- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Amaan benim yzuumdennnSorma yaa canımda acaip çektibu hafta ödül hakkımı kullanmadım önümüzdeki hafta bonibondan yana kullanıcam galibaa
Kız cücüğüm yapma ya canım kar çekti gene. Ahhh ah kar istireeeeem kar...
Abla dun okuldan geldi rahatsizim dedi sirtina vikis surdum yatti misafirlige gidecektik cikarken kalkti acim dedi bende borek falan hazirladim yine yemek yok dedi sabah hazirlim dedim yok dedi okuldan gec gelirim evden cikarken cikiyorum dedim cvp vermedi kapiyi giderken kilitle dedim altinlar evde diye yine cvp vermedi aksam eve girdim omer battaniyeyi getir dedi bende icimden dedim beni gorunce bu adamin yatasi geliyo odaya hic gitmedim sonra gittim kis cayi yapayim dedim istemedi nane cayi ypayim dedim istemedi aspirin limon icicem dedi sicak suylami soguk suylami yapayim dedim soguk su dedi yaptim goturdum bu niye soguk dedi sen oyle istedin yok ben sicak dedim ben ne soyledigimi bilmiyorummu gecen gunde sicak suya vikis koydum kokla dedim bu iyce kaynamamis su vikisin etkisi yok dedi bi ton laf saydi aksam yine ayni yeter dedim kalk kendin yap ne yapsam bi kusur ariyon yapma o zaman gosteris olsun diye yapiyosun yapmak istediginden defil kapiyi cektim odanin ciktim daha da konusmadimDeme kız...yaptı demek gene yapacağını..onu hamamlar paklamaz.gonder geri dönüşüme aslına dönsün bağislayip napacan . Bebeğimi üzdü demek. İki parça ütü ile bu öfke geçmez ki hem kıyamam sana. Sen de kızı al alışverişe çık indirime girmeyen ne varsa al .. seninki şok gecirsin .
İkna oldumSadece 3 tanecik istiyorum oda ödül be abla. Ama söz 55 i görmezsem yemem
Tamam yeter artık cısdan konuşmayalım.Amaan benim yzuumdennncok özür dilerim takim valla bend e canim istediğinden degil de reglim tatli bisey olsun diye yedim öyle hic güzel degildiki
İman gücünle şöyle bir dua et bebem İstanbul' a oradan da karşıya Gemlik' e kadar gelsin kar bulutları. Uludağ dondurucu soğuk. Geçen sene gittim totoş bile dondu. Bir ay buzu çözülmedi.Yine sen dağa çıkarsın ben nere gidim istanbulda kar görmek için?
Listede olaydin sayardim emme bizimle delsinnnTabiki öyle daha en basindan cirkin muhabbetlere girdi benim kaynanamgiller ondan dolayi sevcegim varsa da sevemedim benim onlara gosterdigim saygiyi onlar bana gosterseydi tabiki böyle olmazdi
Haha kahvenin yanina bisey bulamadim bide reglim acayip tatli cekiyodu canim ondan
Bak bak bak bana laf gelmis
Bende tam diyirdim nerde bu gulumse laflari söyleye *hele seni poşa bonibon mi yiirsen Allah senin canini almaya* deseerzurumlu degilim bu kadar oluyo ögrendiklerim bunlar o degil de özledim ne guzel kar var simdi orda catur cutur basarak yurumeyi dolmusa binerken fakultenin merdivenlerinde hocaya kosarken düsme tehlikesi gecirmeyi ahh ahh anilar
Abla dun okuldan geldi rahatsizim dedi sirtina vikis surdum yatti misafirlige gidecektik cikarken kalkti acim dedi bende borek falan hazirladim yine yemek yok dedi sabah hazirlim dedim yok dedi okuldan gec gelirim evden cikarken cikiyorum dedim cvp vermedi kapiyi giderken kilitle dedim altinlar evde diye yine cvp vermedi aksam eve girdim omer battaniyeyi getir dedi bende icimden dedim beni gorunce bu adamin yatasi geliyo odaya hic gitmedim sonra gittim kis cayi yapayim dedim istemedi nane cayi ypayim dedim istemedi aspirin limon icicem dedi sicak suylami soguk suylami yapayim dedim soguk su dedi yaptim goturdum bu niye soguk dedi sen oyle istedin yok ben sicak dedim ben ne soyledigimi bilmiyorummu gecen gunde sicak suya vikis koydum kokla dedim bu iyce kaynamamis su vikisin etkisi yok dedi bi ton laf saydi aksam yine ayni yeter dedim kalk kendin yap ne yapsam bi kusur ariyon yapma o zaman gosteris olsun diye yapiyosun yapmak istediginden defil kapiyi cektim odanin ciktim daha da konusmadim
Haha asıl has erzurumludan dinlesen ele hoş ele hoşturkiHele bunun şivesine
Bende ya bide burda hic yagmiyoKız cücüğüm yapma ya canım kar çekti gene. Ahhh ah kar istireeeeem kar...
