Aynen oyle canım sabah kalkıyorum hic birşey yapmıyorum akşama kadar boş oturuyorum
Boş durmak bana göre değilmiş onu anladım:))
Yok canım takip etmiyorum normalde sen paylaşınca izlemistimPlan yapmak için güzel zamanlar olabilir bugünler. Barışın son videosuna baktın mı?
Boşver notu sen iyimisin ablacım? Durgun falan değilsin sende dimi? Dün iyi değilim diyodun
ÖzcaaaaaanYok canım takip etmiyorum normalde sen paylaşınca izlemistim
Soyadı neydi bir ara bakayım
Özcaaaaaan
Kız hippo biz eklestik mi senle... Instagram hesabımı yazmıştım bir ara...@retro_hippoIyi akşamlar canım, süpersin ❤
Instagram da ablacım
Aslında hic bir sebebi yok canım bazen durgun oluyorum ,bu ara ne yapsam diye düşünüyorum sürekli,
2 ayda çok şey değişti benim icin dükanı kapattık, izmire gidip geldim,hastalandım derken artık biraeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum
Ne zaman yazıldı bu mesaj...aboooo ben niye kaçırıyorum ya...çoğu mesajı alintilarda görüyorum. Çok özür tatlım. Çalışmadan girmiştin. Hatırlıyorum. Bir soru daha doğru olsaydı keşke. Yavrum benim kaç parçaya bölünüyorsun üzülme hiç tekrar girer geçer notu alırsın.Aha bu mesajdıElhan Abla
Soyadimiz aynı olunca yazdım .Adamım ya çok sevirem
Ne zaman yazıldı bu mesaj...aboooo ben niye kaçırıyorum ya...çoğu mesajı alintilarda görüyorum. Çok özür tatlım. Çalışmadan girmiştin. Hatırlıyorum. Bir soru daha doğru olsaydı keşke. Yavrum benim kaç parçaya bölünüyorsun üzülme hiç tekrar girer geçer notu alırsın.
Şekersiz çok iyi bir uygulama bence ama çok zorluyor insanı. Şeker tüketmemek en kolay tarafı, zaten hurma,meyve gibi şeylere izin var ama beyaz un patates pirinç gibi yasaklar çok zor, hele disardayken, onların girmediği yiyecekleri bulmaya çalışmak yoruyor insanı
yok cnm hataydayım gelin geldimTakip ettim de takipcin de baya varmis gercek mi bunlar
Bide sen nerde yasiyosun canim bi iki takip ettgm sayfa var böyle yurtdisindan da sende mi öylesin doye merak ettim
inst da cnm..retro_hippo ben takip ederim yemek sayfan nerede
İnstagram video çekmekle uğraşamamİyiyim tatlım...arkadaştaydim kahve içmeye gittim. Gelince de Artemis bir diziden bahsetti carbonlu bir şeydi ona takıldım sarmadı ...
Kızlara bir bakayım dedim. Kahve, fincan muhabbetleri olmuş. Hipponun yemek sayfası Youtube de mi...merak ettim bak...
Onakomabanako
Dikkatsizliğimden datlumAynen ya sonra olur inş. Ne özürü bu arada deli meri
Sagol cnm. Oruc ertesi gun su icmeyi unutuyorum 3 gun sadece iftar ve sahurda ictigim icin. Bir dahakine 2 lt lik sisemi doldurup yanimda tasirim insallah cnmGüzel menü
Güzel menüevde eliptik yapabilirsin
Güzel menü ve su
Menü, su, spor
Menün çok az, vücudunu kıtlığa sokacaksın, miktarları artırmalısın
Su ve spor güzel
Menü saatlerini de yazar mısın, mantıyı beğenmedim, spor güzel
Bu menü çok çok az beğenmedim, daha doyurucu yemelisin.
Spor ve su güzel
Menü ve su güzel
Menü, su spor
Menü, su, spor güzel
Menü güzel, su az olmuş
Ara öğün yapmıyor musun artık, güzel menü ve spor
Menü, su spor güzelneden tek öğün
Spor şahanekrema serbest mi keto da?
Menü, su, spor çok iyi
Bu menün güzelmenü, su, spor
Akşam sebze yemeği olsa daha güzel olurdu
Su çok az
Menü, su, spor güzel
Gecmis olsun cnmGünaydın kızlar. Birkaç gündür giremiyorum. Küçük oğlum hasta günlerdir gece uykusu yok ben de çok yorgun düştüm hastalandım.
Uykusuz, hasta ve yorgunum. Menü de bildiremedim spor da yapamadım. Ama bozmadım diyeti. Herşey yolunda. Bugün menü paylaşıcam inşallah
Seviyorum sizi
Ben de formasyon almistim. Hem nobet tutuyordum hem staja gidiyordum hem derslere gidiyordum ve hem de hamileydim. 2 donemi bu sekilde nasil gecirdim bikmiyorum valla Allah yardim etti cok sukurAy formasyon günlerimi hatırladım, kabus gibi
Ayyy cekin elinizi mikrop bulasacak
Benimde etrafimda cok var ameliyat sonrasi vefat eden. Eger cok cok cok cok cok ihtiyac degilse olmamasi lazim. Geri donusu olabiliyor. 2. Ameliyat gerektirebiliyor. Cogu vakada ilerleyen zamanlarda safra keseside aliniyor. Eger bir sikinti olmazsa bu insanlari bi 20 yil sonra ne bekliyor daha belli degil. Gerci konusulmus burdada bu konular ama bende gorusumu yazmak istedim.Bonus ben sana bi kez daha söyledim sanki.. söylerken de yanlış anlarsın diye çekiniyorum aslında... ama bi kaç kişi gördüm obezite ameliyat olan, öyle güzeldi ki fizikleri özendim. Ne kadar kilo versem belim kalın mesela onlarınki gibi değil... çok kilolu olsam diyetle uğraşmaz ben kesin obezite ameliyatı araştırırdım gibi geliyor... çünkü 40 kilo vermek hele hele sabitlemek hiç kolay değil. Ama seni yanlış yönlendirmek de istemem. Seni çok seviyorum, üzülmeni istemiyorum o yüzden yazdım canım....
Tebrik ederim rakibecim bende o koltuktan diğerine geçiyorum bi halsizlik var üzerimdeİyi akşamlar... Ne yapıyorsunuz?? Ben yürüyüş ...
Hayırlı akşamlar kızlar saat 6 dan beri telefonum tuğçedeydi o sesle organize işlere bakarken içim geçmiş yarım saat önce kalktım geçmişi bitirdim geldim ordamısınız heyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?