Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar selamm, 4 gündür salmıştım ben. 59.5 dim bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 60.7 çıktım İyi mi bilmiyorum ama bugünden devam ediyorum tekrar sizlerleyimm❤❤
Nasıl oldun canım iyi misin
Kahvaltı sonrası tartılmissin o yüzden gerçek kilonu pazartesi goruruz
Nego
Geçen hafta : 69.4
Bu hafta : 68.5
Fark : - 900
Yüzde : 1.30

Zipzip- negonun kilo bildirimi..
Teşekkür ederim canım
Nego tebrik ederim güzel eksi ile gelmişsin ❤

Selâm canım dün tarih ile başladım tekrar genel tekrar videolarini izliyorum 40 video 6dayim her hafta 1 ders bitirip soru çözümüne ağırlık vericem inşallah
hangi videolari izliyosun Canfeb
İyice isi zorlastirdilar bonus artik cok farkli sistem bende iyiki vakti zamaninda almisim diyorum simdi bi arkadasi sacma bir sebepten direksiyondan birakmislar

Demek ki neymiş doğum günlerinden arkamıza bakmadan hızla koşmak lazımmış. kosmak az kalır uçun anam sen de ne yemişsin ...
babamın doğum günü kp doğum günü ve bugün kv doğum günü ama ben yemicem bugün tabi ..
valla arada yazmadıklarım var annem el açması tatlı yaptı karakuş yaptı teyzem börek yapmıştı metoma hayranım bu ara beni şaşırttıyor
Bencede 300 gram alman büyük mucize :))

Kötü olmuş canım sınava bu arabayla mi girecektin sinav günü sıkıntı yapmaz insaallah
dimi metobolizmama ne olduysa güzel oldu

Evet istanbul basli basina ayri bi alan zaten
Evet simdi direksiyon daha zor ama olsun calismissin zaten gecersin sen

Nasıl oldun canım iyi misin
Kahvaltı sonrası tartılmissin o yüzden gerçek kilonu pazartesi goruruz

Teşekkür ederim canım
Nego tebrik ederim güzel eksi ile gelmişsin ❤
Canım doktor 1 hafta yatış verdi. Baya sağlam incitmişim sanırım Ama yinede mutluyummmm hayat güzel Çok güzel yedim evet yılbaşını güzel geçirdim ama bunların telafisi illaki olacak

Dikkat et canım sporu bir sure yapma sadece yediklerine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…