Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla eskiden olsa bavulu toplamıştım kaynanam la görümcem diyo biz onun huyunu biliyoruz hiç cvp verme sonradan pişman oluyor ama benimde içime öküz gibi oturıyo yaptıkları artık umursamıyorum ben onu evden kovuyorum aynen dedigin gibi eve ekmek getiriyor diye sanki dünyada bi o çalışıyo herkes yan gelip yatıyo eskiden susardım şimdi susmuyorum o susuyo akıllandım

Bulamiyorum tesekkür ederim tursu icin probiyotik tursu mayasi oldugunu bilmiyodum
Ben de yeni ogrendim probiyotik tursu mayasi oldugunu. Bazi marketlerde varmis ama bana danem marka onerdiler oranin internet sitesinden aldim. Probiyotik tursu mayasi, probiyotik yogurt mayasi ve probiyotik kefir mayasi satin aldim

Ben de yeni ogrendim probiyotik tursu mayasi oldugunu. Bazi marketlerde varmis ama bana danem marka onerdiler oranin internet sitesinden aldim. Probiyotik tursu mayasi, probiyotik yogurt mayasi ve probiyotik kefir mayasi satin aldim
Bir bakayım bende canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…