Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz zaten hep.sahurlarda kahvalti yapariz:))

Slm kizlar
Bugun yeme gunumdu menu yazip geleyim
Tamam cnm daha dikkatli olalim

Akşama 1 kase yoğurt ve salata ekleseydin sabaha 1 yumurta ekleseydin bence güzel bir menü olurdu

Zamanında bende çok yapardım jillian ı çok güzel sıkılaştırıyor .
Şimdi çok üşeniyorum
Kötü bir tarafı var regli geciktiriyor. Sende gecikmiş miydi? Ben ne zaman yapsam bundan önce 3 defa yaptım. Hep en az 7-10 gün gecikti reglim. Şimdide 3 gündür yok bekliyorum

Hanimlar benim de borc oruclar var aslinda katılsam coook guzel olur ama su an reglm 1 hafta sonra bende katılıcam

Kesinlikle canim

Artik bu sorunun cozulmesi gerekliydi abla
Takim fena bosladi menuler bile dogru duzgun yazilmiyor
Sonuna kadar haklısın kuzum.
Elhan ablacım bugün sahur yapıyoruz demi yarın oruçuz unutmadın
Evet bebeğim unutmadım bugün sahur yapıyoruz.
sevdigim biri yapmisti ilk :)
Antepli miydi
bende oruc tutsammi diye dusunuyorum borclarimi oderim size katilayim
Katil bitanemm.
Tek yürek beraberiz canım.
Bende yarin tutuyorum Insallah:)
Supperrrr
Yumurta, peynir, tam tahıllı ekmek güzelce yapıyoruz kahvaltımızı...tamamdır bitanemmm

ordulu biri :))
tmm katilayim beraber tutalim oruclarimizi.

Evet klomen kullandım ve (eski) doktorum dozunu fazla vermiş bende ilk kez kullandığım için araştırmadan doktora güvendim sonuç bu
Çok illet bir ilaç bende 4 ay kullandım hepsi hüsranla bitti geçmiş olsun diyelim önümüzdeki maçlara bakalım

Kötü bir tarafı var regli geciktiriyor. Sende gecikmiş miydi? Ben ne zaman yapsam bundan önce 3 defa yaptım. Hep en az 7-10 gün gecikti reglim. Şimdide 3 gündür yok bekliyorum
Yok canım olmadı öyle gecikme.
Kilo verince oluyor genelde mesela detoks yaptım 20 günlük liste idi 4 5 gün gecikti. Bu ayda 2 gün erken geldi .

Tamamdır. Yarından itibaren inşallah bütün menüleri yorumlicam. gündüz daha rahat olur. Benim için yarın bugünün menülerine yorum yazarım. İnşallah

Ayy demin o ses türkiyeye bakiyim dedim ezgi eyüboglu varya oyuncu olan.
Ay ne kadar incecik minyon tatli bi kizmis bende minyonum ama oyle ince degilim neden degilim
Bende citi piti olmak istiyorum ya
Aynen sana katılıyorum bu konuda.

Branşım Almanca sizin pek bir fazlanız yokmuş yoksa burda mı verdiniz? Çok sıcak kanlısınız teşekkür ederim umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.. Diyetle pek aram yoktur yani hayatım boyunca bu bir iki yıldır ilkleri yaşıyorum bana tavsiyeleriniz var mı? Kabızlık problemim var diyetteyken dahada kötü oluyor haliyle eşim motive olmam için be imle birlikte başladı diyete onunda fazlası vardı.. Ben 3 kilo verdim kendisi 13 kilo verdi

Menum
Sabah
2 kk peybir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Roka domates turp

ogle
1 kahve
2 kare bitter
Aksam18
1 tabak etlu turlu
1 kase bulgur
Su 2 lt
Kübracim bulgur masum görünse de aldanma haftada bir defa yeter artar bile cumaya kadar sakin bir kaşık dahi yeme kuzum.Bu arada menü saatlerini yaz. Akşam bulguru erken yediysen biraz şansın artar.
Tatlım sen korumada misin şu an...uzun zamandır bakmiyordum menülerine...sabah sabah şeker hamurundan bir ısırık nasıl gerçekleşti...pastanın üzerinde miydi...Kahvaltin gecistirilmis gibi peynir olmasa abur cubur gibi neredeyse ...Kızartma firindaysa sorun yok...ama görmeyeli bayağı dagitmişsin kıymalı börek falan ...işin diğer bir boyutu böyle yenilmemesi gereken şeyleri yiyip de hafta sonunda 500- 700 gr verenler de olmuyor değil bu çok can sıkıcı bir durum benim için tabi
Çok güzel afiyet olsun...
Asibem afiyet olsun tatlım. Kiremitte sebze de efsane olmuş bir de mantar olaydı offfff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…