Haha tamam bide oyle deneyelimYoo hiç korkma imana sarıl araba kendi oturur yerine
Demek bonibonu bebeler yiyir demek altinlar evdeAbla dun okuldan geldi rahatsizim dedi sirtina vikis surdum yatti misafirlige gidecektik cikarken kalkti acim dedi bende borek falan hazirladim yine yemek yok dedi sabah hazirlim dedim yok dedi okuldan gec gelirim evden cikarken cikiyorum dedim cvp vermedi kapiyi giderken kilitle dedim altinlar evde diye yine cvp vermedi aksam eve girdim omer battaniyeyi getir dedi bende icimden dedim beni gorunce bu adamin yatasi geliyo odaya hic gitmedim sonra gittim kis cayi yapayim dedim istemedi nane cayi ypayim dedim istemedi aspirin limon icicem dedi sicak suylami soguk suylami yapayim dedim soguk su dedi yaptim goturdum bu niye soguk dedi sen oyle istedin yok ben sicak dedim ben ne soyledigimi bilmiyorummu gecen gunde sicak suya vikis koydum kokla dedim bu iyce kaynamamis su vikisin etkisi yok dedi bi ton laf saydi aksam yine ayni yeter dedim kalk kendin yap ne yapsam bi kusur ariyon yapma o zaman gosteris olsun diye yapiyosun yapmak istediginden defil kapiyi cektim odanin ciktim daha da konusmadim
Buralarda gelsin ya . Kar istiyorum dün geceden beri yağmur yağıyor azcıkda kar yağsın.İman gücünle şöyle bir dua et bebem İstanbul' a oradan da karşıya Gemlik' e kadar gelsin kar bulutları. Uludağ dondurucu soğuk. Geçen sene gittim totoş bile dondu. Bir ay buzu çözülmedi.
Haha asıl has erzurumludan dinlesen ele hoş ele hoşturki
Bende ya bide burda hic yagmiyo
Haha tamam bide oyle deneyelim
Demek bonibonu bebeler yiyir demek altinlar evde
Basina bi is gelir senden bilirem ona gore yanina bonibon koyarsam sen altinlari almazsin demi giiHaha asıl has erzurumludan dinlesen ele hoş ele hoşturki
Bende ya bide burda hic yagmiyo
Haha tamam bide oyle deneyelim
Demek bonibonu bebeler yiyir demek altinlar evde
Yok canim bonibon kabul degil o evde yok diye dedim baska bi tatli yap koy düsuncemBasina bi is gelir senden bilirem ona gore yanina bonibon koyarsam sen altinlari almazsin demi gii
Aa öylemiAnnem erzurumlu onda şive yokta teyzem köyde diğer akrabalar falan ordan gelenler oldumu tadından yenmiyo yademlik demlik açık sarı limonlu çayları şekerleri falan
Yok canim bonibon kabul degil o evde yok diye dedim baska bi tatli yap koy düsuncem
Bunun sopa zamanı gelmiş gerçekten. Rahatlık fazla gelmiş.Abla dun okuldan geldi rahatsizim dedi sirtina vikis surdum yatti misafirlige gidecektik cikarken kalkti acim dedi bende borek falan hazirladim yine yemek yok dedi sabah hazirlim dedim yok dedi okuldan gec gelirim evden cikarken cikiyorum dedim cvp vermedi kapiyi giderken kilitle dedim altinlar evde diye yine cvp vermedi aksam eve girdim omer battaniyeyi getir dedi bende icimden dedim beni gorunce bu adamin yatasi geliyo odaya hic gitmedim sonra gittim kis cayi yapayim dedim istemedi nane cayi ypayim dedim istemedi aspirin limon icicem dedi sicak suylami soguk suylami yapayim dedim soguk su dedi yaptim goturdum bu niye soguk dedi sen oyle istedin yok ben sicak dedim ben ne soyledigimi bilmiyorummu gecen gunde sicak suya vikis koydum kokla dedim bu iyce kaynamamis su vikisin etkisi yok dedi bi ton laf saydi aksam yine ayni yeter dedim kalk kendin yap ne yapsam bi kusur ariyon yapma o zaman gosteris olsun diye yapiyosun yapmak istediginden defil kapiyi cektim odanin ciktim daha da konusmadim
Gecen gundeAnnem erzurumlu onda şive yokta teyzem köyde diğer akrabalar falan ordan gelenler oldumu tadından yenmiyo yademlik demlik açık sarı limonlu çayları şekerleri falan
Geçen gün günde herkese demli doldurmuşuz geri boşalttık sonraları unutup yine demli doldurduk eltim diyo bugun çayla imtihanımız var bende dedim çay çay olalı böyle eziyet görmedi kaç bardak çay çöpe gitti demli oldu diyeAnnem erzurumlu onda şive yokta teyzem köyde diğer akrabalar falan ordan gelenler oldumu tadından yenmiyo yademlik demlik açık sarı limonlu çayları şekerleri falan
Aa öylemievet ya limonsuz asla bende alismitim ordayken cafelrde bile limon koyuyolardi cayin yanina cok sicak bi sehir ya seviyorum o taraflari insanlik var
Kesin tortumludur yada uzun dereliAnnem erzurumlu onda şive yokta teyzem köyde diğer akrabalar falan ordan gelenler oldumu tadından yenmiyo yademlik demlik açık sarı limonlu çayları şekerleri falan
He belediye başknının köylüsü sarı pisikler ispirliler sarışın olurlarHiç gitmedim ispirli bizimkiler inş bigün nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?