Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selamlar negohatunun bildirimi
Geçen hafta : 69.4
Bu hafta : 68.5
Fark : - 900
Yüzde : 1.30

Zipzip-
Benim bildirim yok malesef
Negocumu tebrik ederim. Selamımı soyle canım. Elhan abla -900 vermiş demeyi de ekle bi zahmet. O bana -500 gr koymuştu hedef. - 400 de ben ekledim sevinsin garibim. Çok öpüyorum ikinizi de. Malicim tedavi nasıl gidiyor?
Tatlım tebrikler çok sevindim.
Senden söz almistim yarin azcik bi senlik yapma hakkim var midir acaba

Behlül anlatsın sana matematiği kalk çalış kalk
Kimya canım senin
Ben gıda yüksek muhendisiyim canm alan yok ama malesef gk gy de 90 uzerine cikmam lazimki garanti olsun. Yani esittir derece yapmak. Aslinda düzenli calisinca olcak gibi ama ne bilim hayirlisi belki kadro cok acilir bu sefer. 2018den beri hic kadro acmadilar 2020de kesin acilcak cunku.

Ahhh ah kaderim gibi metom da güzel olsaydi ne var sanki kiymetini bil tatlım. Şaşirtmalar çok iyi gelmiş görülen o....

İnşallah atanirsin canım bizimde kimyagerlik 90larda kimya öğretmenliği deniycem ben formasyonm var

Oyyyy bende spor videosu sandımmm ama 2015 te ramazan yetgini izleyip kpss yi kazanamayan bir kimyacı olarak can evimden vurdun
Offf off ramazan hoca cok tatli ya:) yalniz beyin nasil endekslendiyse direkt spora bagladin
Vazgecme sürekli gir napalim bizim ülkenin düzeni de böyle alt tarafi bi is istiyosun ama nerdeyse prof düzeyinde olmani bekliyolar.
Bende ramazan hocadan izliyorum videolari 1.5 kat hizli yapip çünkü uzun oldugu icin sıkılıyorum not alirken :)

Abla bugunun sozunu onceden almistim

Bende hizlandirip izlemistim yetişmeyecek diye 2018 de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…