- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Sagol canım Allah razı olsun çok tşk ederimişlerim olmasa 4 da okuyorum 150 tanede fatiha kaldı hepsi bir arada olunca biraz sıkıştım
Tamam canım nasıl istersen her zaman sohbete bekleriz özlerizZipzip- kaptanım, ben free listedeyim ya, ayrılsam ayıp olmaz dimi. Bugün 58,4 tüm sabah. Gidiyor artık, düzene oturttum burası sayesinde. Arada selam verebiliyor muyum bir de ayrılınca.
Merhaba canım yeni yıl temizliği mı yapıyorsunuz kolay gelsin ❤Meraba kizlar temizlikteyiz diye arada bakip ciktim yazamadim nasilsiniz
Kolay gelsin canim yarin bende yapcam off nasl gözümde buyuyo ya.Meraba kizlar temizlikteyiz diye arada bakip ciktim yazamadim nasilsiniz
Tamam canım nasıl istersen her zaman sohbete bekleriz özleriz❤
sagol canimMerhaba canım yeni yıl temizliği mı yapıyorsunuz kolay gelsin ❤
Sagol canimKolay gelsin canim yarin bende yapcam off nasl gözümde buyuyo ya.
Allah razı olsun ablacım bende bitirdim 1 tane fazla oldu oda 1 fatiha bile okuyacak kimsesi kalmamış kimselerin ruhuna gitsin ini Allah rabbim kabul etsin çok tşk ederim ablammAllah kabul etsin. Üç Yasin ve duası okundu .Mekanlari cennet , kabirleri pür nur olsun, gecmişlerimizin canına bilhassa kayınpederinin ruhuna ulaşsın canım.
Tuğçe bitirdi onu abla çok sagolFatihaya da yardım ederim istersen. Yarın nöbette volta atarken boş durmamış olurum kuzum.Haber et...
Bende aliyim dicektim ama elhan abla almis galiba canim Allah kabul etsin mekani cennet olsun insallah
Allah razı olsun kızlar hakkınızı helal edin çok tşk ederimm sagolunGulumse24 canim bende okudum bi tane yasin siz paylasmissiniz aranizda ama yine de niyetlendim bi kere icimden geldi demek yasin dua alcagi varmis kayinbabanin bütün ölmüslerimizin ruhuna hediye ettim. Allah kabul etsin
Kız alıştırdın bizi nere gidiyorsunAy ben de burayı bırakıp kendime zaman ayıramıyorum diye, aklım burada kalıyor hepGelirim yine hep
Sizin sonunuzu hiç iyi görmüyorumAllahim deminden beri gülme krizine girdim dikkat cekmek icin kafeste baş aşagı durup feryat fiyan bagiriyo bana baktirmak icinkusum da benim gibi psikopat basini asagi sarkitip atliyo sonra geri yukari cikiyo
Eki Görüntüle 2571600 Eki Görüntüle 2571601
Yardima gelsen keskesagol canim
Kis olunca genelde yapiyoruz boyle bide haftasonu misafir gelcek ikisini bi arada yapmis olcaz iste:)
Sagol canim
Yaparsin yaa is dedigin nedir ki
Hic sorma masallah cok fena yaa sen daha 1 bucuk aylik yavrusun kendine gel cok sımarik teyzesi cookSizin sonunuzu hiç iyi görmüyorum
Sürekli yaparsan gözünde büyümez canım temizlikYardima gelsen keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?