Bizde artık çekirdek aile pasta şeklinde yapıyorduk, benim biraz havam değişsin diye yaptım canım, eşim zaten asla hoşlanmıyor doğum günü kutlamaktan27 side benimkinin doğum günü tatile geliyo. Geçen sene iyi uğraşmıştım bu sene ikisinede sadece pasta 3-5 balon o kadar.
Oo kötü olmuş canımKızlar şu an itibari ile işe 20 dk geç kalmış bulunuyorumAz kaldı ama hala trafik var.
Bizde artık çekirdek aile pasta şeklinde yapıyorduk, benim biraz havam değişsin diye yaptım canım, eşim zaten asla hoşlanmıyor doğum günü kutlamaktan
Beni de pişman ettiler çaktırmaGeçen sene herkesi çağırdık falan çocuklar çok şımardı napcaklarını şaşırdılar te o gün akşam dedim zaten seneye yok diye biraz arasını açıp yapmak daha iyi.
bende diyetisyen listesine uyarak yapıyorum ifi bugünle beraber 6 günüm kaldı sonra klasik liste geliyor ama ife çok alıştım belki 2 öğünle if yaparım 3 öğün çok geliyorEvet canım, sadece hafta sonu yapamadım yani saatler uymadı çünkü deki gibi hazırlık yaparken kendimi unutuyorum ben
Şimdi bu listeni de istesem yüzsüzlük yapmış olur muyumbende diyetisyen listesine uyarak yapıyorum ifi bugünle beraber 6 günüm kaldı sonra klasik liste geliyor ama ife çok alıştım belki 2 öğünle if yaparım 3 öğün çok geliyor
Yaaaaaaaa inanmıyorummmHoş geldin smykmyben eflalim.
6 da kalkıyor benim küçük oğlan
Ban yedim
Bizim kızda martta 5 olacakCanım bu arada küçük oğlumun doğum günüydü, 5 yaşına girdi
İstanbul klasiği cnmOo kötü olmuş canım
Gecmis olsun canfeb allah sifa versin canimGünaydın kızlar oğlum hala ateşli eşimi bekliyoruz acile gidicez
Cnm çok geçmiş olsun, inşallah hızlıca toparlar kuzuGünaydın kızlar oğlum hala ateşli eşimi bekliyoruz acile gidicez
Sabır şehri orası, ben yaşayamam sanırımİstanbul klasiği cnm ☺
bizede soyle neeeŞimdi bu listeni de istesem yüzsüzlük yapmış olur muyum
Öbürünü sona saklıyorum, altın vuruş yapıcam onunla
İki haftaya mezun olmam lazım, büyük oğlan sünnet olacak 15 tatilde
Sabır şehri orası, ben yaşayamam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?