3.5 kaldı canım, tabi bu ilk hedef, sonra 60 düşünüyorum bakalımolmaz canım gönderirim . hedefe ne kadar kaldı senin
Yaa bilmiyordumBiz 10 sene önce bi kaza yaptık ben öndeydim sağdan benim yanımdan çarptı araba.
Bizimki pert oldu. Onun korkusu kaldı üstümde sağdan her araba geldiğinde yerimde bi irkiliyodum.
İlk çalıştırdığımda ki korkuma gülüyoruz şimdi eller buz gibi ağlıycam nerdeyse eşim bas diyo manyak nere basıyosam
Hoş geldin smykmyben eflalim.
6 da kalkıyor benim küçük oğlan
Ban yedim
Sen geldin ben gidiyorum, gelirim işlerimi yapıp, özlemişimGünaydın mutlu sabahlar
Kuzum nerdeyse bir hafta önce yazdığım mesaj yaSana bdv diyeti öneriyorum
Bizde seni özledik canım ban yeme artıkSen geldin ben gidiyorum, gelirim işlerimi yapıp, özlemişim
Yediklerime söz söyleme hakkın yok demedim üslubunu beğenmedim bugüne kadar yaptığın yorumları da hep ciddiye aldım çok girip yazamıyodum telim bozuktu yeni Yeni gelebildimListedesin değil mi, kafana göre hareket edemezsin, bunu anlıyorsan sıkıntı yok ama herkesin menüsünü görüyorum ve menü yorumlarını senin de çok yaptım, o zaman soruyorum hangisini dikkate aldın? Burda herkesin birbirinin menüsüne söz söyleme hakkı var bu takım kuralı.
Sen arkadaşların yemiyorken yemeyi içine sindiriyorsan afiyet olsun
Haftalık ortalama ne eksi getirdin liste süresince bakarsan anlarsın söylemek istediklerimi
Birine itici dedim diye ban yedim, haksızlık ama buBizde seni özledik canım ban yeme artık
Kolay gelsin görüşürüz ❤
Yaaaaaaaa inanmıyorummmeflal sen misin allahımmm senin atarlanmalarına bitiyodum biliyosun cok sevindim seni gordugume
Az sonra bakacağım geçmişe canımEvet ama bu şekilde değil geçmişe bakarmisin lütfen
Ne diyim üslubun buysa devam etGöremezsin çünkü sayfada sohbete dahil olup okumuyorsun :)
@Ytmz en çok söylediğim kişidir heralde burda.
Birbirimizi çok tanımıyoruz seninle, illa ki yanlış anlama olur ama bak burda sadece diğerlerini mi düşünüyorum yoksa seni de mi düşünüyorum? Düşünmesem yorum yapıp uğraşmam değil mi?Yediklerime söz söyleme hakkın yok demedim üslubunu beğenmedim bugüne kadar yaptığın yorumları da hep ciddiye aldım çok girip yazamıyodum telim bozuktu yeni Yeni gelebildim
Hâlâ da aynı üslup ile devam ediyorsun şimdi de haftalardır az kilo vermemden vurmaya calisiyorsun , yavaş yavaş olsa da veriyorum sonuçta
Ben artı gelen ya da kaçamak yapan kimseye böyle Bir muamele gormedim şimdiye kadar,sadece beni etiketleyip yazsaydi okey bana çok kişisel geldi
Evet ama bu şekilde değil geçmişe bakarmisin lütfen
Peki hangi şekilde olsun?Ne diyim üslubun buysa devam et
Keşke baştan böyle iletişim kursaydik bende saygı duyarim bu yazdıklarınaBirbirimizi çok tanımıyoruz seninle, illa ki yanlış anlama olur ama bak burda sadece diğerlerini mi düşünüyorum yoksa seni de mi düşünüyorum? Düşünmesem yorum yapıp uğraşmam değil mi?
Suyu hep az içiyorsun mesela, bunun bana mı faydası var sana mı? Suyu çok içmeden toksinleri vücudundan atamazsın, yediklerin çok değil ama sağlıksız, bu şekilde de sağlıklı kilo veremezsin. Az veriyorsun çünkü dolu dolu sağlıklı şeyler yemiyorsun, az sağlıksız şeyler yiyorsun.
Ben takım arkadaşın olarak gördüklerimi yazdım, eğer diyorsan ki rahatsız oluyorum, benim diyeceklerim de bu kadar olur. Tabi ki gerisi seni ilgilendirir :)
Senin hanımellere gelicem dur senGeçen haftalarda aynen büşranın menülerini alıntılayıp bize dedi sizde yorumlayın böyle olur mu diye.
Kişisel ne zoru var dimi? Sende hiç alınma lütfen alınmaya gelirse iş ben hiç gezemem ortalıkta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?