Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar merhaba.. Ani bir hareket denemesi sonucu belimde çok fena şişlik ve ağrı var. 1 hafta leslie yapamıcam, yarın da randevu aldım doktora gidicem. Bugün mide yanmam ve ağrımdan yemek yiyemediğim için gün içinde sadece havuç salatası yiyebildim. Kendinize iyi bakın, beni unutmazsanız konuşuruz

Cook geçmiş olsun canım
Iyiles yeniden aramıza dönersin unutmayız ❤

Geçmiş olsun tatlım... kontrolsüz ağır sporlarda dikkat etmek lazım. İp atlarken belini omurgasını incitip bir ay yatan arkadaş bilirim.

Ablamm yarın akşama kadar bitmesi lazım cuma duası yapılacak 15 kadar olsa bende okurum rabbim tüm ümmedi muhammede rahmet eylesin inş Allah kabirleri nur mekanları cennet olsun
Bu akşam okuyup bitireyim o zaman. Birazdan menümü yazıp ayrilayim burdan. Allah'a emanetsiniz. Spor yaparken sakata gelmeyin. İyi bakın kendinize. Bitirince haber ederim gülümsecim.

Kuzum Yasin hatim sirkülasyonum çok fazla ama 2 tanesini araya sıkıştırayım, kusura bakma, mümkün olsa tamamını alırdım. Elhan seni de etiketleyeyim
Sagol canım Allah razı olsun çok tşk ederim işlerim olmasa 4 da okuyorum 150 tanede fatiha kaldı hepsi bir arada olunca biraz sıkıştım

Bende aliyim dicektim ama elhan abla almis galiba canim Allah kabul etsin mekani cennet olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…