Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ben Bir ara kalori takibiyle her istediğimi yiyip 56lara kadar düşmüştüm gene onu denemek istedim, iki gün de evde değildim topluluğa uymak zorunda kaldım biraz böyle olacağını bildiğim için Sabah kahvaltı yapmamistim iki gün sonra oğlum hastalandı gene uyamadim gerçi

Sizede geçmiş olsun nasıl oldu simdi,,?diğer konuya girmek istemiyorum benim takildigim yorum değil üslup idi...

Desteginiz icin sagolun kizlar

Selam kızlar biz iyileştikyaramazlik son gaz devam
Masallah cnm darisi basimiza insallah

Ben ilk spora basladigimda 50 ip atliyordum ama her 10da bir soluklaniyordum. Spordan ayrildigim gun 2 partta 100 atliyabiliyordum. Bakalim tekrar baslayinca kaca kadar cikabilicem

Sizede geçmiş olsun nasıl oldu simdi,,?diğer konuya girmek istemiyorum benim takildigim yorum değil üslup idi...
Sabah 10dan beri atesi cikmadi daha. Insallah cikmaz bir daha. Grip ilaci basladik ve antibiyotigi degistirdik. Gece atesi olursa dolven veririm diye damaryolunuda cektim simdi

Sabah 10dan beri atesi cikmadi daha. Insallah cikmaz bir daha. Grip ilaci basladik ve antibiyotigi degistirdik. Gece atesi olursa dolven veririm diye damaryolunuda cektim simdi
Bu ara çok salgın var tanıdığım bütün çocuklar hasta domuz gribi de okullarda yayılmış,sizinki daha ağır sanırım geçmiş olsun tekrar iburamin zero iyi geldi bizde.atesi için calpol parol veriyordum dusmuyordu antibiyotik te klamoks verdi

Bebeğim ilacının ismini yazmıştın...unuttum ama bir kenarda bulunsun lazım olabilir tekrar rica etsem

Menun guzel cnm aksam bir nevi patates salatasi gibi olmus sanirim. Yesillik biraz daha ekleyip porsiyonunu buyutup ekmek yemeseydinde olurdu bence. Sabahki pekmezde umarim 1 tk dir
Buhun biraz aksilikler yasadin herhalde menunede yansimis. Sabahki 2 catal pasta ne nefsine yetti ne de sana bir fayda sagladi bari adam akilli ince 1 dilim yeseydinde ustune leslie yapsaydin aksam ogununde cok gece kalmis ama bugun sikintili bir durumun oldugu belli
Leblebiler gezmis oldular desene tatlii yemeyeydin ama olan olmus. Tatli yedin bari sahurda ekmek yememeye calissaydin
O ne oldugu belli olmayan corbada kesin un vardi. Pilav ve patates olmamis. Nescafe konusundaki gorusumu daha once yazmistim
Menulerini begendim cnm. Insallah sarmalarin bulgurludur pirincli degildir. Sporlar sahane
Menunu begendim abla afiyet olsun
Guzel menu cnm afiyet olsun
Evet cnm burdada salgin var. En son antibiyotik icin zimaks, grip icinde enfluvir suruba gectik

07:30
Kgk

11:00
2 ceviz

16:00
3 kaşık tavuk salatası
2 parça pancar
Çörçil

19:00
3 kaşık ıspanak(yoğurtsuz,pirinçsiz)

Su :3 lt
Spor: 30 dk tempolu yürüyüş
Guzel menu cnm afiyet olsun. Ispanak pismis miydi cig mi merak ettim. Ben sade pismis ispanak yiyemiyorum ya bulgurlu olacak ya da yogurtlu

Kızlaaaaar müjdem vaaaar.... eski patron aradı. Fiyatta ortada buluştuk anlaştık.......
Gidiyoruuuum bu pireyi deve yapan yerdeeeeeeeen. Müdüre söyledim bugün istifamı verdim tamam dedi sadece. İnsan bi üzüldük falan der yalandan da olsa.....Kadın benden nefret ediyor naptıysam........
Zaten çok huzursuzdum burda.. ohhh kurtuldum... maaşım daha iyi, akşam daha erken çıkıyorum, fazla para beni rahatlatacak, kuzuya daha fazla ders aldırıcam.... Eden herkese çoook teşekkür ediyorum Allah razı olsun cümlenizden.....

Gözün aydın...

Bildirim çok gelince gözümden kaymış.o an evde kuruyemiş yoktu.geçen seferki diyetimde hiç ekmek yemedigim halde çok az kilo ve çok yavaş verdim o bakımdan bu sefer sınırlı şekilde ekmek yemek belki vucudumu şoka ugratirda metibolizmam hızlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…