- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
TabisiHippotalamus hippocum sen misin
Allahım benim de isim olsa da keske 80lik nineye dönsemKızlar iş çıkışı gebzeye geçiyorum, trende tatlı tatlı uyumuşumahh ahh iş hayatı resmen 80 lik nenelerimize benzetti beni
Tez vakitte en hayırlısından bir işin olsun inşallah cnmAllahım benim de isim olsa da keske 80lik nineye dönsemzira ben issizken de ruhen 80ligim
Amiin insallah. Allah yardimcin olsun senin de canim zor tabi hem anne hem ev hanimi hem calisan kadin olmak ❤Tez vakitte en hayırlısından bir işin olsun inşallah cnm ❤ Bugün kuzenime kendimi köle isaura gibi hissediyorum diye dert yandım, evdeyken ruhen 80 yaşındaydım, şimdi bedenen öyle hissediyorum
Tatlım iyi yaptın tekrar dönmekle. Şimdi sen beyaz önlük giyiyorsundur düğmelerin tamamının iliklenmesi lazım di mi...şahsen ben sırf onun yüzünden kilo vermeye niyet ettim. Göbek ve yukarısı baskaldirmaya başlayınca önlem aldım acilen. Bu yıl 64 gibi başladim. Ama maceram geçen yıl eylülde (2018) 82.4 ile başladı. Şubatta 60.2 ile mezun oldum. Tatil matil derken yine kürkçü dükkanına geldik kuzum. 56 da bilemedin 55' te bırakmayı düşünüyorum Tutkucum .Yaaaaa cok tesekkur ederim meryem kimya ögretmeniyim özel bir okulda calisiyorum yogun biraz insallah her fırsatta girecegim her tenefus arasında kac kilo ile basladin harika bir kilodasin masallah
Aklım gitti çok şükür tatlım...
Yav he heMsjlar çifter çifter gidiyo..
ADINIZ: ( isteğe bağlı )biricik
YAŞINIZ 46
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:72
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4 cu takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık ve zarif olmak için
ADINIZ: ( isteğe bağlı )tutku
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:emin degilim yarin sabah ac karna tartilirim ins(78-79)
HEDEF KİLONUZ:70
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1 (4.5 yasinda)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4 ve 7. Takm
KİLO ALMA NEDENİNİZ: calisma hayatında esnek beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZhoooo coo var hangi birini sayayim:) en temizinden kendimi daha iyi hissetmek icin..
@zipzip
Benimkilerde hasta cnm. Ortanca ve buyugudr goturdum isten gelip alip.ikiside bronsit olmus antibiyotik ve hava basladikZıpzıp canım sanki azmim düştü bu hafta . Bir türlü düzene giremedim. Diyet yaparken daha iyiydim. Şimdi hem kilo aldım hem moralim bozuk. Napsam geri başlasam bilemiyorum.Bulamiyorum bu aralar çocuklara yetişemiyorum.hele bir de hasta küçük ne yiyor ne içiyor. Ama vardır bir hayır diyorum. İnşallah yeniden başlarım.
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.Slm kizlar
Bugun yogunluktan dolayi giremedim foruma sagolsunBonus yetisti yine
Bu hafta serbest gun yaptim ama baska hic kacamak yapmadim. Sanirim uzun zamandir yemedigim seyleri yiyince ve uykusuzluk eklenince odemleri atamadim. Pazartesiye hepsi gider insallah.
Benimkilerde hasta cnm. Ortanca ve buyugudr goturdum isten gelip alip.ikiside bronsit olmus antibiyotik ve hava basladik
Insallah abla sagolÇok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.
Telefonum kapandı açamadım az önce acildiNeden bugün cok sessiz burası
Aynen canım zorlu dönemeci cook iyi atlattikBen de tam bu saatte girdim ki 8 de belli oluyor ya... Dökülmek normal Yılbaşını geçtik....Çok zorlu bir dönemeçti....ben de tebrik ederim takımdaki herkesi.
Az zorlasak girerdik bizim 451 üçüncünün 480 'li bir oranı vardıGerci ben ilk 3e gireriz diyodum ama
Buda guzel
Cook normal canım oruc sonrası serbest gün ve yorgunluk ödem yapmıştırSlm kizlar
Bugun yogunluktan dolayi giremedim foruma sagolsunBonus yetisti yine
Bu hafta serbest gun yaptim ama baska hic kacamak yapmadim. Sanirim uzun zamandir yemedigim seyleri yiyince ve uykusuzluk eklenince odemleri atamadim. Pazartesiye hepsi gider insallah.
Hisgeldiniz kizlar
Benimkilerde hasta cnm. Ortanca ve buyugudr goturdum isten gelip alip.ikiside bronsit olmus antibiyotik ve hava basladik
canımmmmmmmmmTabisi
masallah canım benim ya cok iyi allah nasip etsin banada insallahTatlım iyi yaptın tekrar dönmekle. Şimdi sen beyaz önlük giyiyorsundur düğmelerin tamamının iliklenmesi lazım di mi...şahsen ben sırf onun yüzünden kilo vermeye niyet ettim. Göbek ve yukarısı baskaldirmaya başlayınca önlem aldım acilen. Bu yıl 64 gibi başladim. Ama maceram geçen yıl eylülde (2018) 82.4 ile başladı. Şubatta 60.2 ile mezun oldum. Tatil matil derken yine kürkçü dükkanına geldik kuzum. 56 da bilemedin 55' te bırakmayı düşünüyorum Tutkucum .
Insallah cnm cok sagolTelefonum kapandı açamadım az önce acildi
Aynen canım zorlu dönemeci cook iyi atlattik
Az zorlasak girerdik bizim 451 üçüncünün 480 'li bir oranı vardı
Cook normal canım oruc sonrası serbest gün ve yorgunluk ödem yapmıştır
Çocuklara da cook geçmiş olsun çabucak iyileşirler inşallah ❤
HoşgeldinizzzzADINIZ: ( isteğe bağlı )biricik
YAŞINIZ 46
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:72
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4 cu takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık ve zarif olmak için
Zorlamasaydın keske canım ıyiles sonra spora devam edersinKızlar iyi akşamlarr, ben bu sakat halimle yavaş yavaş bile olsa Leslie 3 mile yaptım.bittim ama buna değer Vazgeçmek yok ♥ Siz neler yaptınız?
Olur muZorlamasaydın keske canım ıyiles sonra spora devam edersin
Kahve içiyorum bende
Zorlamasaydin kendini canim saglik her seyden onemli:)Kızlar iyi akşamlarr, ben bu sakat halimle yavaş yavaş bile olsa Leslie 3 mile yaptım.bittim ama buna değer Vazgeçmek yok ♥ Siz neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?