Hoşgeldin canimHayırlı akşamlar kızlar saat 6 dan beri telefonum tuğçedeydi o sesle organize işlere bakarken içim geçmiş yarım saat önce kalktım geçmişi bitirdim geldim ordamısınız heyyy
Ahhh canımmmm yoklugum çok belli oluyor degmiiiBen de diyorum nerede bu kız
Ooooo kimleri görüyorummmm hoş buldum şekerim napıyosun nasılsın pek gelmiyorsun artıkHoşgeldin canim
Ahhh canımmmm yoklugum çok belli oluyor degmiii
Evim tadilatta canım ondan sebep pek giremiyorum kv nin evinde kaliyorumOoooo kimleri görüyorummmm hol buldum şekerim napıyosun nasılsın pek gelmiyorsun artık
Olmaz miama sen yokken geçmiş çabuk bitiyor
Yine kayınvalideden ayrı kalamadınız kadın yine dört ayak üstüne düştü desene kış günü ne tadilatı kızEvim tadilatta canım ondan sebep pek giremiyorum kv nin evinde kaliyorumyoğun oluyorum genelde şimdide uzandım bdv de geziyodum sen nasilsin
Kahve isteme valla kalkamam yerimden agirlik coktü artik sen de yarin icersinHayırlı akşamlar kızlar saat 6 dan beri telefonum tuğçedeydi o sesle organize işlere bakarken içim geçmiş yarım saat önce kalktım geçmişi bitirdim geldim ordamısınız heyyy
Hayırdır inşallah neyin var? Spor yap açılırsınTebrik ederim rakibecim bende o koltuktan diğerine geçiyorum bi halsizlik var üzerimde
Tamam bunu konuşalım yönetimle
Tşk ederim 40 yıl içmesem aklıma gelmezKahve isteme valla kalkamam yerimden agirlik coktü artik sen de yarin icersin
Grip olucam sanki halsizim dudağımda uçuk çıkmış oda ağrı yapiyo yanıyo sanki iyi deilim yani bugünHayırdır inşallah neyin var? Spor yap açılırsın.
Hayırdır inşallah neyin var? Spor yap açılırsın.
Bende grip olacakmış gibi olunca uçuk çıkar sanırım hastalık bir yerden atıyo ateşten oluyordur uçuk bende öyle oluyor dudağımdan atar geçmiş olsun canımGrip olucam sanki halsizim dudağımda uçuk çıkmış oda ağrı yapiyo yanıyo sanki iyi deilim yani bugün
Aynen öyle banyo yenileniyo badana boya kayın peder im kendisi yapiyo yazın burda olmayacaklar o yüzden yapiyim şimdi bitsin dedi benimde isime geldi sonuçta ev yenileniyo ama burda kalma kısmı canımı sıkıyoYine kayınvalideden ayrı kalamadınız kadın yine dört ayak üstüne düştü desene kış günü ne tadilatı kız
Sağol canımBende grip olacakmış gibi olunca uçuk çıkar sanırım hastalık bir yerden atıyo ateşten oluyordur uçuk bende öyle oluyor dudağımdan atar geçmiş olsun canım
Hem geçmiş olsun hem de Kolay gelsin canım. Kış günü ev tadilatı çok zor hem yapana hem ev hanımına .. sık dişini çok sürmez inşallah.Aynen öyle banyo yenileniyo badana boya kayın peder im kendisi yapiyo yazın burda olmayacaklar o yüzden yapiyim şimdi bitsin dedi benimde isime geldi sonuçta ev yenileniyo ama burda kalma kısmı canımı sıkıyo
Çok teşekkür ederimHem geçmiş olsun hem de Kolay gelsin canım. Kış günü ev tadilatı çok zor hem yapana hem ev hanımına .. sık dişini çok sürmez inşallah.
Abbowww ömürden 1 yıl daha gitti2020 yili hepimiz icin saglik,mutluluk ,huzur dolu bir yil olsun insaallah ,herkesin yeni yilini kutluyorum
Zaman su gibi akip gidiyor artik sorana 31 yaşındayim dicem saka gibiAbbowww ömürden 1 yıl daha gittiacısıyla tatlısıyla koskoca 1 yıl ne ara ben bu yaşa geldim babamın doğum günü yeni yılda herkese sağlık huzur mutluluk kimin gönlünden geçen ne muradı varsa onu nasip etsin inş allah hepinizi çok seviyorum bugün tokiye başvuru yaptık inş Allah bizede çıkar yeni yılda evim olur kiradan kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?