Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

27 side benimkinin doğum günü tatile geliyo. Geçen sene iyi uğraşmıştım bu sene ikisinede sadece pasta 3-5 balon o kadar.
Bizde artık çekirdek aile pasta şeklinde yapıyorduk, benim biraz havam değişsin diye yaptım canım, eşim zaten asla hoşlanmıyor doğum günü kutlamaktan

Bizde artık çekirdek aile pasta şeklinde yapıyorduk, benim biraz havam değişsin diye yaptım canım, eşim zaten asla hoşlanmıyor doğum günü kutlamaktan

Geçen sene herkesi çağırdık falan çocuklar çok şımardı napcaklarını şaşırdılar te o gün akşam dedim zaten seneye yok diye biraz arasını açıp yapmak daha iyi.

Geçen sene herkesi çağırdık falan çocuklar çok şımardı napcaklarını şaşırdılar te o gün akşam dedim zaten seneye yok diye biraz arasını açıp yapmak daha iyi.
Beni de pişman ettiler çaktırma özellikle büyük çok üzdü

Evet canım, sadece hafta sonu yapamadım yani saatler uymadı çünkü deki gibi hazırlık yaparken kendimi unutuyorum ben
bende diyetisyen listesine uyarak yapıyorum ifi bugünle beraber 6 günüm kaldı sonra klasik liste geliyor ama ife çok alıştım belki 2 öğünle if yaparım 3 öğün çok geliyor

bende diyetisyen listesine uyarak yapıyorum ifi bugünle beraber 6 günüm kaldı sonra klasik liste geliyor ama ife çok alıştım belki 2 öğünle if yaparım 3 öğün çok geliyor
Şimdi bu listeni de istesem yüzsüzlük yapmış olur muyum
Öbürünü sona saklıyorum, altın vuruş yapıcam onunla
İki haftaya mezun olmam lazım, büyük oğlan sünnet olacak 15 tatilde

Bende bugün daha iyiyim öksürük dışında.
Akşam yine yatıyodum başım kötüydü midemde geçmeyen bi sancı oldu.

Gündüz yemek yapamamıştım bi çorba vardı dedim saat geçmesin ben çorba içim bide havuç salatası yiyim onlara nasılsa pattis makarna yaparım.

Tam yiyecem ses etmeden herkes acıktık dedi geldiler sofraya anaaa çorba bitti tek salatamı yidim ekmekle.
Akşamda alışverişte öyle acıktım ki başımda sarsıyo beni zor yürüdüm arabadan markete pazara.
Eve geldiğimde ellerim titriyodu artık hızlı ve biraz fazla yedim sanırım. Hazır köfte pişirdim pişene kadar zor dayandım 3-5 tane minik hanımeller attım ağzıma.
Onun dışında kaçamağım yok.

Gece yatmadan aç değildim yine yemedim yetmiyomuş bana yediklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…