Oğlun küçük müydu o kadar :))Yeni yıla ayağımda oğlumu sallerken uyuyakalarak girdim
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Normal hayatta kimse yaşıma inanmıyor o yüzden hic 30 gibi hissetmiyorum :))))30u zor kabullenmiştim ya..
3.5 yaşında da uyku ile ilgili sorun yaşıyoruzOğlun küçük müydu o kadar :))
Bende kk da girdim bu sene yeni yıla:))))
Günaydın canım ❤
Bende 27 mi oldum simdi insan inanamiyo hakkatenNormal hayatta kimse yaşıma inanmıyor o yüzden hic 30 gibi hissetmiyorum :))))
Daha 20 'li yaşlardasın ne güzel:))Bende 27 mi oldum simdi insan inanamiyo hakkaten
Aman canim artik 30 sayilir ne kaldi surdaDaha 20 'li yaşlardasın ne güzel:))
Aynen canım zaman çabuk geçiyorAman canim artik 30 sayilir ne kaldi surda
Tatlım çok uzak kalma bizden. Özlüyoruz hah işte sorunum yok diyorsun ya bu çok önemli diğer her şey yoluna girer bir şekilde. Sonunda mis gibi pırıl pırıl bir evin olacak canım. Biz kadınlar evimize düşkünüz . Meryem hoca da tatilin kokusunu uzaktan aldı onun hayaliyle yaşıyor. Önümüzde sınavlar var o kağıtları okuyup eokula girdik mi ... yükümüz gidiyor nefes alabileceğiz. Tabi bunlar minik dertler.Çok teşekkür ederiminsallah bitsin biran evvel cok sıkıldım aslında bi sorunum yok ama olmuyo iste
Siz nasılsınız Meryem hocam baya zaman uzak kaldım buralara
Günaydın kizlar
Günümüz aydın olsun. Sımsıcak günaydınKızlar yeni yılın ilk günaydını benden gelsin yazıyordum ki sen yazmışsın kaptanımmmmmÇıpçıtır, incecik, ince belli ama dolgun yanaklı olduğumuz bi yıl olsun 2020......
Hippocum huşuuuuuuu içinde girmişsin ne güzel işte. Bütün bir yıl uyuklama amaYeni yıla ayağımda oğlumu sallerken uyuyakalarak girdim
Günaydın ablacım ❤Günümüz aydın olsun. Sımsıcak günaydın
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrseneye görüşürüz esprisini yapmayı unutmuşummm akşam şimdi fark ettim
Ooooo gümüsle geçen seneden beri yoktun,hoşgeldinGünaydınnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrseneye görüşürüz esprisini yapmayı unutmuşummm akşam şimdi fark ettim
Kız olmayan senmisin benmi hiç karşılaşmadık hayırdır nerelerdesin çiçemmmOoooo gümüsle geçen seneden beri yoktun,hoşgeldin
Agırlıklı sporlar kas artırır tartıya yansır kaslarınmı şişti yoksa benimde 1 hafta öyle olmuştuÖnce günaydın
Ya kızlar moralm bozuk
Ben gr kilo vermemişim
Günde 3 saat yüzme,1 saat spor salonunda spor ve diyetimi bir yudum bile bozmadım
Birden spor yaptığım için mi veremiyorum
Kız olmayan senmisin benmi hiç karşılaşmadık hayırdır nerelerdesin çiçemmm
Zaten sevmiyorumAgırlıklı sporlar kas artırır tartıya yansır kaslarınmı şişti yoksa benimde 1 hafta öyle olmuştu
Günaydın canım ❤Önce günaydın
Ya kızlar moralm bozuk
Ben gr kilo vermemişim
Günde 3 saat yüzme,1 saat spor salonunda spor ve diyetimi bir yudum bile bozmadım
Ayy oraya ısınlanasım geldi sıcak havuza girip öylece bi noktaya bakip düşünesim var bugün
Tartı farkı olabilir mi? Yada spor ödemi..Önce günaydın
Ya kızlar moralm bozuk
Ben gr kilo vermemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?