tünaydın fıstıklar......
bilmiyorumkismilebenneyaptımki-tatlicadiarzu-şakkıdışakkıdıdiyemedinmi hem yerim hem kilomu veririm klaysa sende yap diye .sengözlerimebaksanabiçimden de diyomki " heh verdiniz şimdi 100 gr eve gidince homini gırtlak yeyin" yada " heh iyi oldu akşama mantı yada börekle verdiğin 100 gr mı telafi edersin" :))) ayy ne dicem size geçenlerde kaynanamlara gittimya gündüz ayrı gece ayrı misafiri vardı diye.. gece görümcemlerin görümceleri eltileri vardı beni görünce nasıl zayıfladın gel anlat dediler bende anlattım montiyi :) benim densiz görümce ne derse beğenirsiniz " ayy biliyomusun abla nuro da bi iştahlı yemek yiyoki sorma :))) ahhahahahha :)) aynı sen gibi yiyo.." o anki suratımın halini görecektiniz kafamçokkarıştı ben normalde çok iştahlı yememki.. çok yavaş çok sakin yerim.. millet yer bitirir ben hala çorbadayımdır.. salak şey.. görümcesine yalakalık olsun diye ağzının içine baka baka laf söylüyo söylediği laf olsa yanii.. onu bozucam bigün ama ne zaman bakalım?
slm ben geldimm de kise yok sanırım.
slm arkadaşlar...ben de bugün diyet konusunda oldukça azimli hissediyorum kendimi.
keşke spor yapacak vaktim olsaydı.
bir şey soracağım size basenleri ya da popoyu duvara vurma hareketi hakkında bilginiz var mı
işe yarar mı acep.ben baya basenliyim de hatta ince belli ve basenliyim yani bütün kilolar
basende toplanmış sanki.
anam herkez dağılmış benden sonra :) kime kalmamış..
valla aebencim demedim ,bi gün dicem fakat fena sert kaçacak diye korkuyorum.. ağzından çıkanı kulağı duymuyo hiç.. çok densiz..
Allahım bende de öyle bir elti var canım ya. Allahtan ben yılda bir iki görüyorum onu. sen getir beraber dövelim biz onu en iyisiguclubacismilealsanaalsanasmile
benimde eltim aynen öyle ... ayrıca kendisi çok suratsız hiç sevmiyorum kendisini ve mesafemi korumaya çalışıyorum . onunda arada çok laf sokma huyları var ...
anam herkez dağılmış benden sonra :) kime kalmamış..
valla aebencim demedim ,bi gün dicem fakat fena sert kaçacak diye korkuyorum.. ağzından çıkanı kulağı duymuyo hiç.. çok densiz..
suura çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ve tavsiyelerin için.beslenme konusunda yazdıkların genelde benim uyguladığım şeyler.yemeğe otururken iki üç bardak su içiyorum az yememi sağlıyor.
dediğim gibi basen problemim var spor yapmam lazım.ben öğretmenim ve çalıştığım yer yürüyüş için hiç uygun bir yer değil.ama evde basen inceltme hareketleri yapayım bakalım neler olacak.
bu forum gerçekten motivasyon için çok faydalı mümkün olduğunca yazmaya ve takip etmeye çalışacağım.
eylülcüğüm ben kendim için söylüyorum burdan koptuğum zaman kilo alıyorum . ama burda olduğum zaman kilo veremesemde kilomu koruyorum en azından . herzaman bekleriz canım . istediğin zaman yaz elimizden geldiğince yardımcı olur seni motive ederiz.
guclubacismile
nurom iş görüşmen ne oldu
nasılsınız fıstıklar .
evet nazlım bu günlerde takıma ugramayanlar var ...uyarmak lazım . haftada bir kilo bildirmek için takımda olmak bi fayda saglamaz kilo vermede malesef .. mative olmayıncada kilolar gitmiyor . evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?