Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bilmiyorumkismilebenneyaptımki-tatlicadiarzu-şakkıdışakkıdıdiyemedinmi hem yerim hem kilomu veririm klaysa sende yap diye .sengözlerimebaksanab

slm arkadaşlar...ben de bugün diyet konusunda oldukça azimli hissediyorum kendimi.
keşke spor yapacak vaktim olsaydı.
bir şey soracağım size basenleri ya da popoyu duvara vurma hareketi hakkında bilginiz var mı
işe yarar mı acep.ben baya basenliyim de hatta ince belli ve basenliyim yani bütün kilolar
basende toplanmış sanki.

HERKES TERKı DıYAR ETMıŞ . derya hiç gelmiyor pc bozulmuştu sanırımmm . suura gelmedi bugün biguş ve beyaz yok ortalarda ... edoras ablamıda göremedim bugün ...

slm ben geldimm de kise yok sanırım.

selamlarrrrrr ben geldimzemuszemus
Nazcım fark etmiş yokluğumuolumunekankayizsmile
canım sabah erken dershanem vardı giremedim sonra arkadaşımın d.günü yeni girdim eve.
eylülcüm sana cvp yazıyorum kaybolma bir yere

anam herkez dağılmış benden sonra :) kime kalmamış..
valla aebencim demedim ,bi gün dicem fakat fena sert kaçacak diye korkuyorum.. ağzından çıkanı kulağı duymuyo hiç.. çok densiz..

canım benim kardeşimde çok kilolu değil ama maşallah bir basen var nerdeyse benimki kadar. ama çok hareketsiz. o da durmadan zamanı olmadığını söylüyor ama insan isteyince cidden zaman buluyor.
bence sabah en azından yarım saat tempolu yürümekle başla işe.yarım saat erken kalkarsan hiç sorun olmaz zaten kafaya yürüyüş yapmayı yerleştirince uyuyamıyorsun. eğer yürüyecek bir yer yok burda diyorsan kızlardan dymuştum lesli diye bir program varmış orda nasılsa sanal ortamda yürüyüşü sağlıyormuş. bende araştıracaktım bulursam linkini koyarım buraya. o da mı olmadı 100-200kere ip atlıyor gibi zıpla. güne ılık suyla başla elma sirkeli mi içersin limonlu mu ade mi o sana kalmış.
kahvaltına maydonoz ve yeşillikleri mutlaka ekle. sadece kahvaltıya değil her öğüne eklemeye çalış. en az 2.5 3litre su iç. karbonhidrat ve yağ alımını azalt protein alımını artır. şöyleki dışardasın yemek ısmarlıycan 1 dilim pide yerim az diyetimi bozmaz dersen kalori olarak evet olabilir ama her şey kalori değil vücudun farklı çalışması var. sen onu et tavuk balığa çevir yanında bol salata bir de ayran ohhh yemede yanında yat(tabi bunlar kızartma olmasın). acelen var ve çıkcan hemen ekmek arası geldei aklına, sil o düşünceyi çıkar teflon tavanı 1 tatlı kaşığı yağı koy üstünede 1-2 yumurta kır. ohh götür bir güzel. yanına da hemen domat-salatalık. aynı zamanını alır. dışarda olacağın zaman çantanda elma, salatalık, veya 1 avuç kadar leblebi bulundur. çok acıktın hemen aklına bir simit almak gelmesin çantanda daha sağlıklıları var. bir de yanından suyu eksik etme. bir yerde bir şy içecekkende önceliğin bitki çayı olsun. çok geç saatte de yemek yeme. hiç bir şeyi abartma ne az ne çok ye. midende su içinde yr bırak. öğünlerini geçiştirme. dışarda yemektesin önünde bir tabak varki çeşit türlü şeyler var, sen en zararsızında(yağ karbonhidrat kaloriaçısından ) başlaki doyduğunda yediklerinin çoğunluğunu daha faydalı şeyler oluştursun.yemek yemeye zaman ayır ve önemli bir şey olarak gör. kesinlikle tv karşısında vey ayakta geçiştirirsen doymazsın. oturarak ye. walla bunlara uyup kilo vermeyen görmedim ben.kaydirigubbakcemile5

