- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
hosgeldinizz takimizaADINIZ:gmysmrt
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 87
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: EVli
MESLEGINIZ: Müsteri Temsilciligi yapiyorum
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Zayif bir insan degildim, ama en son kullandigim bir hormon ilaci yüzünden 15 kilo aldim, 3 kilosunu geri verebildim sadece..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Insülin direnci, Pcos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.Saglik 2. Gebelik Sansimi artirdigi icin.
ic ic neskafe yaptim sana afiyet olsunnÇoh su içtim yer galmadı içsemmikiellerine sağlık hanım gız
afiyet olsunnnHoşgeldin canım aramıza hedefine birlikte ulasacagiz inşallah
Bende elif 30 yasindayim Ankarada yaşıyorum bekarım
Eline sağlık canım
Nasıl yapalım ki yarından itibaren herkes yine tum menüleri yorumlasın çok vakit almaz zaten
Artık çok geç canımDünya işi bitmez abla boşverrrr bırak dağınık kalsın
Evet canim herkes menusunu yazsinNasıl yapalım ki yarından itibaren herkes yine tum menüleri yorumlasın çok vakit almaz zaten
elhan ablaaa hangi dizileri izliyon gariArtık çok geç canımsenin hamamcilar geldi mi bir değişiklik var mi
Yeri yurdu önemli değil elbet.Elhan Abla tam hikayesi var mı bilmiyorum da gözü açık uyanıktır hepsi anasının gözü denecek gibi yani.
Şeytan demek çok itici tabiki. Başka iller içinde çok itici şeyler deniyor gerek yok insan olsun önce memleketli değil
Hoşgeldin canım aramıza hedefine birlikte ulasacagiz inşallah
Bende elif 30 yasindayim Ankarada yaşıyorum bekarım
Geldi geldi gelmezmi tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine aynı mutfakta yemek yiyor bende d smarttan film açtım izliyom güyyaaaArtık çok geç canımsenin hamamcilar geldi mi bir değişiklik var mi
Oyle yapayim canım hem takım ici kaynaşmada artacaktirEvet canim herkes menusunu yazsin
Ve butun menuleri yorumlasin
En mantiklisi bence de bu:) yoksa herkes cok bosluyor
Istersen etiketleyip herkesi haberdar et canim bugun fazla kisi yok takimda:)
Kız bırakın şu dizileri o yüzden takımda kimse kalmıyo kırarım bacaklarını sus bakımelhan ablaaa hangi dizileri izliyon gari
Anne with.... İzliyorum canım Küçük Ev tadında bir dizi...pek güzel bir dizi 6. bölüme geldim bile.elhan ablaaa hangi dizileri izliyon gari
Ayyyy canım hoş geldin hem kilomuz yakın hemde sebebimiz aynı rabbim gönlüne göre versin inş Allah üzülme benimde pcoslu bi atkadaşım vardı şimdi 1.5 yaşında oğlu var ama kilo problem önce o problemi ortadan kaldıralım eminimki kilo verirken hamile kalacaksın Allahın izniyle bende 9 kilo verdikten sonra hamile kalmıştım hadi hayırlısı bismillah diyip başlayalım yarın kutsal pazartesi
Di zi mi ze u za nan el ler şiş ko ol sun.Kız bırakın şu dizileri o yüzden takımda kimse kalmıyo kırarım bacaklarını sus bakım
Jillianı sıkılaşmak için yappıyorum.On bin adım yapmıştın zaten ne jilyını
Hoş geldin tatlım. Katılmak için öncelikle şişmanlaman lazım. Yeterli kiloya ulaştıktan sonra buraya gelip tekrar vermek için ter döküyorsun hepsi bu. Çok kolaaaaayMerhaba, Katilmak icin neyapiyoruz acaba ?
Merhaba hoşgeldin aramıza . İnşallah istediğin kiloya burada birlikte tez vakitte ulaşırsınADINIZ:gmysmrt
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 87
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: EVli
MESLEGINIZ: Müsteri Temsilciligi yapiyorum
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Zayif bir insan degildim, ama en son kullandigim bir hormon ilaci yüzünden 15 kilo aldim, 3 kilosunu geri verebildim sadece..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Insülin direnci, Pcos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.Saglik 2. Gebelik Sansimi artirdigi icin.
Tatlım ben de sütlü menengic kahvesi yaptım mis gibi çitlembik kokuyor. Orman kokusunu ciğerime çekiyorum ohhhhhh ...millet kahveleri yaptim geldim haydin sohbeteee
Afiyet olsun ablacımTatlım ben de sütlü menengic kahvesi yaptım mis gibi çitlembik kokuyor. Orman kokusunu ciğerime çekiyorum ohhhhhh ...
Hoş geldin tatlım. Katılmak için öncelikle şişmanlaman lazım. Yeterli kiloya ulaştıktan sonra buraya gelip tekrar vermek için ter döküyorsun hepsi bu. Çok kolaaaaay
Ben Meryem tanışalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?