bir derste hoca hepimizi bute birakti onun disinda zannetmem kaldigimi abla :)Hoşbulduk canım. Sınav sonuclarin açıklandı mı nasıllar.
Ora olmaz kupama kakao ko
Japonlar agliyorduNere koyacasan ko artık lo
insallah hayirlisiyla gorusmen olumlu gecerKızlar işyerinde sıkıntılar yaşamıştım ya biraz, hayırlısı olsun diye dua ediyordum. eski patronum iş görüşmesine çağırdı beni, elemanı ayrılmış aniden... şartlar olumlu olursa orası bildiğim yer geri dönmeyi düşünüyorum...Sabah 9 da görüşmem var duabeklerim sizden. Dua edin hayırlısı olsun....
Benim gözümde sende japonsun ki
Sağol canım çok teşekkür ediyoruminsallah hayirlisiyla gorusmen olumlu gecer
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar işyerinde sıkıntılar yaşamıştım ya biraz, hayırlısı olsun diye dua ediyordum. eski patronum iş görüşmesine çağırdı beni, elemanı ayrılmış aniden... şartlar olumlu olursa orası bildiğim yer geri dönmeyi düşünüyorum...Sabah 9 da görüşmem var duabeklerim sizden. Dua edin hayırlısı olsun....
iyi geceler tatli ruyalarKızlar sabah spor var erken yatıyorum 7 Dr kalkış herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun hoşçakalın canlarrrr
Ahhh bu hocalar ne fenalarbir derste hoca hepimizi bute birakti onun disinda zannetmem kaldigimi abla :)
leptin hakkinda bilgisi olan varmi
Canimmmmm çok sevindim en azından böyle bir ihtimal olmasına. İnşallah hakkında hayırlıdır ve Allah ömrüne katar inşallah. Mutlaka haber ver canım, inşallah çok güzel olur.Kızlar işyerinde sıkıntılar yaşamıştım ya biraz, hayırlısı olsun diye dua ediyordum. eski patronum iş görüşmesine çağırdı beni, elemanı ayrılmış aniden... şartlar olumlu olursa orası bildiğim yer geri dönmeyi düşünüyorum...Sabah 9 da görüşmem var duabeklerim sizden. Dua edin hayırlısı olsun....
Kızlar işyerinde sıkıntılar yaşamıştım ya biraz, hayırlısı olsun diye dua ediyordum. eski patronum iş görüşmesine çağırdı beni, elemanı ayrılmış aniden... şartlar olumlu olursa orası bildiğim yer geri dönmeyi düşünüyorum...Sabah 9 da görüşmem var duabeklerim sizden. Dua edin hayırlısı olsun....
niyeee :))Hasta ediyo senin soruların beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?