Pazar sabahı.
İkinizide hatırlıyorum cok tatlisinizselamlarnegohatunun bildirimi
Geçen hafta : 69.4
Bu hafta : 68.5
Fark : - 900
Yüzde : 1.30
Zipzip-
Benim bildirim yok malesef
Tebrik ediyorum canım süpersinTarti icin şu saati bekledim
gecen cuma :61.5
Bu cuma: 60.8
Fark :-700
Yuzde :1.14
Zipzip- saka gibi ya dun hic umudum yoktu bugun tamda senin verdigin hedefime ulastim
Ve coookkk mutluyum
Tam 4 sene sonra ilk kez 60 i gördüm
Senden söz almistimTebrik ediyorum canım süpersin
Tamam canım yapabilirsin ama cook abartmaSenden söz almistimyarin azcik bi senlik yapma hakkim var midir acaba
Yeter dinlendigimİşte bu bi yerde duymustum cok hosuma gitti ^Yorulunca bırakmayi değil dinlenmeyi öğren ^
Minigin nasil rahat veriyomu calisirken heralde geceleri calisiyosun daha cok
Ramazan yetgin den dinliyorum canimhangi videolari izliyosun Canfeb
İyice isi zorlastirdilar bonus artik cok farkli sistem bende iyiki vakti zamaninda almisim diyorum simdi bi arkadasi sacma bir sebepten direksiyondan birakmislar
Bende daha önce dinlemistim 2016 da güzel net yapmıştım ama 2018 de çalışamadım vaktim yoktuRamazan yetgin den dinliyorum canim
Bir süre tek öğün deniycem bakalim bir ara 56 ya kadar düşmüştüm böyle sonra evlilik hamilelik hoop geri geldi pis yağlarOlabilir canım emzirmeyi bırakmanın etkisi olmuştur
If yapsan canım tek öğün zorlamaz miBir süre tek öğün deniycem bakalim bir ara 56 ya kadar düşmüştüm böyle sonra evlilik hamilelik hoop geri geldi pis yağlar
Pazar günü dua zinciri yapalım. Tekerine daş değmesin bebem.Pazar sabahı.
Bende 2017 de sadece dinlemiştim son 3 ay Kala iyi gelmişti tarihim hamileydim o ara diğerlerine çalışmamıştimBende daha önce dinlemistim 2016 da güzel net yapmıştım ama 2018 de çalışamadım vaktim yoktu
İyi yapiyosun canim insallah Rabbim emeklerimizin karsiligini verirYeter dinlendigim
O uyanıkken olmuyor canım her gece 12- 3 arası çalışıyorum
Yok canim bi porsiyon düşünüyorumTamam canım yapabilirsin ama cook abartma
Tamamen aç kalmıyorum canım Sabah 1 zeytin yedim dayanamzsam diye kendime yumurta haslamistim onun da yarısının beyazını yedimIf yapsan canım tek öğün zorlamaz mi
tüm sahneleri ezberledin artıkİyi yapiyosun canim insallah Rabbim emeklerimizin karsiligini veriray bugün de benim hic calisasim yok oturdum aski memnu izliym matematikte olasiliga gectim su an sırf olasiliktan kacmak icin kendimi bihtere verdim
Senin bransin neydi bu arada
Şu an vaktin var kaptanimBende daha önce dinlemistim 2016 da güzel net yapmıştım ama 2018 de çalışamadım vaktim yoktu
Tamam canımYok canim bi porsiyon düşünüyorum
Tanam canım ama kahvaltını yap bence güzelceTamamen aç kalmıyorum canım Sabah 1 zeytin yedim dayanamzsam diye kendime yumurta haslamistim onun da yarısının beyazını yedim
Behlül anlatsın sana matematiği kalk çalış kalkİyi yapiyosun canim insallah Rabbim emeklerimizin karsiligini veriray bugün de benim hic calisasim yok oturdum aski memnu izliym matematikte olasiliga gectim su an sırf olasiliktan kacmak icin kendimi bihtere verdim
Senin bransin neydi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?