Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa bilmiyordum çok korkuyorum ben arabaya binince, asla süremem mümkün değil yani.
Korkunun üstüne gitmen harika

Yediklerime söz söyleme hakkın yok demedim üslubunu beğenmedim bugüne kadar yaptığın yorumları da hep ciddiye aldım çok girip yazamıyodum telim bozuktu yeni Yeni gelebildim
Hâlâ da aynı üslup ile devam ediyorsun şimdi de haftalardır az kilo vermemden vurmaya calisiyorsun , yavaş yavaş olsa da veriyorum sonuçta

Canfeb geçmişi ookumadım canım ama sana özel değil kim sağlıksız beslenirse listedeyse uyarılıyor Nego daha önce de yorumladı senin menülerini
Evet ama bu şekilde değil geçmişe bakarmisin lütfen

Birbirimizi çok tanımıyoruz seninle, illa ki yanlış anlama olur ama bak burda sadece diğerlerini mi düşünüyorum yoksa seni de mi düşünüyorum? Düşünmesem yorum yapıp uğraşmam değil mi?
Suyu hep az içiyorsun mesela, bunun bana mı faydası var sana mı? Suyu çok içmeden toksinleri vücudundan atamazsın, yediklerin çok değil ama sağlıksız, bu şekilde de sağlıklı kilo veremezsin. Az veriyorsun çünkü dolu dolu sağlıklı şeyler yemiyorsun, az sağlıksız şeyler yiyorsun.
Ben takım arkadaşın olarak gördüklerimi yazdım, eğer diyorsan ki rahatsız oluyorum, benim diyeceklerim de bu kadar olur. Tabi ki gerisi seni ilgilendirir :)

Ben artı gelen ya da kaçamak yapan kimseye böyle Bir muamele gormedim şimdiye kadar,sadece beni etiketleyip yazsaydi okey bana çok kişisel geldi

Geçen haftalarda aynen büşranın menülerini alıntılayıp bize dedi sizde yorumlayın böyle olur mu diye.
Kişisel ne zoru var dimi? Sende hiç alınma lütfen alınmaya gelirse iş ben hiç gezemem ortalıkta :)

Keşke baştan böyle iletişim kursaydik bende saygı duyarim bu yazdıklarına

Senin hanımellere gelicem dur sen
Dolu dolu ye öğün atlama demedim mi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…