Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Balkonum yok abla ben bodrum katta oturuyorum burdada kar kalmadı bu sene erzurum bi garip geçiyor 15 tatilde gel seni erzincana götüreyim köyde belki kar yağar o zamana kadar

Ayy abla çocukluğuma gittim ya

Arkadaşlar sizden bir ricam var 15 ocak kayınpederimin yıl dönümü cuma günü kuranım var 41 yasin başladım son 7 tane kaldı 2 sini okurum 5 tanesini okumak isteyen arkadaşlarım varmı acaba bana bi el atsanız bugun temizlik yapıyorum yarın sabah spora gidicem gelince hazırlık yapıcam yarın akşama bitmesi lazım cuma günü duası yapılacak okumak isteyen beni etiketlesin arkidişler

Kolay gelsin Rabbim büyük dert vermesin

Ben okurdum canım ama bugün regl oldum.
Allah kabul etsin yerine ulaştırsin inşallah ❤

Balkonum yok abla ben bodrum katta oturuyorum burdada kar kalmadı bu sene erzurum bi garip geçiyor 15 tatilde gel seni erzincana götüreyim köyde belki kar yağar o zamana kadar
Tatlım balkona başka bir şey için şey ettiydim neyse kızlar duymasın.
Erzincan fikri kar için güzel ama. Köy hayatı bayıldığım bir tatildir. Teşekkür ederim bebem.cok zarif ve incesin.

Ben okurum tatlım beşini de...Annem babam hayatta değil onlar da faydalansın.Bak ablamı unutuyordum onu hala rahmetliler kervanına dahil edemiyorum 15 den önce okur bitirir sana haber ederim.

Ben okurum tatlım beşini de...Annem babam hayatta değil onlar da faydalansın.Bak ablamı unutuyordum onu hala rahmetliler kervanına dahil edemiyorum 15 den önce okur bitirir sana haber ederim.

Cuma’ya kadar diyor galiba elhanim, basın sağolsun burada, rabbim cennetinde kavustursun Paylasabilirim istersen

Ablamm yarın akşama kadar bitmesi lazım cuma duası yapılacak 15 kadar olsa bende okurum rabbim tüm ümmedi muhammede rahmet eylesin inş Allah kabirleri nur mekanları cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…