He belediye başknının köylüsü sarı pisikler ispirliler sarışın olurlar
Anaaa benim okulda var İspirliler. Giresunlu öğrencilerim onlar için şeytan İspirliler diyor ve gülüyorlar. Var mı bir hikayesi bunun Bonusum.Hiç gitmedim ispirli bizimkiler inş bigün nasip olur
Abla eskiden olsa bavulu toplamıştım kaynanam la görümcem diyo biz onun huyunu biliyoruz hiç cvp verme sonradan pişman oluyor ama benimde içime öküz gibi oturıyo yaptıkları artık umursamıyorum ben onu evden kovuyorum aynen dedigin gibi eve ekmek getiriyor diye sanki dünyada bi o çalışıyo herkes yan gelip yatıyo eskiden susardım şimdi susmuyorum o susuyo akıllandımBunun sopa zamanı gelmiş gerçekten. Rahatlık fazla gelmiş.Erkeklerin tripleri de hiç çekilmiyor meydanı boş bırakma. Alttan aldıkça böyle nane yemeye başlıyorlar. Yangına körük gibi oldu ama hatunlara bu tür davranislara deli oluyorum. Eve bir ekmek getiriyorlar sanırsın kral hazretleri. On halayik olsa bunlar yine hoşnut olmazlar. Kendi haline bırak hiç üzülme. Daha ne yapacaksın az bi hastalığa dayanamiyorlar geçen ay ne çektiğini biz biliyoruz. Hastaneyle ev arasında mekik dokudun..Yavrum iyileşsin özür diler eminim. Alttan alan sen olursan bu davranışlarının dozu artar oyuna gelme bak....
Kız düzeltme yaptım klavyenin azizligi pisik yazdım sarışın yani kusura bakmaUlantorpah başan ne pisligini gördün?
Var var abla ispirliler uyanık olurlar sen bonusa bakmaAnaaa benim okulda var İspirliler. Giresunlu öğrencilerim onlar için şeytan İspirliler diyor ve gülüyorlar. Var mı bir hikayesi bunun Bonusum.
Dünya işi bitmez abla boşverrrr bırak dağınık kalsınLa bu ev ne zaman temizlenecek...sohbetinize gerçekten doyamıyorum .Hayaller negomun evi gibi ama gerçekler perşembe pazarı kalk Meryem kalk kulübün sohbeti bitmez...
Hadi görüşürüz.
Ben gidip jillian yapayım
sizde
Git sen git birinin bu sorumluluğu alması lazım sen bize bakmaBen gidip jillian yapayım
sizde
İzmirde ben nere gidimYine sen dağa çıkarsın ben nere gidim istanbulda kar görmek için?
Izmirde misin 1 ay önce izmirdeydim :))İzmirde ben nere gidim
Özel sektörde kurumsal firmalar hakkını verir aslında ikisni bir arada yürütebilirsen kpss ye de girersin. Hayat çok hızlı geçiyor bir yerden başlamak lazım. Mesleğinde guzel yani.
Canım tarifi not aldim. Hakkını helal et. Havuç turşusuna bayılırım. Probiyotik mayayı nasıl temin ettin .
Tebrikler canım . Bazen duraksama oluyor ve birden düşüş oluyor sonrasında
Hayırlı olsun canım
Ben de yeni ogrendim probiyotik tursu mayasi oldugunu. Bazi marketlerde varmis ama bana danem marka onerdiler oranin internet sitesinden aldim. Probiyotik tursu mayasi, probiyotik yogurt mayasi ve probiyotik kefir mayasi satin aldimBulamiyorum tesekkür ederim tursu icin probiyotik tursu mayasi oldugunu bilmiyodum
Bir bakayım bende canım sağolBen de yeni ogrendim probiyotik tursu mayasi oldugunu. Bazi marketlerde varmis ama bana danem marka onerdiler oranin internet sitesinden aldim. Probiyotik tursu mayasi, probiyotik yogurt mayasi ve probiyotik kefir mayasi satin aldim
Hoşgeldiniz takıma,ilk sayfayı okuyup formu doldurun tanıyalım siziMerhaba, Katilmak icin neyapiyoruz acaba ?
Arkadaşta ögretmenmişHoşgeldiniz takıma,ilk sayfayı okuyup formu doldurun tanıyalım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?