Demleyim de geleyimDemli bi çay demleyen olsada içsek
insallah rakibemmmYaa İnsalah oyle olur canim
Rakibem ikimiz de bu sayiyi goruruz İnsallah
yok be gormedim 60larin ortalarinda geldim insallah gecerim cuma 5lere :)Benimde mantigima yatmadi ondan netlestirmek icin sordum.
Tesekkur ederim cnm
Odemlerim vardi ya onlar gitti cnm
Bende bi sekilde dusundugum ocin sormak istedim cnm. Spor listesini cok incelemedim su an yapmadigim icin ama yuruyus dk olarak puani yokmu atiyorum dksi 3 puan 2 puan vs. Herkesin adimsayari olmayabilir ya da her yuruyuste telefon uzerimizde olmayabilir
Bornovadamiydin sen nerdendin. Ben evka2 deyim. Universiteyi egede okudum evden gittim geldimataninca ciktim ordan bir dahada gelemedim anca yillik izinlerde
Tmm cnm bende hangisi sayilacak diye merak ettigim icin sormustum ileride spor yapicam ya ona gore hesaplayayim diye
Bir sey gibi kahveydi hatirlayamadim ama kazik gibi kahve diyesim geldi
Hah iste kursun gecirmez kahveha kursun gecirmez kahve ha kazik gibi kahve bence cokta bir farki yok
Evet cnm 2 verip 1 aliyorum. 2 ileri 1 geri derken mehter takimi gibi kilo veriyorum
Gecmis olsun cnm. Ben de yrn tekrar goturcem buyuk ihtimalle hala 4 saate bir atesi cikiyor 6 doz antibiyotik aldi bu zamana kadar ates araliginin biraz acilmasi gerekiyordu
Bence bugun o rakami gordugu icin soylemiyor supriz olsun diye cumaya daha da eksi gelecek
Hosgeldin cnm izmirin neresindensin ben de evka2denim
Ben de simdi menu yazmaya girince gorduBulamiyorum ilk sayfada yaziyormus benim dediğim şekilde
Insallah cnm merakla bekliyoruzinsallah rakibemmm
yok be gormedim 60larin ortalarinda geldim insallah gecerim cuma 5lere :)
Oğlun iyi olsun hallederiz inşCanım sağolasın. Oğlum iğne ile ayakta duruyor. Bugün biraz daha iyi. İlaçlara devam. Telefon elime alıyorum hemen anneeeee diye bir ses geliyor . Ben de sakladım telefonu. Akşam da erken yatıyoruz. Diyetim e yarın tekrardan başlıyorum. Biraz saldım. +1 kilodayım. Cumaya bildirim yaparım. Size yazmayı özledim. İnşallah herşey yoluna girecek yine geleceğim zıpzıp im . Beraber inceleceğiz gerçi sen incesin de ben inceleyim siz bakın
@nefesyaren @ elhan @ schonerduftretro_hippo Gulumse24 Bonus Bulamiyorum öptüm sizi kızlar.
Yine ne varsa sende var ellerin dert görmesin canım kapimmmDemleyim de geleyim
Kişiye göre özel olarak icad edildi seninki yukardaBunu sen hazırlamış olamazsın çok yalın ve sade
Sahur yapalım iftar sahur olarak yazıcam ben senin nasıl geçti ilk gün zorlandınmıHadi bakalim kim ne yemis napmis inceleme vakti
Öyleymiş valla,buraya yazacam diye utanıyordum yemeye.Ben ayrıldım ya bi ara nasıl boşluğa düştüm anlatamam... yediğine içtiğine kimsenin karışmaması iyi bi şey değil
Yaa baya olmustu yaSahur yapalım iftar sahur olarak yazıcam ben senin nasıl geçti ilk gün zorlandınmı
Bişey keşfettim son günlerde insan kaçamak yapınca yine yapmak istiyor yapmayınca öyle gidiyo canın istemiyo afferim bana 2 gündür sıfır kaçamakÖyleymiş valla,buraya yazacam diye utanıyordum yemeye.
Benim çok güzeldi ne ara akşam oldu anlamadım bile ne güzel esra erolda dedikodu izliyordum bir baktım ezan okunuyorYaa baya olmustu ya
Gunler kisa olmasina ragmen zorlanmadim desem yalan olur
Üşenmedim kalkıp baktım, 75 kiloyken 80 santimmiş belim. Senin çok kalın görünmüyordu ama en son.Bende ince belli olmanın genetik olduğunu düşünüyorumtabii sporla inceltilebilir. Mesela Bende 1.60 boyundayım bu sabah 58.6 kg idim ve belim 73-74 arası.
Üşenmedim kalkıp baktım, 75 kiloyken 80 santimmiş belim. Senin çok kalın görünmüyordu ama en son.
