Sevmiyorum dedim yapmicam demedim kiO zaman kimseden kimseye fayda yok kendi nescafemi kendim yaparim ne buyuge saygi kalmis ne cukuge sevgi zamane genclik bele bisey eskidendi o cok eskiden
günaydınBugun gunlerden pazar kim nerde ne yapor yoklama alalim burda olanlar barnak kaldirsin
Takim ogretmen dolu bende ogretmencilik oynuyorum gel beraber oynayak getir boya kalemlerini resim defterini cizalimgünaydınay bu nerden cikti dur
Ben evdeyim bugun disari cikmicaz temizlik yapcam simdi
Hic sevmem sunum olsun diye koydum topladim benimki bonibon dell onu bebeler yerBugun bonibon etkinligi mi var bu ne ayol
gelemem işlerim var baby sonraTakim ogretmen dolu bende ogretmencilik oynuyorum gel beraber oynayak getir boya kalemlerini resim defterini cizalim
1 saay sonra konrtole gelecemmmYaklaşık bir saat sonra işlerimi halledip gelicem
Tamam dur heyecanladım bak1 saay sonra konrtole gelecemmmsuren basladi haydi
Canim bu arada ne sinaviydi bu? Bide açıkögretimden okuyosun sanirim karistirmadiysam? Ehliyetmiydi o muymu
Yavas yap temiz olsun gozum ustundeTamam dur heyecanladım bak
Geçtin mi kız sınavıTebriklieri aliyim
Tatlım bizlere lazım olan her şeyden önce moral... Nolur bu süreçte çocukları da kendini de hasta etme.Çook tşk ederim üstümden büyük yük kalktı.
Az daha kalıyodum ama :))
Salı günü beklediğim regl erken geldi inş iyi olur cuma için.
3 gecedir hiç bişey yemiyorum kriz şeklinde zaten hastalık geçiyor üstümden bide akşam yemeği yiyorum gece acıkmamı engelledi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?