Haklisin canım hemde cook vaktim varŞu an vaktin var kaptanimsize diyorum ben tembellestim bugün de off
Negocumu tebrik ederim. Selamımı soyle canım. Elhan abla -900 vermiş demeyi de ekle bi zahmet. O bana -500 gr koymuştu hedef. - 400 de ben ekledim sevinsin garibim. Çok öpüyorum ikinizi de. Malicim tedavi nasıl gidiyor?selamlarnegohatunun bildirimi
Geçen hafta : 69.4
Bu hafta : 68.5
Fark : - 900
Yüzde : 1.30
Zipzip-
Benim bildirim yok malesef
Tatlım tebrikler çok sevindim.Tarti icin şu saati bekledim
gecen cuma :61.5
Bu cuma: 60.8
Fark :-700
Yuzde :1.14
Zipzip- saka gibi ya dun hic umudum yoktu bugun tamda senin verdigin hedefime ulastim
Ve coookkk mutluyum
Tam 4 sene sonra ilk kez 60 i gördüm
Senden söz almistimyarin azcik bi senlik yapma hakkim var midir acaba
Su an finalindeyim adnan kosuyo eve dogru sen benim oglumdun dicek en heyecanli yeritüm sahneleri ezberledin artık
Daha hic finali izlemedimSu an finalindeyim adnan kosuyo eve dogru sen benim oglumdun dicek en heyecanli yeri
Allahim insallah sinavda da bunlari sorarlar amiin
Ben gıda yüksek muhendisiyim canm alan yok ama malesef gk gy de 90 uzerine cikmam lazimki garanti olsun. Yani esittir derece yapmak. Aslinda düzenli calisinca olcak gibi ama ne bilim hayirlisi belki kadro cok acilir bu sefer. 2018den beri hic kadro acmadilar 2020de kesin acilcak cunku.Behlül anlatsın sana matematiği kalk çalış kalk
Kimya canım senin
Aaaaaaaa en guzel yerini kacirmissin kiz beni beni bihterini repligini de mi bilmiyosunDaha hic finali izlemedim
Ahhh ah kaderim gibi metom da güzel olsaydi ne var sankibabamın doğum günü kp doğum günü ve bugün kv doğum günüama ben yemicem bugün tabi ..
valla arada yazmadıklarım var annem el açması tatlı yaptı karakuş yaptı teyzem börek yapmıştımetoma hayranım bu ara beni şaşırttıyor
dimi metobolizmama ne olduysa güzel oldu
İnşallah atanirsin canım bizimde kimyagerlik 90larda kimya öğretmenliği deniycem ben formasyonm varBen gıda yüksek muhendisiyim canm alan yok ama malesef gk gy de 90 uzerine cikmam lazimki garanti olsun. Yani esittir derece yapmak. Aslinda düzenli calisinca olcak gibi ama ne bilim hayirlisi belki kadro cok acilir bu sefer. 2018den beri hic kadro acmadilar 2020de kesin acilcak cunku.
Onu sizden öğrendimAaaaaaaa en guzel yerini kacirmissin kiz beni beni bihterini repligini de mi bilmiyosun
İnsallah hepimiz ataniriz canim bence biz cok iyi yerlere gelmeyi hakediyoruz issizligi degilİnşallah atanirsin canım bizimde kimyagerlik 90larda kimya öğretmenliği deniycem ben formasyonm var
Bende güldür güldür den öğrenmiştimOnu sizden öğrendim
Ramazan yetgin den dinliyorum canim
Oyyyy bende spor videosu sandımmmBehlül anlatsın sana matematiği kalk çalış kalk
Kimya canım senin
Bencede canım emeklerimiz karşılığını bulmalıİnsallah hepimiz ataniriz canim bence biz cok iyi yerlere gelmeyi hakediyoruz issizligi degil
Sporda lesslie videosuOyyyy bende spor videosu sandımmmama 2015 te ramazan yetgini izleyip kpss yi kazanamayan bir kimyacı olarak can evimden vurdun
Her izleyisimde mezarda behlul kacar askim dediğinde agliyorum ya ordan da iste ben niye is bulamiyroum diye bagliyorum olayi bunu yapan baska bi psikopat yoktur heraldeOnu sizden öğrendim
Offf off ramazan hoca cok tatli ya:) yalniz beyin nasil endekslendiyse direkt spora bagladinOyyyy bende spor videosu sandımmmama 2015 te ramazan yetgini izleyip kpss yi kazanamayan bir kimyacı olarak can evimden vurdun
Abla bugunun sozunu onceden almistimNegocumu tebrik ederim. Selamımı soyle canım. Elhan abla -900 vermiş demeyi de ekle bi zahmet. O bana -500 gr koymuştu hedef. - 400 de ben ekledim sevinsin garibim. Çok öpüyorum ikinizi de. Malicim tedavi nasıl gidiyor?
Tatlım tebrikler çok sevindim.
Eki Görüntüle 2572108
Bende hizlandirip izlemistim yetişmeyecek diye 2018 de :))Offf off ramazan hoca cok tatli ya:) yalniz beyin nasil endekslendiyse direkt spora bagladin
Vazgecme sürekli girnapalim bizim ülkenin düzeni de böyle alt tarafi bi is istiyosun ama nerdeyse prof düzeyinde olmani bekliyolar.
Bende ramazan hocadan izliyorum videolari 1.5 kat hizli yapip çünkü uzun oldugu icin sıkılıyorum not alirken :)
Sen ne yicen ben biliyorumkiAbla bugunun sozunu onceden almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?