Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saygıyla eğiliyorum, zira ön koltuğa bile oturmayan ürkek ceylan ben

Biz 10 sene önce bi kaza yaptık ben öndeydim sağdan benim yanımdan çarptı araba.
Bizimki pert oldu. Onun korkusu kaldı üstümde sağdan her araba geldiğinde yerimde bi irkiliyodum.

İlk çalıştırdığımda ki korkuma gülüyoruz şimdi eller buz gibi ağlıycam nerdeyse eşim bas diyo manyak nere basıyosam

Bu ne şimdi hadi hep beraber linç edelim der gibi yorumunu yap açıklama mi yapayim haftalardır ilk defa artı geldim üstelik

Bu ne şimdi hadi hep beraber linç edelim der gibi yorumunu yap açıklama mi yapayim haftalardır ilk defa artı geldim üstelik
Yedin mi yedin, ne diyelim afiyet olsun mu?? Haftalardır bir kere artı gelmek mi mesele yoksa yediklerin mi düşün istersen. Listede olan herkese haksızlık yediklerin. Daha çok uzun yazarım ama gerek olmadığını görüyorum.

Bende açıklama yapmayı lüzumsuz buluyorum pazartesi bildirimime bakabilirsin

Linç olur mu birlikte bişey yapıyosak herkes ayak uydursun diye diyor kişisel algılama lütfen.
@Ytmz Büşrayada çok dedi banada diyor en çok bana demesi gerekiyor bazen.
Tabiki herkes istediği gibi kilo verebilir ama takım olunca birlik olmak gerekiyo birlikte yemeyelim diye

Ben artı gelen ya da kaçamak yapan kimseye böyle Bir muamele gormedim şimdiye kadar,sadece beni etiketleyip yazsaydi okey bana çok kişisel geldi

Şimdi bu listeni de istesem yüzsüzlük yapmış olur muyum
Öbürünü sona saklıyorum, altın vuruş yapıcam onunla
İki haftaya mezun olmam lazım, büyük oğlan sünnet olacak 15 tatilde
olmaz canım gönderirim . hedefe ne kadar kaldı senin

Bende açıklama yapmayı lüzumsuz buluyorum pazartesi bildirimime bakabilirsin
Listedesin değil mi, kafana göre hareket edemezsin, bunu anlıyorsan sıkıntı yok ama herkesin menüsünü görüyorum ve menü yorumlarını senin de çok yaptım, o zaman soruyorum hangisini dikkate aldın? Burda herkesin birbirinin menüsüne söz söyleme hakkı var bu takım kuralı.
Sen arkadaşların yemiyorken yemeyi içine sindiriyorsan afiyet olsun
Haftalık ortalama ne eksi getirdin liste süresince bakarsan anlarsın söylemek istediklerimi

Ben artı gelen ya da kaçamak yapan kimseye böyle Bir muamele gormedim şimdiye kadar,sadece beni etiketleyip yazsaydi okey bana çok kişisel geldi
Göremezsin çünkü sayfada sohbete dahil olup okumuyorsun :)
@Ytmz en çok söylediğim kişidir heralde burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…