Hoşgeldin canım benimBugun kaydoldum malicim yeni geldim insallah irademi tutup biraz zayiflamak istiyorumçok özlemis olabilirim
Kalbin güzel ya çekiyosun insanlarıBugün uye olmuş:))
7.takımı burda topladım galiba
Çok saldım kuzum ya toparlamamm lazımZorlamasaydin kendini canim saglik her seyden onemli:)
İnşallah canım. Haftaya daha iyi bir ekşi ile gelirim.Günaydın canım haftaya daha güzel olur insallah
Canım çok teşekkür ederim. Ağzı yara oldu hep. Hiçbirşey yemiyor. Çok mutsuzum eridi resmen. Onun yerine ben yedim stresten.BEBEĞİN HASTAYDI nasıl oldu canım
Olsun bu hafta spor yapma yine deÇok saldım kuzum ya toparlamamm lazım
Elhan çok teşekkürler canım. Ne de iyi analiz etmişsin. Nöbet regl geçti gitti. Sırada kuzunun iyileşmesi var. O da düzekirse inşallah tam gaz devam edeceğim.Rishimrosum sen regl olduydun di mi bu hafta? Üstüne nöbet sonrası hastalandin bebe hastalandı aksilikler üst üste geldi. Moralini bozma. Sabret tatlım düzelir hepsi.
Hoşgeldin meslektaşımADINIZ: ( isteğe bağlı )tutku
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:emin degilim yarin sabah ac karna tartilirim ins(78-79)
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1 (4.5 yasinda)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4 ve 7. Takm
KİLO ALMA NEDENİNİZ: calisma hayatında esnek beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZhoooo coo var hangi birini sayayim:) en temizinden kendimi daha iyi hissetmek icin..
@zipzip
Oh bura öğretmenler odası oldu ama herkes zayıf maşallah . Ben de sizin kiloya düşmezsem bana da gül demesinlerTakım öğretmenler odasına döndü.Kaç öğretmen olduk. Canım bransini öğrenebilir miyim?
Ben de Edebiyat öğretmeniyim. Söylemesi ayıp 25 yaşındayım.160 cm boylarında -bugün itibariyle- 58.6 kilo agirligindayim. Pazartesi bu +500 olur ama aldırmam biraz ağlar sizlarim arkadaşlar ödem o derler ben de tekrar sevinirim. Bursa'da yaşıyorum. Gaziantepliyim. İki bebem var. Tanistigimiza memnun oldum. Meryem diye hitap edebilirsin bana.
Kalbin güzel ya çekiyosun insanları
hoşbulduk yavrukuşHoşgeldin canım benim
hoşbuldukElhan çok teşekkürler canım. Ne de iyi analiz etmişsin. Nöbet regl geçti gitti. Sırada kuzunun iyileşmesi var. O da düzekirse inşallah tam gaz devam edeceğim.
Hoşgeldin meslektaşım
olmuyo ya bunu düzenli hala getirmek lazım calisirken cok zor oluyo allahım sen kolaylastir sen kerimsin yolumu ac irademe sahip cikayimOh bura öğretmenler odası oldu ama herkes zayıf maşallah . Ben de sizin kiloya düşmezsem bana da gül demesinler
ay bir ben en şişko kaldım yahu.. meryem bekle beni o kiloda ben geliyorum☺☺
Yarın kacta toplantı odasındayız kaptanımBugun erken kaciyorum kizlar iyi geceler herkese
Menü paylasimi,yorumu ve aktiflik ile ilgili yarin herkes burdayken konusalim
Canım okurken ben yazdım sandım nr yemişiz beeyediklerimi yazmadım ama cidden çok yedim alkol de aldım üstüne kokoreç yedim kızartma turşu pasta çerez anne yemekleri derken bence çok çok iyi kilom
Yarın da benim doğum günüm pasta almayalım dedim ev ahalisine ama bakalım.Demek ki neymiş doğum günlerinden arkamıza bakmadan hızla koşmak lazımmış.kosmak az kalır uçun anam sen de ne yemişsin ...
