de baya varmis gercek mi bunlar
Bide sen nerde yasiyosun canim bi iki takip ettgm sayfa var böyle yurtdisindan da sende mi öylesin doye merak ettim
yok cnm hataydayım gelin geldim
retro_hippo ben takip ederim yemek sayfan nerede
inst da cnm..
İnstagram video çekmekle uğraşamam

Iyi geceler kizlar
Gecmisi okumaya basladim. 20 sayfa kaldi 5 dk ara verip bir kac sayfa daha okuyorum yine 20 sayfa var hiziniza yetisemedim
Birazdan kizlari yatirip bi kahve icerim insallah.
Yarin tatil ufakligi evde birakip ortanca ve buyukle dolasmayi dusunuyoruz. Bir yerde kahvalti yapip avmye geceriz. 2-3tane m beden ust almam lazim insan icine cikabilmek icin cok emanet duruyor artik kiyafetlerim.

Sagol cnm. Oruc ertesi gun su icmeyi unutuyorum 3 gun sadece iftar ve sahurda ictigim icin. Bir dahakine 2 lt lik sisemi doldurup yanimda tasirim insallah cnm
Gecmis olsun cnm
Ay formasyon günlerimi hatırladım, kabus gibi
Ben de formasyon almistim. Hem nobet tutuyordum hem staja gidiyordum hem derslere gidiyordum ve hem de hamileydim. 2 donemi bu sekilde nasil gecirdim bikmiyorum valla Allah yardim etti cok sukur
Ayyy cekin elinizi mikrop bulasacak BAŞAK
Benimde etrafimda cok var ameliyat sonrasi vefat eden. Eger cok cok cok cok cok ihtiyac degilse olmamasi lazim. Geri donusu olabiliyor. 2. Ameliyat gerektirebiliyor. Cogu vakada ilerleyen zamanlarda safra keseside aliniyor. Eger bir sikinti olmazsa bu insanlari bi 20 yil sonra ne bekliyor daha belli degil. Gerci konusulmus burdada bu konular ama bende gorusumu yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…