Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah razı olsun ablacım bende bitirdim 1 tane fazla oldu oda 1 fatiha bile okuyacak kimsesi kalmamış kimselerin ruhuna gitsin ini Allah rabbim kabul etsin çok tşk ederim ablamm iyiki varsın
Amin canım yerini bulsun inşallah. Senin vesilenle biz de nasiplendik. Sen de iyi ki varsın.

Zeytinyağlı biber dolması patates salatası erişte salatası avcı böreği peynirli poğaça havuçlu kurabiye kesme tatlısı tiramisu mevlid şekeri
Bende geleyim ya
Gerci kaptan 60.8i görsem sonra felekten bigun calmama izin verecekti ama pek umudum yok

Gecmis olsun canim
Allah razı olsun kızlar hakkınızı helal edin çok tşk ederimm sagolun
Cumlemizden canim
Ben bdv' ye gidiyorum tosbik canımı sıktı. Herkese sana ne diyeceğim. Üç dört gün mahpusluk alırım herhalde. Gulumse24 tatlım cuma bildirimi unutursam dürt beni.
abla dur gitme yapma bunu kendine
Bende geleyim ya
Gerci kaptan 60.8i görsem sonra felekten bigun calmama izin verecekti ama pek umudum yok
Durun gitmeyin 200 gr icin degmez mapusa girmeye

Ben bdv' ye gidiyorum tosbik canımı sıktı. Herkese sana ne diyeceğim. Üç dört gün mahpusluk alırım herhalde. Gulumse24 tatlım cuma bildirimi unutursam dürt beni.
Abla dur ya nereye zati takımda kimse kalmamış bide seni kaybetmeyelim mahpusluk zor gitme bak küçük sözü dinle

Gidebildiysen orda kal kuzum. Ben bulamıyorum yolunu
Abla sen azerisinya nasil bu kadar güzel konusuyosun türkceyi yani yanlis anlama demek istediğim asil türkce azeri türkcesiya zaten. Mesela azeri bi kisi yanimda konusunca ben hic anlamiyorum arada baya fark var.
Gerci türkce öğretmenisin ama ilk türkiyeye geldigin zamanlar zorlandin mi

Elhan ablam edebiyat öğretmeni eşimin meslektaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…