- 8 Mart 2019
- 7.585
- 37.115
- 548
- 40
Canım Allah kabul etsin sizinkini, ben sabaha kadar öksürdüm o yüzden niyetlenmedim, kaç gecedir öksürük perişan ediyor.
Yarın da kahvaltı günüm var, diğer günler Allah Kerim inşaallah mani çıkmaz
Menü sağlıksız ona katılıyorum ama dediğiniz kadar aşırı bir kaçamak ben görmedim açıkçası. Kaldı ki kalori hesabı yaparsak, muhtemelen günlük ihtiyacının altında çıkar bu menüler.Canım bu menü hem sağlıksız hem de diyet menüsü değil.listedeysen bu kaçamakları yapamazsın.üstelik yediklerin hep akşam vakti direk yağ
Attığın 2-3 bin adımla o bitter kare gider sadece.
Zipzip- kaptanım ben de kötü menülere yorum yapma hakkı istiyorum tatilde millet hamuduyla götürürken ben koklayıp koklayıp bıraktım
Dalga geçmek gibi geliyor böyle menüler bana.
Hosbuldum asil elaSen de kimsin
Şaka şaka simaykimay sın
Hoşgeldin tatlım
Tmm kızlar yatmadan sahur yapalım kahvaltı tarzı ve yumurta haşlayalım ben öyle yapıyorum tok tutuyor iftarda yemek var ekmek yok sahurda ekmek var yemek yok kahvaltı tarzı beslenicez inş Allah katılmak isteyen çok kişi vardı elleri görelim şuan 4 kişiyizNego da tutacaktı galiba öyle hatırlıyorum bi kaç kişi daha vardı unuttum isimlerini
Ni ha haKülkedisinden günaydınlarr
Kesinlikle yemedin şahidim yaniCanım bu menü hem sağlıksız hem de diyet menüsü değil.listedeysen bu kaçamakları yapamazsın.üstelik yediklerin hep akşam vakti direk yağ
Attığın 2-3 bin adımla o bitter kare gider sadece.
Zipzip- kaptanım ben de kötü menülere yorum yapma hakkı istiyorum tatilde millet hamuduyla götürürken ben koklayıp koklayıp bıraktım
Dalga geçmek gibi geliyor böyle menüler bana.
Aa tamam if yapıyorsun, çok iyi canım. İdi bende sevdimNego günaydın nasılsın kimin doğum günü vardı nice mutlu yaşları olsun .
Alıntı yapmışım ama birşey yazmamışım uyku sersemliği olsa
If yapıyorum canım en son yeme saatim 19.50 oluyor bazen bazen 19.30 eşim evdeyse erkene çekiyorum. Zaten gece 12ye kadar oturuyorum . Anca idare ediyor. Öğlen 12.30 gibi yiyorum anca kurtarıyor hafta içi 30 dk kadar değişebiliyor .
Gözü kör olsun bu temizliğin beee
Yine döndüm kürkçü tükkanına
Eksiye düşmüşsünKızçelerim günaydınistanbula kış geldi sonunda inanılmaz bir rüzgar var ve yağmurlu bu sabah, servisi beklerken hem şemsiyem kırıldı, hemde soğuk iliklerime kadar işledi sanırım.
Güncel kilo; 58.6 kg
Cuma günü: 59.8 kg
Uzun zamandır devam eden tuvalet problemim var, bakalım inşallah çözülür.
Canım mesele işte alınan kalori değil ki, o zaman ben oturup hamburger yiyeyim, ne bileyim cips börek vs yiyeyim ama alacağım kaloriyi geçmemiş olayım, bu sağlıklı olur mu, böyle kilo verirsen 60 kilo da 70 görünürsünMenü sağlıksız ona katılıyorum ama dediğiniz kadar aşırı bir kaçamak ben görmedim açıkçası. Kaldı ki kalori hesabı yaparsak, muhtemelen günlük ihtiyacının altında çıkar bu menüler.
Gözün aydın canımKızın ateşi hafifledi şükür ilk kez terledi geceallahım hastanede evladı başında bekleyen annelere hasta yakınlarına yardım et sabır ver ne zordur bekleyişleri
bu anca beni ayıltır
Hoş geldin smykmyGünaaaydınnm negocumm sabah kacta kalktin yavrumm. Menuler beni şasirtti açıkcasi
Ban yedimNegom nerelerdesin sen ya
sende ypıyordun değil dimi devam ediyor musunNi ha haher güzel tatilin dönüşü vardır
Kesinlikle yemedin şahidim yani
Aa tamam if yapıyorsun, çok iyi canım. İdi bende sevdim
Eksiye düşmüşsün
Canım mesele işte alınan kalori değil ki, o zaman ben oturup hamburger yiyeyim, ne bileyim cips börek vs yiyeyim ama alacağım kaloriyi geçmemiş olayım, bu sağlıklı olur mu, böyle kilo verirsen 60 kilo da 70 görünürsün
Gözün aydın canımhayırlı olsun ehliyetin
Canım bu arada küçük oğlumun doğum günüydü, 5 yaşına girdibu anca beni ayıltırgünaydın
Evet canım, sadece hafta sonu yapamadım yani saatler uymadı çünkü deli gibi hazırlık yaparken kendimi unutuyorum bensende ypıyordun değil dimi devam ediyor musun
maşallah canım allah sağlıklı ömürler versinCanım bu arada küçük oğlumun doğum günüydü, 5 yaşına girdi
Canım bu arada küçük oğlumun doğum günüydü, 5 yaşına girdi
Amin canım sağolmaşallah canım allah sağlıklı ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?