Inşallah canım tüm duaların kabul olsun hayirlisiylaAbbowww ömürden 1 yıl daha gittiacısıyla tatlısıyla koskoca 1 yıl ne ara ben bu yaşa geldim babamın doğum günü yeni yılda herkese sağlık huzur mutluluk kimin gönlünden geçen ne muradı varsa onu nasip etsin inş allah hepinizi çok seviyorum bugün tokiye başvuru yaptık inş Allah bizede çıkar yeni yılda evim olur kiradan kurtulurum
Amin canım inşAllah hayırlıysa nasip olurZaman su gibi akip gidiyor artik sorana 31 yaşındayim dicem saka gibi
Bizde seni seviyoruz canim insallah ev nasip olur burdan yine guzel haberlerini duyarız
Bende 32Zaman su gibi akip gidiyor artik sorana 31 yaşındayim dicem saka gibi
Bizde seni seviyoruz canim insallah ev nasip olur burdan yine guzel haberlerini duyarız
Daha gencsinBende 32yaslandimmm
Iyi geceler canim Allah rahatlik versinKızlar hayırlı geceler sabah 5 de eşimi kaldırıcam yatayım artık gecemiz hayır olsun inş Allah hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun hoşçakalın
Geçmiş olsun o zaman.Grip olucam sanki halsizim dudağımda uçuk çıkmış oda ağrı yapiyo yanıyo sanki iyi deilim yani bugün
Günaydın canım ❤Kızlar yeni yılın ilk günaydını benden gelsin yazıyordum ki sen yazmışsın kaptanımmmmmÇıpçıtır, incecik, ince belli ama dolgun yanaklı olduğumuz bi yıl olsun 2020......
Bunu hatırlatmak zorunda mıydınnZaman su gibi akip gidiyor artik sorana 31 yaşındayim dicem saka gibi
Kendim için yazmistim az büyüyeyim diyeBunu hatırlatmak zorunda mıydınn
30u zor kabullenmiştim ya..Kendim için yazmistim az büyüyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?