Bugün de yapmıcam kaptanımGünaydın canım ❤
Spora cook yüklenmissin kaslarda şişkinlik olmuştur
Perşembe günü spor yapma kasların dinlensin
Tartım mezuram yanımda kız,teptim valizeTartı farkı olabilir mi? Yada spor ödemi..
Bu cümleler çok tanıdık geldi.Önce günaydın
Ya kızlar moralm bozuk
Ben gr kilo vermemişim
Günde 3 saat yüzme,1 saat spor salonunda spor ve diyetimi bir yudum bile bozmadım
Birden spor yaptığım için mi veremiyorum
Aynı ben kankimTartım mezuram yanımda kız,teptim valize
Annammmmm cennet gibi yer
15 tatilde annemlere gidicez şimdi dedim çocuklara sakın bana tartıyı unutturmayın kızım diyo anne ordadamı kadınlar kulübüne giricen inş babam sana kontör almaz internetsiz kalırsınTartım mezuram yanımda kız,teptim valize
15 tatilde annemlere gidicez şimdi dedim çocuklara sakın bana tartıyı unutturmayın kızım diyo anne ordadamı kadınlar kulübüne giricen inş babam sana kontör almaz internetsiz kalırsın
Günaydın canım ❤
Günaydın canım seninde yeni yılın kutlu olsun ❤Günaydın kızlar
Yeni bir yıl size huzur sağlık mutluluk ve para getirir inşallah.
Canım kaptanımZipzip- bugün çocuklarla birşeyler yedim.azcık kaçırdım ekmek patates yedim. Ama söz ekmek bugün artık yok. İnşallah yarın yeniden başlayacağım.dün gelemedim okudum cevap yazamadım benim küçük hasta yazmaya zaman olmadı. Şükür bugün çok daha iyi. Azcık yüzü gülse dünyalar benim oldu bu sabah. Bana patates kızart suyu olmasın diyor.(patates yemeği)
Haftasonu da çalıştığım için bu çocuklarla ilk kahvaltımız. Bana da iyi geldi.
Hoş geldin- hoş gitmişindir inşallah- malicimGünaydın
herkese iyi seneler
iyi seneler ablaHoş geldin- hoş gitmişindir inşallah- malicim
Sana da mutlu seneler.
Günaydın iyi seneler canım ❤Günaydın
herkese iyi seneler
Bizim burda kar bile yok ki ablacımKartopu oynamak istiyorum,
Karda debelenmek istiyorum.
Üzerinde koşmak hışırtılarını beynime kazımak istiyorum.
Eşim Uludağ' a gidelim oyna diyor.
Aynı değil ki eve gelip çorapları , eldivenleri sobanın telini atıp sıcaktan uyuşup karincalanan o elleri sobada isitmadiktan sonra üstüne de annemden bir sürü azar işitmedikten sonra napim Uludağ' ı. Yılbaşı benim için kar demek, üşüyüp üşüyüp eve kaçmak beş dakika sonra soluğu yine sokakta almak demek.... Bir şeyin tadı kalmadı.
Gulumse24 canım efkar bastı hadi üzerine kalın bir şey al da bir balkona çıkalım.
Şimdilik yok ama gelme ihtimali çok fazla. Zipzipim evrene kötü mesaj gondermeyelim yaaaaa iki üç haftaya yağar bence.. yağar yağar yağsııınBizim burda kar bile yok ki ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?