Menu guzel spor harikaBugünkü menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 Mercimekli omlet(acaip tok tutuyor herkese tavsiye ederim)1 domates , 1 salatalık , yeşil çay
Saat 14:00 yeşil çay
Saat 16:00 1 kase yoğurt çorbası , 2 parça ızgara et. 3 YK yoğurt
Saat 17 :00 yeşil çay
Su 2. Litre
Spor
25 dk jillian 1/7 = 150
30 dk Leslie boosted = 150
10.000 adım = 150
Toplam 450
barbunya pilav bir arada ama miktarlari az oldugu icin guzel canimSabah 7 de 1 bardak alkali su
Saat 11.30 3 ctl yagda yumurta 2 dlm ezine 3 siuah zeytin
Saat 17.00 3 yk ıspanaklı yogurt 4 yk barbunya 2 yk mercimek pilavi
19.00 bir elma
Su 2 lt
Spor bolca ev isi cok yoruldum yapamadim
Zipzip-
cok erken kapatmissin gunu canim acikmaz misin acabaKahvaltıdan önce bir gece bekletilmiş bir bardak cevizli su
(8)Sabah:iki haşlanmış yumurta (sadece beyazı)
12)Ara öğün:bir kaç badem bir avuç leblebi
(14)Öğlen: bir kase ezogelin çorbası
Üç dört çatal karnıbahar
Bir kase yoğurt
1lt su+1.5 lt detoks suyu
20 dk tempolu yürüyüş: 50 P
6000 adım: 90 P
gayet guzel ve doyurucu
pazar kenun cok guzel canim5 ocak pazar manüsü
Sabah kahvaltım saat 11.00
1 dilim ekşi mayalı ekmek
1 kaşık tulum peyniri
2 tane yeşil zeytin
Ara ögün saat 14.00
1 avuç leblebi
1 nescafe
Ara ögün saat 16.00
1 tane portakal
Akşam yemeği saat 17.00
1 kase işkembe çorbası
4 köfte 4 elma dilim patates fırın İzmir köfte
2 kaşık yoğurt
1 dikim ekmek
2 litre su
Spor yok
Sahur saat 23.00
1.5 tane haşlanmış yumurta
1 kaşık tulum peyniri
10 tane zeytin
Maydanoz
Dereotu
1 dilim ekmek
canim bu cok tuhaf bi menu
cok guzel menuPazartesi menüsü
Sahur 01.30 İki haş yumurta, peynir, yeşillik, avokado salatası, iki ceviz , bir dilim tb ekmeği, bir tatlı kaşığı biber salçası, çay
İftar 18.00 Dört kaşık yeşil mercimek salatası, has brokoli, bir kase yoğurt .
İlerleyen saatlerde bir küçük armut yiyeceğim tarçınlı
Şimdilik yarım litre su . Sahura kadar ikiyi tamamlarım.
@Nefes yarenZipzip-
oow rakibem fena menulerle geliyosunsabab 10 30
1 avuc fistik 1 avuc leblebi 1 kucuk muz 1 dilim beyaz peynir
saat 16
1 kase domates corbasi 1 bardak ayran 1 tabak etli nohut
spor :20 dk 3 kg ile pilates
2 lt su
cok iyi menu canimKızlar 6 ocak menüsü;
10:30 2 tb ekmekten kaşarlı hindi salamlı sandwich
1 bardak şekersiz büyülü bohça çay
13:45 1 kase mercimek çorbası, 1 kepçe etli nohut, sirkeli salata az tuzlu, 200 gr yoğurt
19:30 4 yk yoğurt, 3 yk kadar müsli
20:00 1 nescafe 3 ü 1 arada
Su henüz 1 lt civarı ama içmeye devam edeceğim.
Spor yok.
Cok guzel ve doyurucu bi menu canim06.01.2020 pazartesi menusu
09.30 2 haslama yumurta 2 yk lor peyniri yesil zeytin uzerine baharat doktum ve ceviz
12.00 filtre kahve
13.30 7 hurma
15.00 cay
18.30 1 avuc cig kabak cekirdegi (yemek piserken yedim)(kiru yemisle ogunle beraber aliyorum)
19.00 1 kase mercimek corbasi 1 tabak hindi yahni (ilk defa yaptim. Hindiyi kavurdum rengi donunce arpacik sogan kapya biber yesil biber, biber salcasi baharatlarla dudukluyu kapattim. Dudugunu indirince 30 dk pisirdim lokum gibi oldu begendik. Hindi izgara tava yaziyordu pakette gogus degildi)
21.30 da filtre kahve icerim
Su 2 ltyi gecti
Spor simdilik yok
Zipzip- Nego ve @yorum yapmak isteyen herkes
Bu hafta oruc gunlerimi sali carsamba persembe cekiyorum. Bu gunlerde menu yazmicam. Evde oruclu zor oluyor cok araniyorum iste en azindan aklim dolu oluyor yemek aklima gelmiyor
Kızz sizden korkulur üşenmedinmi
Oruclu oruclu dedikodu mu izliyosunBenim çok güzeldi ne ara akşam oldu anlamadım bile ne güzel esra erolda dedikodu izliyordum bir baktım ezan okunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?