ayrıca tatlım bu duvara vurma konusunda zararlı olduğunu söyleyenler var. tam bilmiyorum ama sen yine de başka yöntemler dene. pilates çok iyi geliyormuş öyle dediler ben de ben tv8de ebru şallının pilates videolarından indirdim geçen hafta salı,çarşamba,perşembe selülit günü yapmış o videoları indirirsen pcne içinde bol bol basen,kalça bacak için hareketler var. rahatlıkla yaparsın. bir de netten basen eritmek için hareketler diye arasan bir sürü sonuç çıkıyorkaydirigubbakcemile2

canım kimse istedi diye insanzayıflamıyor. kendi isteyince zayıflıyor. buraya her gün yediklerini topluca yazarsan eminim arkadaşlarımızdan biri değerlendirir. bir de takımı takip et, ayrıca forumda aeben ablanın açtığı montignac diyeti diy bir başlık var. orda daha çok menü ve değerlendirme bulabilirsin. yardıcı olabilmişimdir umarımolumunekankayizsmile

valla aebencim demedim ,bi gün dicem fakat fena sert kaçacak diye korkuyorum.. ağzından çıkanı kulağı duymuyo hiç.. çok densiz..

Allahım bende de öyle bir elti var canım ya. Allahtan ben yılda bir iki görüyorum onu. sen getir beraber dövelim biz onu en iyisiguclubacismilealsanaalsanasmile

Allahım bende de öyle bir elti var canım ya. Allahtan ben yılda bir iki görüyorum onu. sen getir beraber dövelim biz onu en iyisiguclubacismilealsanaalsanasmile

benimde eltim aynen öyle ... ayrıca kendisi çok suratsız hiç sevmiyorum kendisini ve mesafemi korumaya çalışıyorum . onunda arada çok laf sokma huyları var ...

benimde eltim aynen öyle ... ayrıca kendisi çok suratsız hiç sevmiyorum kendisini ve mesafemi korumaya çalışıyorum . onunda arada çok laf sokma huyları var ...

nefret ediyorum böyle insanlardan, karşısındakinin açığını aramaya çalışanlardanklava: en iyisini yaparsın onunla samimi olmasan bir şey kaybetmezsin, aksine çok şey kazanırsın. hem hanımefendiliğini güler yüzünü koru gerisini o düşünsün:1hug:

guclubacismile

nurom iş görüşmen ne oldu

özlemciğim hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim nasılsın .

suura çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ve tavsiyelerin için.beslenme konusunda yazdıkların genelde benim uyguladığım şeyler.yemeğe otururken iki üç bardak su içiyorum az yememi sağlıyor.
dediğim gibi basen problemim var spor yapmam lazım.ben öğretmenim ve çalıştığım yer yürüyüş için hiç uygun bir yer değil.ama evde basen inceltme hareketleri yapayım bakalım neler olacak.
bu forum gerçekten motivasyon için çok faydalı mümkün olduğunca yazmaya ve takip etmeye çalışacağım.

eylülcüğüm ben kendim için söylüyorum burdan koptuğum zaman kilo alıyorum . ama burda olduğum zaman kilo veremesemde kilomu koruyorum en azından . herzaman bekleriz canım . istediğin zaman yaz elimizden geldiğince yardımcı olur seni motive ederiz.

teşekkür ederim nazcım.sen de evlenmişsin fotoğraflarına baktım.çok güzel bir gelin olmuşsun.allah mesut etsin.

nasılsınız fıstıklar .

evet nazlım bu günlerde takıma ugramayanlar var ...uyarmak lazım . haftada bir kilo bildirmek için takımda olmak bi fayda saglamaz kilo vermede malesef .. mative olmayıncada kilolar gitmiyor . evet.

valla bazı kişiler hiç uğramıyor hatta hiç muhabbetim olmayanlar var takımda.. geçenlerde dicektim sonra boşver ya dedim söyleyince tek ben kek gibi ortada kalıyom kimse bişey demiyo sonrada kötü ben oluyorum dedim.. herkez gibi ortadan git nuro dedim :) boşverdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…