Sıkı yönetim gelmeli artikNiye herkes terki diyar eylemiş burayı kimsecikler yok
Senin misafirler cuma mi geliyoduSürekli yaparsan gözünde büyümez canım temizlik
Zeytinyağlı biber dolması patates salatası erişte salatası avcı böreği peynirli poğaça havuçlu kurabiye kesme tatlısı tiramisu mevlid şekeriSenin misafirler cuma mi geliyodu
Menude ne varbu gece ruyamda goreyim
Tosbikim fragman miydi bunlarZipzip- kaptanım, ben free listedeyim ya, ayrılsam ayıp olmaz dimi. Bugün 58,4 tüm sabah. Gidiyor artık, düzene oturttum burası sayesinde. Arada selam verebiliyor muyum bir de ayrılınca.
Tamam deme Zipzipim .Tamam canım nasıl istersen her zaman sohbete bekleriz özleriz❤
Aslinda yapiyorum ama kısa tutuyorum cunku calismaya zamanim kalsin diye. O da tabi sanki zamanim bosa gidiyomus gibi geliyo ne bilim amann Allahtan ev kücükSürekli yaparsan gözünde büyümez canım temizlik
Amin canım yerini bulsun inşallah. Senin vesilenle biz de nasiplendik. Sen de iyi ki varsın.Allah razı olsun ablacım bende bitirdim 1 tane fazla oldu oda 1 fatiha bile okuyacak kimsesi kalmamış kimselerin ruhuna gitsin ini Allah rabbim kabul etsin çok tşk ederim ablammiyiki varsın
Bende geleyim yaZeytinyağlı biber dolması patates salatası erişte salatası avcı böreği peynirli poğaça havuçlu kurabiye kesme tatlısı tiramisu mevlid şekeri
Gecmis olsun canimKızlar merhaba.. Ani bir hareket denemesi sonucu belimde çok fena şişlik ve ağrı var. 1 hafta leslie yapamıcam, yarın da randevu aldım doktora gidicem. Bugün mide yanmam ve ağrımdan yemek yiyemediğim için gün içinde sadece havuç salatası yiyebildim. Kendinize iyi bakın, beni unutmazsanız konuşuruz
Cumlemizden canimAllah razı olsun kızlar hakkınızı helal edin çok tşk ederimm sagolun
Ben bdv' ye gidiyorum tosbik canımı sıktı. Herkese sana ne diyeceğim. Üç dört gün mahpusluk alırım herhalde.Gulumse24 tatlım cuma bildirimi unutursam dürt beni.
Durun gitmeyin 200 gr icin degmez mapusa girmeyeBende geleyim ya
Gerci kaptan 60.8i görsem sonra felekten bigun calmama izin verecekti ama pek umudum yok
Abla dur ya nereye zati takımda kimse kalmamış bide seni kaybetmeyelim mahpusluk zor gitme bak küçük sözü dinleBen bdv' ye gidiyorum tosbik canımı sıktı. Herkese sana ne diyeceğim. Üç dört gün mahpusluk alırım herhalde.Gulumse24 tatlım cuma bildirimi unutursam dürt beni.
Gel kız gel neden bu hafta işler kesatmı hiçmi gitmedi geçen hafta ya göreBende geleyim ya
Gerci kaptan 60.8i görsem sonra felekten bigun calmama izin verecekti ama pek umudum yok
Abla sen azerisinya nasil bu kadar güzel konusuyosun türkceyi yani yanlis anlama demek istediğim asil türkce azeri türkcesiya zaten. Mesela azeri bi kisi yanimda konusunca ben hic anlamiyorum arada baya fark var.Gidebildiysen orda kal kuzum. Ben bulamıyorum yolunu
Elhan ablam edebiyat öğretmeni eşimin meslektaşıAbla sen azerisinya nasil bu kadar güzel konusuyosun türkceyi yani yanlis anlama demek istediğim asil türkce azeri türkcesiya zaten. Mesela azeri bi kisi yanimda konusunca ben hic anlamiyorum arada baya fark var.
Gerci türkce öğretmenisin ama ilk türkiyeye geldigin zamanlar zorlandin mi
Ayyyyy o yeni aldıkların banamı
Vuhhu eniste güzel siir okuyodurElhan ablam edebiyat öğretmeni eşimin meslektaşı
Tesekkur ederim cnm ❤Tebriklerrrrrrrr
Al bebem senin olsun ne demekAyyyyy o yeni aldıkların banamıçok tşk ederim ne gerek vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?