Iki gun önce cevre ilçelere yağmış abla insallah burayada yağarŞimdilik yok ama gelme ihtimali çok fazla. Zipzipim evrene kötü mesaj gondermeyelim yaaaaa iki üç haftaya yağar bence.. yağar yağar yağsııın
Yağar kuzu...Iki gun önce cevre ilçelere yağmış abla insallah burayada yağar
Ayy noldu ki sayfayı mı sordun görmedimretro_hippo kız sen beni niye begenmiyorsun sayfana cagirmiyorsun bakim
Mmmmmgelmem ki zaten artikin
Balkonum yok abla ben bodrum katta oturuyorum burdada kar kalmadı bu sene erzurum bi garip geçiyor 15 tatilde gel seni erzincana götüreyim köyde belki kar yağar o zamana kadarKartopu oynamak istiyorum,
Karda debelenmek istiyorum.
Üzerinde koşmak hışırtılarını beynime kazımak istiyorum.
Eşim Uludağ' a gidelim oyna diyor.
Aynı değil ki eve gelip çorapları , eldivenleri sobanın telini atıp sıcaktan uyuşup karincalanan o elleri sobada isitmadiktan sonra üstüne de annemden bir sürü azar işitmedikten sonra napim Uludağ' ı. Yılbaşı benim için kar demek, üşüyüp üşüyüp eve kaçmak beş dakika sonra soluğu yine sokakta almak demek.... Bir şeyin tadı kalmadı.
Gulumse24 canım efkar bastı hadi üzerine kalın bir şey al da bir balkona çıkalım.
Ayy abla çocukluğuma gittim yaKartopu oynamak istiyorum,
Karda debelenmek istiyorum.
Üzerinde koşmak hışırtılarını beynime kazımak istiyorum.
Eşim Uludağ' a gidelim oyna diyor.
Aynı değil ki eve gelip çorapları , eldivenleri sobanın telini atıp sıcaktan uyuşup karincalanan o elleri sobada isitmadiktan sonra üstüne de annemden bir sürü azar işitmedikten sonra napim Uludağ' ı. Yılbaşı benim için kar demek, üşüyüp üşüyüp eve kaçmak beş dakika sonra soluğu yine sokakta almak demek.... Bir şeyin tadı kalmadı.
Gulumse24 canım efkar bastı hadi üzerine kalın bir şey al da bir balkona çıkalım.
Kolay gelsin Rabbim büyük dert vermesinTatlım çok uzak kalma bizden. Özlüyoruz hah işte sorunum yok diyorsun ya bu çok önemli diğer her şey yoluna girer bir şekilde. Sonunda mis gibi pırıl pırıl bir evin olacak canım. Biz kadınlar evimize düşkünüz . Meryem hoca da tatilin kokusunu uzaktan aldı onun hayaliyle yaşıyor. Önümüzde sınavlar var o kağıtları okuyup eokula girdik mi ... yükümüz gidiyor nefes alabileceğiz. Tabi bunlar minik dertler.
Teşekkürler canımGeçmiş olsun o zaman.
Ben okurdum canım ama bugün regl oldum.Arkadaşlar sizden bir ricam var 15 ocak kayınpederimin yıl dönümü cuma günü kuranım var 41 yasin başladım son 7 tane kaldı 2 sini okurum 5 tanesini okumak isteyen arkadaşlarım varmı acaba bana bi el atsanızbugun temizlik yapıyorum yarın sabah spora gidicem gelince hazırlık yapıcam yarın akşama bitmesi lazım cuma günü duası yapılacak okumak isteyen beni etiketlesin arkidişler
Tatlım balkona başka bir şey için şey ettiydim neyse kızlar duymasın.Balkonum yok abla ben bodrum katta oturuyorum burdada kar kalmadı bu sene erzurum bi garip geçiyor 15 tatilde gel seni erzincana götüreyim köyde belki kar yağar o zamana kadar
Gidebildiysen orda kal kuzum. Ben bulamıyorum yolunuAyy abla çocukluğuma gittim ya
Ben okurum tatlım beşini de...Annem babam hayatta değil onlar da faydalansın.Bak ablamı unutuyordum onu hala rahmetliler kervanına dahil edemiyorumArkadaşlar sizden bir ricam var 15 ocak kayınpederimin yıl dönümü cuma günü kuranım var 41 yasin başladım son 7 tane kaldı 2 sini okurum 5 tanesini okumak isteyen arkadaşlarım varmı acaba bana bi el atsanızbugun temizlik yapıyorum yarın sabah spora gidicem gelince hazırlık yapıcam yarın akşama bitmesi lazım cuma günü duası yapılacak okumak isteyen beni etiketlesin arkidişler
Ben okurum tatlım beşini de...Annem babam hayatta değil onlar da faydalansın.Bak ablamı unutuyordum onu hala rahmetliler kervanına dahil edemiyorum15 den önce okur bitirir sana haber ederim.
Amin canım Allah razı olsunBen okurdum canım ama bugün regl oldum.
Allah kabul etsin yerine ulaştırsin inşallah ❤
Ablamm yarın akşama kadar bitmesi lazım cuma duası yapılacak 15 kadar olsa bende okurumBen okurum tatlım beşini de...Annem babam hayatta değil onlar da faydalansın.Bak ablamı unutuyordum onu hala rahmetliler kervanına dahil edemiyorum15 den önce okur bitirir sana haber ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?