Canım ben Bir ara kalori takibiyle her istediğimi yiyip 56lara kadar düşmüştüm gene onu denemek istedim, iki gün de evde değildim topluluğa uymak zorunda kaldım biraz böyle olacağını bildiğim için Sabah kahvaltı yapmamistim iki gün sonra oğlum hastalandı gene uyamadim gerçiCnm ben dunden itibaren bakmistim oncesine bakma firsatim olmadi simdi sen yazinca fakettim menuyu. Eger 1 kisi yorumlasin menuyu derseniz uyarim ben. Takim ne derse ona uyarim. Daha sonraki mesajlari daha okuyamadim bir karara vardiysaniz eger simdi gonderdigin menulere bakiyorum hemen
Yediklerin yetersiz ve dengesiz cnm sabah 1 zeytin ve 1 yumurta beyazi seni ne kadar tutacak. Sonra acliktan tavuk durume sarilirsin ki hazir gidalar sagliksiz durumlerin icine hazir sos pattes kizartmasi her seyi koyuyorlar. Durumun lavasini saymiyorum bile. Aksam yedigin ayva tatlisina anlam veremedim. Kilo verme surecinde serbetli tatli? Benim kitabimda yoktur sahsen. Eger canin cok tatli istersen ara oginde kahve yanina 2 kare bitter ya da hirma yada incir ya da kuru kayisi tuketebilirsin.
Yine ayni sekilde 1 catal peynir seni ne kadar tok tutacak. En azindan 1 avuc peynir yaninda cevis vaya findik yersen seni adam akilli tok tutar ve yemege saldirmazsin. Aksam yine gozleme hamuru beyaz undan koruma doneminde ogle yemegi yerine 1 tane belki olabilir ama kilo verme surecinde olmaz
Sizede geçmiş olsun nasıl oldu simdi,,?diğer konuya girmek istemiyorum benim takildigim yorum değil üslup idi...Slm kizlar
Ilk defa iste bu kadar sayfa okuyabildim. Cok sukur bugun biraz rahatiz cikisa dogru cozutmayiz
Gecmis olsun cnm benimkode hala atesli yarin ates araligi acilmazsa hala tekrar dr getircem
Cnm herkese yorum yapiliyor. Onemli olan yaptigimiz hatalari bir daha yapmamak. Kendimizi ve burayi okuyup ornek alacak kisileri dogru yonlendirmek. Onceden 1 kisi yapiyordu yorumu simdi herkese actilar. Eger sadece dunkulere bakmayip onceki menulere baksaydim inan kimse yonlendirmeden diye ayni yorumlari yapardim. Hepimiz ayni yolun yolcusuyuz burda kirilmaca gucenmenmece olmucacak. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin. Takim ruhu bu demek. Kim olirsa olsun eger bir arkadasim istemeyerekte olsa hatali secimler yaparsa ben onu uyarip dogru yola tesvik etmek zorundayim.
Kar gormus masum izmiliyim ben. Her sene burayada kar yaginca cocuklarla cikar oynarim. Cocuklar yokkende aksam esimle cikar oynardik
Hamarat cnm bizim takim herkes temizlikte
Ben spora gittigimde 15 dk kosu bandi 10 dk elitik 10 dk kondisyon 50 ip atlama 50 kurek cekip egzersize geciyordum. Simdi tekrar basladigimda bunlarin puanini alip ayrica adimsayar koyup onunda mi puanini alcam onu anlayamadim. Spor yaparken telefon uzerimde durmuyor aletin kenarina birakiyorum mesela o zaman adim sayarda calismaz. O zaman ya herkes spor yaparken adim sayar uygulamasini acip hesplasin ya da hic kimse saymasin. Bundan dolayi kafam karisti.
Masallah ne kadar temiziz bugun
Mesai saaerin nasil cnm daha once yazdiysan kacirmis olabilirim ona gore sana menu duzenlemeye calisalim if i 6 saatlik mi yapoyorsun 8 saatlik mi
Ohh miss gibi otur simdi
Guzel oneriler cnm tesekkir ederiz.
Bende hep yulafli karisimlar hazirlardim ama su anki programima uygun degil.
