Hala atarlıyım ama azcukYaaaaaaaa inanmıyorummmeflal sen misin allahımmm senin atarlanmalarına bitiyodum biliyosun cok sevindim seni gordugume
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versinGünaydın kızlar oğlum hala ateşli eşimi bekliyoruz acile gidicez
Oo ne güzel yaşıtlarBizim kızda martta 5 olacak
Saygıyla eğiliyorum, zira ön koltuğa bile oturmayan ürkek ceylan benO trafikte araba sürecek aramızdaki ürkek ve iri ceylanlar
Saygıyla eğiliyorum, zira ön koltuğa bile oturmayan ürkek ceylan ben
Bu ne şimdi hadi hep beraber linç edelim der gibi yorumunu yap açıklama mi yapayim haftalardır ilk defa artı geldim üstelikŞimdi herkes mesela bu menüye yorum yapabilir mi, +600 gelen üstelik listede olan biri, menü doğru düzgün yazmayan, suyu çok az içen, o kadar yoruma rağmen bildiğini yapan bu güzel arkadaşımıza.
Bu iki günlük menü hangi diyete uygun merak ediyorum, bizde böyle menüler yapalım o zaman.
Tavuk dürüm, ayva tatlısı, gözleme
Zipzip-
@Ytmz
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
@s i d e l y a
@Yonahime
@Nefes yaren
@Gulumse25
Bonus
Erken mi gittinEeevveeeett sınıfta bir ögrenci bile yok harika
Geldik boş sınıfta oturuyoz
Liste kız arkadaş vermişti sağolsun da henüz yapamadımbizede soyle neee
Evet hatirliyorum ben senin bi oglunn daha vardi o nasil napiyo yavrucaklar kaca gidiyoHala atarlıyım ama azcuk
Bende seni gördüğüme sevindim
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin
Oo ne güzel yaşıtlar
Gecmis olsun canfeb allah sifa versin canim
Cnm çok geçmiş olsun, inşallah hızlıca toparlar kuzu ❤
Teşekkür ederimHala atarlıyım ama azcuk
Bende seni gördüğüme sevindim
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin
Oo ne güzel yaşıtlar
Yoo bu danalar gec kaliyo bi güzel uyuyolar evdeErken mi gittin
Yedin mi yedin, ne diyelim afiyet olsun mu?? Haftalardır bir kere artı gelmek mi mesele yoksa yediklerin mi düşün istersen. Listede olan herkese haksızlık yediklerin. Daha çok uzun yazarım ama gerek olmadığını görüyorum.Bu ne şimdi hadi hep beraber linç edelim der gibi yorumunu yap açıklama mi yapayim haftalardır ilk defa artı geldim üstelik
Yoo bu danalar gec kaliyo bi güzel uyuyolar evde
Ögretmenler odasina geri donmekte yasak bos sinifta beklicez
Evet 3.sınıfta, iyi çok şükür o da okulla uğraşıyor, uğraşıyoruzEvet hatirliyorum ben senin bi oglunn daha vardi o nasil napiyo yavrucaklar kaca gidiyo
Lise miydi?Yoo bu danalar gec kaliyo bi güzel uyuyolar evde
Ögretmenler odasina geri donmekte yasak bos sinifta beklicez
Bende açıklama yapmayı lüzumsuz buluyorum pazartesi bildirimime bakabilirsinYedin mi yedin, ne diyelim afiyet olsun mu?? Haftalardır bir kere artı gelmek mi mesele yoksa yediklerin mi düşün istersen. Listede olan herkese haksızlık yediklerin. Daha çok uzun yazarım ama gerek olmadığını görüyorum.
Bu ne şimdi hadi hep beraber linç edelim der gibi yorumunu yap açıklama mi yapayim haftalardır ilk defa artı geldim üstelik
Ben artı gelen ya da kaçamak yapan kimseye böyle Bir muamele gormedim şimdiye kadar,sadece beni etiketleyip yazsaydi okey bana çok kişisel geldiLinç olur mu birlikte bişey yapıyosak herkes ayak uydursun diye diyor kişisel algılama lütfen.
@Ytmz Büşrayada çok dedi banada diyor en çok bana demesi gerekiyor bazen.
Tabiki herkes istediği gibi kilo verebilir ama takım olunca birlik olmak gerekiyo birlikte yemeyelim diye
olmaz canım gönderirim . hedefe ne kadar kaldı seninŞimdi bu listeni de istesem yüzsüzlük yapmış olur muyum
Öbürünü sona saklıyorum, altın vuruş yapıcam onunla
İki haftaya mezun olmam lazım, büyük oğlan sünnet olacak 15 tatilde
Listedesin değil mi, kafana göre hareket edemezsin, bunu anlıyorsan sıkıntı yok ama herkesin menüsünü görüyorum ve menü yorumlarını senin de çok yaptım, o zaman soruyorum hangisini dikkate aldın? Burda herkesin birbirinin menüsüne söz söyleme hakkı var bu takım kuralı.Bende açıklama yapmayı lüzumsuz buluyorum pazartesi bildirimime bakabilirsin
Göremezsin çünkü sayfada sohbete dahil olup okumuyorsun :)Ben artı gelen ya da kaçamak yapan kimseye böyle Bir muamele gormedim şimdiye kadar,sadece beni etiketleyip yazsaydi okey bana çok kişisel geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?