Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evim tadilatta canım ondan sebep pek giremiyorum kv nin evinde kaliyorum yoğun oluyorum genelde şimdide uzandım bdv de geziyodum sen nasilsin
Yine kayınvalideden ayrı kalamadınız kadın yine dört ayak üstüne düştü desene kış günü ne tadilatı kız

Hayırlı akşamlar kızlar saat 6 dan beri telefonum tuğçedeydi o sesle organize işlere bakarken içim geçmiş yarım saat önce kalktım geçmişi bitirdim geldim ordamısınız heyyy
Kahve isteme valla kalkamam yerimden agirlik coktü artik sen de yarin icersin

Grip olucam sanki halsizim dudağımda uçuk çıkmış oda ağrı yapiyo yanıyo sanki iyi deilim yani bugün
Bende grip olacakmış gibi olunca uçuk çıkar sanırım hastalık bir yerden atıyo ateşten oluyordur uçuk bende öyle oluyor dudağımdan atar geçmiş olsun canım

Yine kayınvalideden ayrı kalamadınız kadın yine dört ayak üstüne düştü desene kış günü ne tadilatı kız
Aynen öyle banyo yenileniyo badana boya kayın peder im kendisi yapiyo yazın burda olmayacaklar o yüzden yapiyim şimdi bitsin dedi benimde isime geldi sonuçta ev yenileniyo ama burda kalma kısmı canımı sıkıyo

Aynen öyle banyo yenileniyo badana boya kayın peder im kendisi yapiyo yazın burda olmayacaklar o yüzden yapiyim şimdi bitsin dedi benimde isime geldi sonuçta ev yenileniyo ama burda kalma kısmı canımı sıkıyo
Hem geçmiş olsun hem de Kolay gelsin canım. Kış günü ev tadilatı çok zor hem yapana hem ev hanımına .. sık dişini çok sürmez inşallah.

Hem geçmiş olsun hem de Kolay gelsin canım. Kış günü ev tadilatı çok zor hem yapana hem ev hanımına .. sık dişini çok sürmez inşallah.
Çok teşekkür ederim insallah bitsin biran evvel cok sıkıldım aslında bi sorunum yok ama olmuyo iste
Siz nasılsınız Meryem hocam baya zaman uzak kaldım buralara

2020 yili hepimiz icin saglik,mutluluk ,huzur dolu bir yil olsun insaallah ,herkesin yeni yilini kutluyorum
Abbowww ömürden 1 yıl daha gitti acısıyla tatlısıyla koskoca 1 yıl ne ara ben bu yaşa geldim babamın doğum günü yeni yılda herkese sağlık huzur mutluluk kimin gönlünden geçen ne muradı varsa onu nasip etsin inş allah hepinizi çok seviyorum bugün tokiye başvuru yaptık inş Allah bizede çıkar yeni yılda evim olur kiradan kurtulurum

Zaman su gibi akip gidiyor artik sorana 31 yaşındayim dicem saka gibi
Bizde seni seviyoruz canim insallah ev nasip olur burdan yine guzel haberlerini duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…