Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allahım benim de isim olsa da keske 80lik nineye dönsem zira ben issizken de ruhen 80ligim
Tez vakitte en hayırlısından bir işin olsun inşallah cnm Bugün kuzenime kendimi köle isaura gibi hissediyorum diye dert yandım, evdeyken ruhen 80 yaşındaydım, şimdi bedenen öyle hissediyorum

Tez vakitte en hayırlısından bir işin olsun inşallah cnm ❤ Bugün kuzenime kendimi köle isaura gibi hissediyorum diye dert yandım, evdeyken ruhen 80 yaşındaydım, şimdi bedenen öyle hissediyorum
Amiin insallah. Allah yardimcin olsun senin de canim zor tabi hem anne hem ev hanimi hem calisan kadin olmak ❤

Yaaaaa cok tesekkur ederim meryem kimya ögretmeniyim özel bir okulda calisiyorum yogun biraz insallah her fırsatta girecegim her tenefus arasında kac kilo ile basladin harika bir kilodasin masallah
Tatlım iyi yaptın tekrar dönmekle. Şimdi sen beyaz önlük giyiyorsundur düğmelerin tamamının iliklenmesi lazım di mi...şahsen ben sırf onun yüzünden kilo vermeye niyet ettim. Göbek ve yukarısı baskaldirmaya başlayınca önlem aldım acilen. Bu yıl 64 gibi başladim. Ama maceram geçen yıl eylülde (2018) 82.4 ile başladı. Şubatta 60.2 ile mezun oldum. Tatil matil derken yine kürkçü dükkanına geldik kuzum. 56 da bilemedin 55' te bırakmayı düşünüyorum Tutkucum .

Slm kizlar
Bugun yogunluktan dolayi giremedim foruma sagolsun Bonus yetisti yine
Bu hafta serbest gun yaptim ama baska hic kacamak yapmadim. Sanirim uzun zamandir yemedigim seyleri yiyince ve uykusuzluk eklenince odemleri atamadim. Pazartesiye hepsi gider insallah.

Hisgeldiniz kizlar
Benimkilerde hasta cnm. Ortanca ve buyugudr goturdum isten gelip alip.ikiside bronsit olmus antibiyotik ve hava basladik

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.

Neden bugün cok sessiz burası
Telefonum kapandı açamadım az önce acildi
Ben de tam bu saatte girdim ki 8 de belli oluyor ya... Dökülmek normal Yılbaşını geçtik....Çok zorlu bir dönemeçti ....ben de tebrik ederim takımdaki herkesi.
Aynen canım zorlu dönemeci cook iyi atlattik
Gerci ben ilk 3e gireriz diyodum ama
Buda guzel
Az zorlasak girerdik bizim 451 üçüncünün 480 'li bir oranı vardı
Cook normal canım oruc sonrası serbest gün ve yorgunluk ödem yapmıştır
Çocuklara da cook geçmiş olsun çabucak iyileşirler inşallah ❤

canımmmmmmmmm nasılsın keyifler nasıl
masallah canım benim ya cok iyi allah nasip etsin banada insallah

Insallah cnm cok sagol

Hoşgeldinizzzz İnşallah istediğiniz kiloya düşersiniz başarılar diliyorummmmmmm

Kızlar iyi akşamlarr, ben bu sakat halimle yavaş yavaş bile olsa Leslie 3 mile yaptım. bittim ama buna değer Vazgeçmek yok ♥ Siz neler yaptınız?
Zorlamasaydin kendini canim saglik her seyden onemli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…