Canım kaptanım benimBu hafta hastalıkların etkisi ile biraz modun düştü canım ama yeniden başlamalısın yaza fit girmek istemez misin
Çocuklara yemek yapıyorsundur corba vs onlardan yersin porsiyonlarına dikkat et sadece
5 yas varmis aramizda35 yaşımdayım canım.
inşallah canım
Canım çok üzüldüm. Allah bundan büyük dert vermesin. Çok geçmiş olsun.Slm kizlar
Bugun yogunluktan dolayi giremedim foruma sagolsun @Bonus yetisti yine
Bu hafta serbest gun yaptim ama baska hic kacamak yapmadim. Sanirim uzun zamandir yemedigim seyleri yiyince ve uykusuzluk eklenince odemleri atamadim. Pazartesiye hepsi gider insallah.
Hisgeldiniz kizlar
Benimkilerde hasta cnm. Ortanca ve buyugudr goturdum isten gelip alip.ikiside bronsit olmus antibiyotik ve hava basladik
Aslında geç olmuş yatmak lazım ama aksi gibi gece uykum gelmiyor kızlar.5 yas varmis aramizda
Allahımmm cok fena migdem bulandi açlıktan acil uyumam lazım
Herkese iyi gecelerrr
Kıyamam ya.İnşallah canım. Haftaya daha iyi bir ekşi ile gelirim.
Canım çok teşekkür ederim. Ağzı yara oldu hep. Hiçbirşey yemiyor. Çok mutsuzum eridi resmen. Onun yerine ben yedim stresten.
Valla güzel yedimCanım okurken ben yazdım sandım nr yemişiz bee
Yarın da benim doğum günüm pasta almayalım dedim ev ahalisine ama bakalım.
Canım gel sarılık koklaşalım dertleşelim. Kaldığımız yerden devam edelim arkadaşım.bu hafta Ben de batırdım.
Ohhh göğsünü gere gere yaz bakalım maşallah sana. Çok güzel haftaya da böyle bekliyorum inşallah.
Bonus inşallah geçersin canım. Benim ehliyet cüzdanlarda eskidi garibim. Faha hiç trafiğe çıkmadım. İnşallah bana da kısmet olur araba sürmek. Küçük şehirde arada lazım oluyor. Yürümeyi seviyorum aslında ama çocuklarla olunca zor.
Aldım gargara yaptık schoner. İnşallah düzelir bugün başladık gagaraya.Kıyamam ya.
Karadut şurubu vardı eczanede olabilir iyi geliyordu.
Valla güzel yedimgüzelde kilomu korudum
Inşallah canımAldım gargara yaptık schoner. İnşallah düzelir bugün başladık gagaraya.
Ye canım yılda bir ne de olsa.mola olsun sana.
İnşallah canımInşallah canım
Benim molalar çok canımama az kaldı ocak sonuna kadar verirsem verecem sonra korumaya geçerim 62 63 şimdilik yeter bana
Saol canımÇok güzel canım maşallah
Allah yardımcın olsun.
Geçen hafta ocagıma incir ağacı diktin şimdi 200 gr cıkmı verdinGeçen hafta 74.2
Bugün 74.0
Fark -200
Neden böyle oldu anlamadım
Diyetimi zinhar bozmadım.ama yüzme,spor,yürüyüş hepsi çok geldi galiba.bi de evde olmayınca wc sorun oluyor bende
Üzgünüm kaptanım
Zipzip-
Yuhhhh nettin kız öyle +600 ne demek+600geldim
Bu kadar iyimser olmasakmı artıkOlabilir canım emzirmeyi bırakmanın etkisi olmuştur
Yuhhhh nettin kız öyle +600 ne demek
Hedefi tutturmuş maşallah@Negohatun
Geçen hafta : 69.4
Bu hafta : 68.5
Fark : - 900
Yüzde : 1.30
Zipzip- negonun kilo bildirimi..
Saat 12 geçti doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle seni sevenlerinle sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere inş AllahCanım okurken ben yazdım sandım nr yemişiz bee
Yarın da benim doğum günüm pasta almayalım dedim ev ahalisine ama bakalım.
Canım gel sarılık koklaşalım dertleşelim. Kaldığımız yerden devam edelim arkadaşım.bu hafta Ben de batırdım.
Ohhh göğsünü gere gere yaz bakalım maşallah sana. Çok güzel haftaya da böyle bekliyorum inşallah.
Bonus inşallah geçersin canım. Benim ehliyet cüzdanlarda eskidi garibim. Faha hiç trafiğe çıkmadım. İnşallah bana da kısmet olur araba sürmek. Küçük şehirde arada lazım oluyor. Yürümeyi seviyorum aslında ama çocuklarla olunca zor.
Kızçem hoş geldin aramıza5 yas varmis aramizda
Allahımmm cok fena migdem bulandi açlıktan acil uyumam lazım
Herkese iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?