7. 3yk yulaf 1 sb sut 1 muz 6 badem (ya aksamdan karistir dolapta beklet ya da sabah blendirdan cek)
8. Hurma veya ceviz icine cevizi yerlestir yanina sut ya da kahve
9. Sebzeleri (ne olursa olsun kucuk kucuk dogra) z.yag baharat karistirip kiremitte firina at
10. 2yk tahin icine findik kirigi dok (cok tok tutuyor)
11. Mevsim salata ceviz yogurt
12. Firin tavuk salata
13. Firin kofte salata
14. Sebzeli tencere yemegi ve cacik
15. Firin balik ve firin mantar
Benim aklima gelenler bunlar simdilik daha gelirse yazarim
Elhan abla seninde hurmali bir kurabiye tarihin vardi sanki antinkuntin kurabiyesi
Masallah cnm darisi basimiza insallahSelam kızlar biz iyileştikyaramazlik son gaz devam
Sabah 10dan beri atesi cikmadi daha. Insallah cikmaz bir daha. Grip ilaci basladik ve antibiyotigi degistirdik. Gece atesi olursa dolven veririm diye damaryolunuda cektim simdiSizede geçmiş olsun nasıl oldu simdi,,?diğer konuya girmek istemiyorum benim takildigim yorum değil üslup idi...
Alintilarina etiketlerine bak sadece obur turlu bitmez65 sayfa geçmiş var okusam Sabah olur herhalde
Bu ara çok salgın var tanıdığım bütün çocuklar hasta domuz gribi de okullarda yayılmış,sizinki daha ağır sanırım geçmiş olsun tekrar iburamin zero iyi geldi bizde.atesi için calpol parol veriyordum dusmuyordu antibiyotik te klamoks verdiSabah 10dan beri atesi cikmadi daha. Insallah cikmaz bir daha. Grip ilaci basladik ve antibiyotigi degistirdik. Gece atesi olursa dolven veririm diye damaryolunuda cektim simdi
Öyle yapıyorumAlintilarina etiketlerine bak sadece obur turlu bitmez
Seninle ne alakası var kuzum.sen olması gerekeni yaptın.ben görseydim ben yazardım.ki üslubun da gayet güzeldiKizlar kazenin mesajini gordunuz mu
Boyle bir seye sebep oldugum icin uzuldum acikcasi.
300de bana Yaz
Cumaya kadar günlük 300 ip atlama
1.tutku
2.artemis
3.Zipzip
4.nefes yaren
5. Gulumse
Bebeğim ilacının ismini yazmıştın...unuttum ama bir kenarda bulunsun lazım olabilir tekrar rica etsemOlacak olacak kızların sayesinde inş Allah benim gitmeyen kilolarım hep kabızlık yüzündenmiş bunu anladım kullandığım ilaç sayesinde yediklerim 6 saat sonra çıkardığım için kilo olarak bana geri dönmüyor eczacı günde 6 taneye kadar içe bilirsin dedi 2 tane tek doz bana yetiyor çok şükür bu sorunu da çözdüm kim tutar beni
Nereye yazmış merak ettimGordum canım mesajını da senlik bir durum yok ki sen olması gerekeni yazmışsın
Ikinci üyeliğini almış ve banlanmis
Menun guzel cnm aksam bir nevi patates salatasi gibi olmus sanirim. Yesillik biraz daha ekleyip porsiyonunu buyutup ekmek yemeseydinde olurdu bence. Sabahki pekmezde umarim 1 tk dirSalı menüm
Sabah10.30
1.5 dilim tb ekmek 1 rafadan yumurta az bidon peynirir az labne 1 dilim füme salam 1 dilim köy peyniri pekmez ceviz
Ara15.00
1 mandalina
Akşam19.00
2 haş yumurta 2 tane haş halka patates roka tere yeşil soğan 2 bardak ayran 1 dilim tb ekmek(patates haşlandı 2 dilim şeklinde yedim 1 adet yemedim dilim şeklnde)
Su 3.5 lt
Spor 3674 adım 45 puanZipzip- @Bonus
Buhun biraz aksilikler yasadin herhalde menunede yansimis. Sabahki 2 catal pasta ne nefsine yetti ne de sana bir fayda sagladi bari adam akilli ince 1 dilim yeseydinde ustune leslie yapsaydin7 Ocak
Sabah iki çatal pasta saat 8
