Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rishimrosum sen regl olduydun di mi bu hafta? Üstüne nöbet sonrası hastalandin bebe hastalandı aksilikler üst üste geldi. Moralini bozma. Sabret tatlım düzelir hepsi.
Elhan çok teşekkürler canım. Ne de iyi analiz etmişsin. Nöbet regl geçti gitti. Sırada kuzunun iyileşmesi var. O da düzekirse inşallah tam gaz devam edeceğim.
Hoşgeldin meslektaşım

Oh bura öğretmenler odası oldu ama herkes zayıf maşallah . Ben de sizin kiloya düşmezsem bana da gül demesinler
ay bir ben en şişko kaldım yahu.. meryem bekle beni o kiloda ben geliyorum

Hoşgeldin canım benim
hoşbulduk yavrukuş hala yavru vatandamisin
Elhan çok teşekkürler canım. Ne de iyi analiz etmişsin. Nöbet regl geçti gitti. Sırada kuzunun iyileşmesi var. O da düzekirse inşallah tam gaz devam edeceğim.

Hoşgeldin meslektaşım
hoşbulduk cocuk var sanirim kac yasindasiniz hocam
Oh bura öğretmenler odası oldu ama herkes zayıf maşallah . Ben de sizin kiloya düşmezsem bana da gül demesinler
ay bir ben en şişko kaldım yahu.. meryem bekle beni o kiloda ben geliyorum ☺☺
olmuyo ya bunu düzenli hala getirmek lazım calisirken cok zor oluyo allahım sen kolaylastir sen kerimsin yolumu ac irademe sahip cikayim

yediklerimi yazmadım ama cidden çok yedim alkol de aldım üstüne kokoreç yedim kızartma turşu pasta çerez anne yemekleri derken bence çok çok iyi kilom
Canım okurken ben yazdım sandım nr yemişiz bee
Demek ki neymiş doğum günlerinden arkamıza bakmadan hızla koşmak lazımmış. kosmak az kalır uçun anam sen de ne yemişsin ...
Yarın da benim doğum günüm pasta almayalım dedim ev ahalisine ama bakalım.
Kızlar selamm, 4 gündür salmıştım ben. 59.5 dim bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 60.7 çıktım İyi mi bilmiyorum ama bugünden devam ediyorum tekrar sizlerleyimm❤❤
Canım gel sarılık koklaşalım dertleşelim. Kaldığımız yerden devam edelim arkadaşım.bu hafta Ben de batırdım.
@Negohatun
Geçen hafta : 69.4
Bu hafta : 68.5
Fark : - 900
Yüzde : 1.30

Zipzip- negonun kilo bildirimi..
Ohhh göğsünü gere gere yaz bakalım maşallah sana. Çok güzel haftaya da böyle bekliyorum inşallah.
Hoşgeldin :) inş bende geçebilirim
Bonus inşallah geçersin canım. Benim ehliyet cüzdanlarda eskidi garibim. Faha hiç trafiğe çıkmadım. İnşallah bana da kısmet olur araba sürmek. Küçük şehirde arada lazım oluyor. Yürümeyi seviyorum aslında ama çocuklarla olunca zor.

Kuzum valla devam edelim battığımız yerden çıkalım inşallah

35 yaşımdayım canım.
Kuzum valla devam edelim battığımız yerden çıkalım inşallah♥♥
inşallah canım

Çok güzel canım maşallah
Yeter dinlendigim
O uyanıkken olmuyor canım her gece 12- 3 arası çalışıyorum
Allah yardımcın olsun.

Canım iyi ki varsın
Allah bantlarını açık etsin. Güzel kızımız için herşeyin hayırlısı. Dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…