- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Nasıl oldun canım iyi misinKızlar selamm, 4 gündür salmıştım ben. 59.5 dim bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 60.7 çıktımİyi mi bilmiyorum ama bugünden devam ediyorum tekrar sizlerleyimm❤❤
Teşekkür ederim canım
Hoşbuldum teşekkür ediyorum CanımHoşgeldin canim takimimiza
hangi videolari izliyosun CanfebSelâm canım dün tarih ile başladım tekrar genel tekrar videolarini izliyorum 40 video 6dayim her hafta 1 ders bitirip soru çözümüne ağırlık vericem inşallah
İyice isi zorlastirdilar bonus artik cok farkli sistem bende iyiki vakti zamaninda almisim diyorum simdi bi arkadasi sacma bir sebepten direksiyondan birakmislarŞimdi yazılı sınav daha kolay direksiyon zor.
Zaten istanbulda yaşayan birinin farklı eğitim alması lazım aslında.
Araba kaldı alanın içinde direksiyon dönmüyo hoca ben geçim dedi o arada 3 tane başka aday arabası arkada bekliyo korno çalıdılar.
Aday adaya korno çalıyor
hangi videolari izliyosun Canfeb
İyice isi zorlastirdilar bonus artik cok farkli sistem bende iyiki vakti zamaninda almisim diyorum simdi bi arkadasi sacma bir sebepten direksiyondan birakmislar
İnsallah allah kolaylik versin valla surus alaninda pratik yapma sansiniz varsa muhakkak onalana gidip tur atin derimHoşgeldin :) inş bende geçebilirim
HoşbuldummmHoşgeldin :) inş bende geçebilirim
İnsallah allah kolaylik versin valla surus alaninda pratik yapma sansiniz varsa muhakkak onalana gidip tur atin derim
babamın doğum günü kp doğum günü ve bugün kv doğum günüDemek ki neymiş doğum günlerinden arkamıza bakmadan hızla koşmak lazımmış.kosmak az kalır uçun anam sen de ne yemişsin ...
dimi metobolizmama ne olduysa güzel olduBencede 300 gram alman büyük mucize :))
Kötü olmuş canım sınava bu arabayla mi girecektin sinav günü sıkıntı yapmaz insaallah
Evet istanbul basli basina ayri bi alan zatenŞimdi yazılı sınav daha kolay direksiyon zor.
Zaten istanbulda yaşayan birinin farklı eğitim alması lazım aslında.
Araba kaldı alanın içinde direksiyon dönmüyo hoca ben geçim dedi o arada 3 tane başka aday arabası arkada bekliyo korno çalıdılar.
Aday adaya korno çalıyor
Harika ne güzel sınav ne zamanVar evet eşimle gidip park çalıştım ben.
Harika ne güzel sınav ne zaman
Canım doktor 1 hafta yatış verdi. Baya sağlam incitmişim sanırımNasıl oldun canım iyi misin
Kahvaltı sonrası tartılmissin o yüzden gerçek kilonu pazartesi goruruz
Teşekkür ederim canım
Nego tebrik ederim güzel eksi ile gelmişsin ❤
Dikkat et canım sporu bir sure yapma sadece yediklerine dikkat etCanım doktor 1 hafta yatış verdi. Baya sağlam incitmişim sanırımAma yinede mutluyummmm hayat güzel ❤ Çok güzel yedim evet yılbaşını güzel geçirdim ama bunların telafisi illaki olacak ❤❤
Tebrik ederim canım
Tamam canım teşekkür ederimselamlarnegohatunun bildirimi
Geçen hafta : 69.4
Bu hafta : 68.5
Fark : - 900
Yüzde : 1.30
Zipzip-
Benim bildirim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?