Tatlım bugün evdeyim. Evi supurecegim bir taraftan yemek ocakta. Sonrasında yarım kalan bir yazılı sorularim var onu tamamlayacağım. Eşimi arkadaşlari çağırdı giderken işlerini tamamla gelince dizi izleyeceğiniz dedi. Akşama iki parça ütü ayırdım bir de onlar var. Makinede de çamaşır var bitince onlar serilecek. Benim plan bu şekilde molalarda sizlerleyim. Gelecek güzel haberlere sevincimi saklıyorum.Bugun gunlerden pazar kim nerde ne yapor yoklama alalim burda olanlar barnak kaldirsin
Seviyorum giz seni...Takim ogretmen dolu bende ogretmencilik oynuyorum gel beraber oynayak getir boya kalemlerini resim defterini cizalim
Pek sevmem ama utuyu ben yapayim abla iki parca dedin diye yoksa o topun altina girmek hic istemem bizim herif oglani aldi hamama gitti gelsede bir planimiz yok konusmuyorum zatin ökuzle olsada olur olmasada olmasa daha iyi olur turk hava yollarina derisini degil kendini bagislasam kabul ederlermi acabaTatlım bugün evdeyim. Evi supurecegim bir taraftan yemek ocakta. Sonrasında yarım kalan bir yazılı sorularim var onu tamamlayacağım. Eşimi arkadaşlari çağırdı giderken işlerini tamamla gelince dizi izleyeceğiniz dedi. Akşama iki parça ütü ayırdım bir de onlar var. Makinede de çamaşır var bitince onlar serilecek. Benim plan bu şekilde molalarda sizlerleyim. Gelecek güzel haberlere sevincimi saklıyorum.
İmanına gurban...Yani var ya park edince öyle zor çıktım ki ne yapacağımı unuttum dedim bu beni bırakır kesin. İman gücüyle çıktım ordan resmen
İman power 🕶
Ne varmis benim hallerimde adim cikmis benim yoksa ben cok sevimli bir bagyanimSeviyorum giz seni...hem de her halinle
Deme kız...yaptı demek gene yapacağını..onu hamamlar paklamaz.Pek sevmem ama utuyu ben yapayim abla iki parca dedin diye yoksa o topun altina girmek hic istemem bizim herif oglani aldi hamama gitti gelsede bir planimiz yok konusmuyorum zatin ökuzle olsada olur olmasada olmasa daha iyi olur turk hava yollarina derisini degil kendini bagislasam kabul ederlermi acaba
Zaten o sevimliligin bizi bağimlin yapıyor ya...Ne varmis benim hallerimde adim cikmis benim yoksa ben cok sevimli bir bagyanim
BurdaBugun gunlerden pazar kim nerde ne yapor yoklama alalim burda olanlar barnak kaldirsin
Gelsin evde beni gormesin haber vermeden gittim diye 7 sulaleyi buraya doker abla kanima girmeDeme kız...yaptı demek gene yapacağını..onu hamamlar paklamaz.gonder geri dönüşüme aslına dönsün bağislayip napacan . Bebeğimi üzdü demek. İki parça ütü ile bu öfke geçmez ki hem kıyamam sana. Sen de kızı al alışverişe çık indirime girmeyen ne varsa al .. seninki şok gecirsin .
Sorma yaa canımda acaip çektiBugun bonibon etkinligi mi var bu ne ayol
Bir mesaj yaziver n'olacak. Haber vermiş olursun. Olmaz ki intikam almadan.Gelsin evde beni gormesin haber vermeden gittim diye 7 sulaleyi buraya doker abla kanima girme
Bonibonlara gelmeyin arkadaşlarSorma yaa canımda acaip çektibu hafta ödül hakkımı kullanmadım önümüzdeki hafta bonibondan yana kullanıcam galibaa
Tabiki öyle daha en basindan cirkin muhabbetlere girdi benim kaynanamgiller ondan dolayi sevcegim varsa da sevemedim benim onlara gosterdigim saygiyi onlar bana gosterseydi tabiki böyle olmazdiAslinda kisiye gore degisir mesafeli olmak ben gorumcem ve kaynanamla arkadas gibiyimdir hersey karsilikli aslinda
Haha kahvenin yanina bisey bulamadim bide reglim acayip tatli cekiyodu canim ondanBugun bonibon etkinligi mi var bu ne ayol
Bak bak bak bana laf gelmisHic sevmem sunum olsun diye koydum topladim benimki bonibon dell onu bebeler yer
Hepim anam menim...Burda10.000 adım atıldı. Şimdi Oğlumla oynuyoruz. Birazdan jillian yapıcam. İnşallah
Bonibonlara gelmeyin arkadaşlar
Tabiki öyle daha en basindan cirkin muhabbetlere girdi benim kaynanamgiller ondan dolayi sevcegim varsa da sevemedim benim onlara gosterdigim saygiyi onlar bana gosterseydi tabiki böyle olmazdi
Haha kahvenin yanina bisey bulamadim bide reglim acayip tatli cekiyodu canim ondan
Bak bak bak bana laf gelmis
Bende tam diyirdim nerde bu gulumse laflari söyleye *hele seni poşa bonibon mi yiirsen Allah senin canini almaya* deseerzurumlu degilim bu kadar oluyo ögrendiklerim bunlar o degil de özledim ne guzel kar var simdi orda catur cutur basarak yurumeyi dolmusa binerken fakultenin merdivenlerinde hocaya kosarken düsme tehlikesi gecirmeyi ahh ahh anilar
Off sen daha cok panik olma sinav ustü diye soylemedim gecen ama evet acayip kalan oluyo ya bi arkadasim kacinci girisi artik oturup agliyomusYani var ya park edince öyle zor çıktım ki ne yapacağımı unuttum dedim bu beni bırakır kesin. İman gücüyle çıktım ordan resmen
İman power 🕶
Sadece 3 tanecik istiyorum oda ödül be abla. Ama söz 55 i görmezsem yememBonibonlara gelmeyin arkadaşlar
Kız cücüğüm yapma ya canım kar çekti gene. Ahhh ah kar istireeeeem kar...Tabiki öyle daha en basindan cirkin muhabbetlere girdi benim kaynanamgiller ondan dolayi sevcegim varsa da sevemedim benim onlara gosterdigim saygiyi onlar bana gosterseydi tabiki böyle olmazdi
Haha kahvenin yanina bisey bulamadim bide reglim acayip tatli cekiyodu canim ondan
Bak bak bak bana laf gelmis
Bende tam diyirdim nerde bu gulumse laflari söyleye *hele seni poşa bonibon mi yiirsen Allah senin canini almaya* deseerzurumlu degilim bu kadar oluyo ögrendiklerim bunlar o degil de özledim ne guzel kar var simdi orda catur cutur basarak yurumeyi dolmusa binerken fakultenin merdivenlerinde hocaya kosarken düsme tehlikesi gecirmeyi ahh ahh anilar
Off sen daha cok panik olma sinav ustü diye soylemedim gecen ama evet acayip kalan oluyo ya bi arkadasim kacinci girisi artik oturup agliyomusay insanin siniri bozuluyo bu kadar zorlucak ne var. Bende yaza almayi planliyorum ama şu park acayip gozumu korkutuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?