Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol canım Allah razı olsun çok tşk ederim işlerim olmasa 4 da okuyorum 150 tanede fatiha kaldı hepsi bir arada olunca biraz sıkıştım

Allah kabul etsin, sende olduğu zaman hazırlık kısmı sıkıntı. Bir görsen masanın her yeri liste, çok unutuyorum, sonuçta veballi is, yazıp çizip duruyorum

Allah kabul etsin. Üç Yasin ve duası okundu . Mekanlari cennet , kabirleri pür nur olsun, gecmişlerimizin canına bilhassa kayınpederinin ruhuna ulaşsın canım.
Allah razı olsun ablacım bende bitirdim 1 tane fazla oldu oda 1 fatiha bile okuyacak kimsesi kalmamış kimselerin ruhuna gitsin ini Allah rabbim kabul etsin çok tşk ederim ablamm iyiki varsın

Bende aliyim dicektim ama elhan abla almis galiba canim Allah kabul etsin mekani cennet olsun insallah
Gulumse24 canim bende okudum bi tane yasin siz paylasmissiniz aranizda ama yine de niyetlendim bi kere icimden geldi demek yasin dua alcagi varmis kayinbabanin bütün ölmüslerimizin ruhuna hediye ettim. Allah kabul etsin
Allah razı olsun kızlar hakkınızı helal edin çok tşk ederimm sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…