Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimde mantigima yatmadi ondan netlestirmek icin sordum.
Super eksi görmüşsün
Tesekkur ederim cnm
Odemlerim vardi ya onlar gitti cnm
Bende bi sekilde dusundugum ocin sormak istedim cnm. Spor listesini cok incelemedim su an yapmadigim icin ama yuruyus dk olarak puani yokmu atiyorum dksi 3 puan 2 puan vs. Herkesin adimsayari olmayabilir ya da her yuruyuste telefon uzerimizde olmayabilir

güzel pratik oluyor bunları bir kenara yazmak bu arada bende izmirdeyim

Harika bir eksi
Bornovadamiydin sen nerdendin. Ben evka2 deyim. Universiteyi egede okudum evden gittim geldim ataninca ciktim ordan bir dahada gelemedim anca yillik izinlerde
Ben gün içindeki eften puften adımları saymıyorum. Adamakıllı yürüyüşe ciktiysam ona bakıyorum. Ya da yürüme bandında yürürken saydiriyorum.
Tmm cnm bende hangisi sayilacak diye merak ettigim icin sormustum ileride spor yapicam ya ona gore hesaplayayim diye
Ben Spor zamanı oluşan adım sayısını yazıyorum. Gün içinde atdığım adımı saymıyorum.

Elalis kgk dediğin ne ola ki...if denilen diyet çeşidi olabilir mi bu?
Bir sey gibi kahveydi hatirlayamadim ama kazik gibi kahve diyesim geldi
Kursun geçirmez kahve demekmis abla geçen hafta öğrendim

Allah kabul etsin ablacım, yarın tutma istersen okulda zorlanirsin
Hah iste kursun gecirmez kahve ha kursun gecirmez kahve ha kazik gibi kahve bence cokta bir farki yok
Canım o üç gün sadece su içti ondan, sağlık orucu tutuyor ya. 1 kilosu falan yemeye geçince geri geliyor sanırım, öyle demişti Bulamiyorum
Evet cnm 2 verip 1 aliyorum. 2 ileri 1 geri derken mehter takimi gibi kilo veriyorum
Gecmis olsun cnm. Ben de yrn tekrar goturcem buyuk ihtimalle hala 4 saate bir atesi cikiyor 6 doz antibiyotik aldi bu zamana kadar ates araliginin biraz acilmasi gerekiyordu
Yonahime cumaya 59.9 mu geleceksin ne
Bence bugun o rakami gordugu icin soylemiyor supriz olsun diye cumaya daha da eksi gelecek
Adim; Özlem, 29 yaşındayım,2 çocuk annesiyim ev hanımıyım. Izmir'de yaşıyorum.son diyetimde 7kg vermiştim.
Tşk ederim kaptan
Hosgeldin cnm izmirin neresindensin ben de evka2denim

Canım spor puanları vs ile Bonus ve kaptanımız ilgileniyor, benim çok bilgim yok onlar daha net bir şey söyler

Alma kaptanım gelip gelip kaçıyo
Kacamaz artık
Hah iste kursun gecirmez kahve ha kursun gecirmez kahve ha kazik gibi kahve bence cokta bir farki yok
Oda olur
Onun içinde puan belirleriz canım, eskiden vardı tempolu yürüyüş dakikası 2,5 ,normal yürüyüş 1 puandi
İyi akşamlar kaçtım artık
Iyi akşamlar canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…