Cuma degil yarın akşama kadarCuma’ya kadar diyor galiba elhanim, basın sağolsun burada, rabbim cennetinde kavustursunPaylasabilirim istersen
Merhaba hanımlar
Merhaba sebnemcimm ❤Uğrayamadım iki gündür iş yapıyorum. Kayınpederim ve görümcemler bendeydi dün. Bugün de yorgunluktan geç kalktım.
Cuma degil yarın akşama kadar
Merakla bekliyorumSlm kizlar
Arabadayiz eve donuyoruz alisveristen. Aksama size bir surprizim var
İki tanesini verebilirim tosbikim.Cuma’ya kadar diyor galiba elhanim, basın sağolsun burada, rabbim cennetinde kavustursunPaylasabilirim istersen
Bayılırım sürprize...yeni bir cici aldın di mi...Slm kizlar
Gulumse24 Allah kabul etsin cnm
Iyi tatiller cnm
İki tanesini verebilirim tosbikim.Allah razı olsun kuzum. Seninkilere de sağlıklı bir ömür dilerim.
Cook geçmiş olsun canımKızlar merhaba.. Ani bir hareket denemesi sonucu belimde çok fena şişlik ve ağrı var. 1 hafta leslie yapamıcam, yarın da randevu aldım doktora gidicem. Bugün mide yanmam ve ağrımdan yemek yiyemediğim için gün içinde sadece havuç salatası yiyebildim. Kendinize iyi bakın, beni unutmazsanız konuşuruz
Geçmiş olsun tatlım... kontrolsüz ağır sporlarda dikkat etmek lazım. İp atlarken belini omurgasını incitip bir ay yatan arkadaş bilirim.Kızlar merhaba.. Ani bir hareket denemesi sonucu belimde çok fena şişlik ve ağrı var. 1 hafta leslie yapamıcam, yarın da randevu aldım doktora gidicem. Bugün mide yanmam ve ağrımdan yemek yiyemediğim için gün içinde sadece havuç salatası yiyebildim. Kendinize iyi bakın, beni unutmazsanız konuşuruz
Bu akşam okuyup bitireyim o zaman. Birazdan menümü yazıp ayrilayim burdan. Allah'a emanetsiniz. Spor yaparken sakata gelmeyin. İyi bakın kendinize. Bitirince haber ederim gülümsecim.Ablamm yarın akşama kadar bitmesi lazım cuma duası yapılacak 15 kadar olsa bende okurumrabbim tüm ümmedi muhammede rahmet eylesin inş Allah kabirleri nur mekanları cennet olsun
Sagol canım Allah razı olsun çok tşk ederimKuzum Yasin hatim sirkülasyonum çok fazla ama 2 tanesini araya sıkıştırayım, kusura bakma, mümkün olsa tamamını alırdım.Elhan seni de etiketleyeyim
Allah razı olsun ablacım kaldı 3 eşime 1 tane atarım 2 tanede bana kaldıİki tanesini verebilirim tosbikim.Allah razı olsun kuzum. Seninkilere de sağlıklı bir ömür dilerim.
Sagol canım amin tşk ederimSlm kizlar
Gulumse24 Allah kabul etsin cnm
Iyi tatiller cnm
Allah kabul etsin. Üç Yasin ve duası okundu .Allah razı olsun ablacım kaldı 3 eşime 1 tane atarım 2 tanede bana kaldı
Fatihaya da yardım ederim istersen. Yarın nöbette volta atarken boş durmamış olurum kuzum.Haber et...Sagol canım Allah razı olsun çok tşk ederimişlerim olmasa 4 da okuyorum 150 tanede fatiha kaldı hepsi bir arada olunca biraz sıkıştım
Bende aliyim dicektim ama elhan abla almis galiba canim Allah kabul etsin mekani cennet olsun insallahArkadaşlar sizden bir ricam var 15 ocak kayınpederimin yıl dönümü cuma günü kuranım var 41 yasin başladım son 7 tane kaldı 2 sini okurum 5 tanesini okumak isteyen arkadaşlarım varmı acaba bana bi el atsanızbugun temizlik yapıyorum yarın sabah spora gidicem gelince hazırlık yapıcam yarın akşama bitmesi lazım cuma günü duası yapılacak okumak isteyen beni etiketlesin arkidişler
Allah kabul etsin. Üç Yasin ve duası okundu .Mekanlari cennet , kabirleri pür nur olsun, gecmişlerimizin canına bilhassa kayınpederinin ruhuna ulaşsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?