Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorma yaa canımda acaip çekti bu hafta ödül hakkımı kullanmadım önümüzdeki hafta bonibondan yana kullanıcam galibaa
Amaan benim yzuumdennn cok özür dilerim takim valla bend e canim istediğinden degil de reglim tatli bisey olsun diye yedim öyle hic güzel degildiki

Abla dun okuldan geldi rahatsizim dedi sirtina vikis surdum yatti misafirlige gidecektik cikarken kalkti acim dedi bende borek falan hazirladim yine yemek yok dedi sabah hazirlim dedim yok dedi okuldan gec gelirim evden cikarken cikiyorum dedim cvp vermedi kapiyi giderken kilitle dedim altinlar evde diye yine cvp vermedi aksam eve girdim omer battaniyeyi getir dedi bende icimden dedim beni gorunce bu adamin yatasi geliyo odaya hic gitmedim sonra gittim kis cayi yapayim dedim istemedi nane cayi ypayim dedim istemedi aspirin limon icicem dedi sicak suylami soguk suylami yapayim dedim soguk su dedi yaptim goturdum bu niye soguk dedi sen oyle istedin yok ben sicak dedim ben ne soyledigimi bilmiyorummu gecen gunde sicak suya vikis koydum kokla dedim bu iyce kaynamamis su vikisin etkisi yok dedi bi ton laf saydi aksam yine ayni yeter dedim kalk kendin yap ne yapsam bi kusur ariyon yapma o zaman gosteris olsun diye yapiyosun yapmak istediginden defil kapiyi cektim odanin ciktim daha da konusmadim

Amaan benim yzuumdennn cok özür dilerim takim valla bend e canim istediğinden degil de reglim tatli bisey olsun diye yedim öyle hic güzel degildiki
Tamam yeter artık cısdan konuşmayalım. iş kötü yere gider yoksa

Yine sen dağa çıkarsın ben nere gidim istanbulda kar görmek için?
İman gücünle şöyle bir dua et bebem İstanbul' a oradan da karşıya Gemlik' e kadar gelsin kar bulutları. Uludağ dondurucu soğuk. Geçen sene gittim totoş bile dondu. Bir ay buzu çözülmedi.

Listede olaydin sayardim emme bizimle delsinnn

Boşver allah rızası için yapıyoruz hasta insana ne yaparsak. Sen yapmışsın zaten

Hele bunun şivesine
Haha asıl has erzurumludan dinlesen ele hoş ele hoşturki
Kız cücüğüm yapma ya canım kar çekti gene. Ahhh ah kar istireeeeem kar...
Bende ya bide burda hic yagmiyo
Yoo hiç korkma imana sarıl araba kendi oturur yerine
Haha tamam bide oyle deneyelim
Demek bonibonu bebeler yiyir demek altinlar evde

İman gücünle şöyle bir dua et bebem İstanbul' a oradan da karşıya Gemlik' e kadar gelsin kar bulutları. Uludağ dondurucu soğuk. Geçen sene gittim totoş bile dondu. Bir ay buzu çözülmedi.
Buralarda gelsin ya . Kar istiyorum dün geceden beri yağmur yağıyor azcıkda kar yağsın.

Annem erzurumlu onda şive yokta teyzem köyde diğer akrabalar falan ordan gelenler oldumu tadından yenmiyo ya demlik demlik açık sarı limonlu çayları şekerleri falan

Basina bi is gelir senden bilirem ona gore yanina bonibon koyarsam sen altinlari almazsin demi gii

Annem erzurumlu onda şive yokta teyzem köyde diğer akrabalar falan ordan gelenler oldumu tadından yenmiyo ya demlik demlik açık sarı limonlu çayları şekerleri falan
Aa öylemi evet ya limonsuz asla bende alismitim ordayken cafelrde bile limon koyuyolardi cayin yanina cok sicak bi sehir ya seviyorum o taraflari insanlik var

Bunun sopa zamanı gelmiş gerçekten. Rahatlık fazla gelmiş. Erkeklerin tripleri de hiç çekilmiyor meydanı boş bırakma. Alttan aldıkça böyle nane yemeye başlıyorlar. Yangına körük gibi oldu ama hatunlara bu tür davranislara deli oluyorum. Eve bir ekmek getiriyorlar sanırsın kral hazretleri. On halayik olsa bunlar yine hoşnut olmazlar. Kendi haline bırak hiç üzülme. Daha ne yapacaksın az bi hastalığa dayanamiyorlar geçen ay ne çektiğini biz biliyoruz. Hastaneyle ev arasında mekik dokudun..Yavrum iyileşsin özür diler eminim. Alttan alan sen olursan bu davranışlarının dozu artar oyuna gelme bak....

Gecen gunde
Geçen gün günde herkese demli doldurmuşuz geri boşalttık sonraları unutup yine demli doldurduk eltim diyo bugun çayla imtihanımız var bende dedim çay çay olalı böyle eziyet görmedi kaç bardak çay çöpe gitti demli oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…