Canım gel sarılık koklaşalım dertleşelim. Kaldığımız yerden devam edelim arkadaşım.bu hafta Ben de batırdım.Kızlar selamm, 4 gündür salmıştım ben. 59.5 dim bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 60.7 çıktımİyi mi bilmiyorum ama bugünden devam ediyorum tekrar sizlerleyimm❤❤
Ohhh göğsünü gere gere yaz bakalım maşallah sana. Çok güzel haftaya da böyle bekliyorum inşallah.@Negohatun
Geçen hafta : 69.4
Bu hafta : 68.5
Fark : - 900
Yüzde : 1.30
Zipzip- negonun kilo bildirimi..
Bonus inşallah geçersin canım. Benim ehliyet cüzdanlarda eskidi garibim. Faha hiç trafiğe çıkmadım. İnşallah bana da kısmet olur araba sürmek. Küçük şehirde arada lazım oluyor. Yürümeyi seviyorum aslında ama çocuklarla olunca zor.Hoşgeldin :) inş bende geçebilirim
Kuzum valla devam edelim battığımız yerden çıkalım inşallahCanım okurken ben yazdım sandım nr yemişiz bee
Yarın da benim doğum günüm pasta almayalım dedim ev ahalisine ama bakalım.
Canım gel sarılık koklaşalım dertleşelim. Kaldığımız yerden devam edelim arkadaşım.bu hafta Ben de batırdım.
Ohhh göğsünü gere gere yaz bakalım maşallah sana. Çok güzel haftaya da böyle bekliyorum inşallah.
Bonus inşallah geçersin canım. Benim ehliyet cüzdanlarda eskidi garibim. Faha hiç trafiğe çıkmadım. İnşallah bana da kısmet olur araba sürmek. Küçük şehirde arada lazım oluyor. Yürümeyi seviyorum aslında ama çocuklarla olunca zor.
Kuzum sen bir yerden tutun başla gerisi gelir. Sağlıklı beslenmek moralimize de iyi geliyor. Hasta çocuklara enerji dolu bir anne lazım. Kilo aldiysak vermeyi de biliriz nolmus yani...Kalk bir ıhlamur veya türevi bitki çayı yap. İç sıcak sıcak ...çocuklara sevdiğin bir şarkıyı söyle...keyfin yerine gelsin azcik...hadi canım...kendimize üzülüp durmakla gitmiyor yağlar...
35 yaşımdayım canım.hoşbulduk yavrukuşhala yavru vatandamisin
hoşbuldukcocuk var sanirim kac yasindasiniz hocam
olmuyo ya bunu düzenli hala getirmek lazım calisirken cok zor oluyo allahım sen kolaylastir sen kerimsin yolumu ac irademe sahip cikayim
Kuzum valla devam edelim battığımız yerden çıkalım inşallah♥♥
Çok güzel canım maşallahTarti icin şu saati bekledim
gecen cuma :61.5
Bu cuma: 60.8
Fark :-700
Yuzde :1.14
Zipzip- saka gibi ya dun hic umudum yoktu bugun tamda senin verdigin hedefime ulastim
Ve coookkk mutluyum
Tam 4 sene sonra ilk kez 60 i gördüm
Allah yardımcın olsun.Yeter dinlendigim
O uyanıkken olmuyor canım her gece 12- 3 arası çalışıyorum
Canım iyi ki varsınKuzum sen bir yerden tutun başla gerisi gelir. Sağlıklı beslenmek moralimize de iyi geliyor. Hasta çocuklara enerji dolu bir anne lazım. Kilo aldiysak vermeyi de biliriz nolmus yani...Kalk bir ıhlamur veya türevi bitki çayı yap. İç sıcak sıcak ...çocuklara sevdiğin bir şarkıyı söyle...keyfin yerine gelsin azcik...hadi canım...kendimize üzülüp durmakla gitmiyor yağlar...
Allah bantlarını açık etsin. Güzel kızımız için herşeyin hayırlısı. Dualarım sizinle.Herkese merhaba sizlerle aile gibi oldum ve yakınlık hissettiğim için dua isteyeceğim kızım İçin ☺ Büyük kızım yaren’in yarın ve Pazar günü yüzme yarışları var 4 tane yarışa katılacak toplam da aylardır hazırlanıyor
Duygusal ve heyecanlıyım sizlerin de duasında yer alsın istiyorum meleğim bu mübarek günde
Yarın güzel haberlerini mutlaka vereceğim sizlere şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?