Öğlen 13.30 bi küçük kase nohut yanına turşu
Saat 17.00 bir kk peynir
Saat 21 bir kase çorba yarım kase yoğurt
Su: 0,6 lt ( yorgun ve üzgündüm biraz eve gelince yataktan kalkıp içemedim)
Spor: yok
Leblebiler gezmis oldular desene7 ocak salı menüsü
İftar saat 17.20
1 kase düğün çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
2 çatal mor lahana turşusu
Ara ögün eltimde saat 18.30
1 küçük kase muhallebi
Leblebi götürmüştüm oysa
Sahur saat 22.15
2 kaşık tulum peyniri 1 tane yumurtadan omlet
2 dilim ekşi mayalı tambugday ekmeği
2 litreye yakın su
Spor yok
O ne oldugu belli olmayan corbada kesin un vardi. Pilav ve patates olmamis. Nescafe konusundaki gorusumu daha once yazmistimKızlar 7 ocak menüsü:
Sabah 10:00 gibi 2 tb ekmekten kaşarlı salamlı sandwich, 1 şekersiz büyülü bohça çay
13:00 1/2 şekersiz türk kahvesi
13:30 1 kase ne olduğunu bilmediğim çorba, 150 gr kadar tavuk döner, birkaç çatal pilav, 3-4 dilim kızarmış patates, salata, 200 gr yoğurt
19:20 4 yk yoğurt, 2 avuç müsli
20:00 1 nescafe 3 ü 1 arada, 3 hanımeller damla çikolatalı ( yemeseydim iyi olurdu ama eşim yerken nefsime yenildim)
1.5 lt su
Spor yok.
Menulerini begendim cnm. Insallah sarmalarin bulgurludur pirincli degildir. Sporlar sahanePazartesi menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 2 hş yumurta 1 domates 1 salatalık 2 ceviz 2 dilim peynir.
Saat 13:30 yeşil çay
Saat 14:00 2 dlm portakal 1 dlm elma
Saat 16:00 1 kase yoğurt çorbası + 1 kase salata
Saat 17 :00 yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor
5000 adım = 75 puan
Salı menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 Menemen. 1 dlm ekmek 1 salatalık
Saat 14:00 yeşil çay
Saat 15:00 1 portakal
Saat 16:00 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 3 yaprak sarma 1 lahana sarma 2 YK yoğurt
Saat 17:00 yeşil çay
Su 2 litre
Spor
Leslie 30 dk boosted 150
Jillian 1/8 25 dk 150
Toplam 300
Menunu begendim abla afiyet olsunSalı menüm
Sabah 7.30 Smothie ( süt, çilek, muz, frambuaz, nane, kiraz, badem)
Ara Yeşil çay
15.00 Detoks sebze çorbası, roka
16.30 Sade Türk kahvesi
18.00 Üç kaşık taze fasulye, yoğurt
20.00 Hibuskus çayı
İki litre su, bir litre Detoks suyu
@Nefes yarenZipzip- and everbody mu team
Guzel menu cnm afiyet olsunSabah 11:30
1 omlet su ile pişiriyorum
2 yk yumurtasız menemen
1 etimek tuzsuz
1 ince dilim süzme
ara 13:00
1 kuru incir
öğlen 15:00
1 bardak laktozsuz sade kefir
1 elma
ara
türk kahvesi
akşam : 19:15 19:30
1,5 kabaktan sote
pancar
2 yk yoğurt
su : 2 ltyi geçti 3 olmuştur
kısa yürüyüş yaptım
Zipzip-
Evet cnm burdada salgin var. En son antibiyotik icin zimaks, grip icinde enfluvir suruba gectikBu ara çok salgın var tanıdığım bütün çocuklar hasta domuz gribi de okullarda yayılmış,sizinki daha ağır sanırım geçmiş olsun tekrar iburamin zero iyi geldi bizde.atesi için calpol parol veriyordum dusmuyordu antibiyotik te klamoks verdi
Guzel menu cnm afiyet olsun. Ispanak pismis miydi cig mi merak ettim. Ben sade pismis ispanak yiyemiyorum ya bulgurlu olacak ya da yogurtlu07:30
Kgk
11:00
2 ceviz
16:00
3 kaşık tavuk salatası
2 parça pancar
Çörçil
19:00
3 kaşık ıspanak(yoğurtsuz,pirinçsiz)
Su :3 lt
Spor: 30 dk tempolu yürüyüş
Gözün aydın...Kızlaaaaar müjdem vaaaar.... eski patron aradı. Fiyatta ortada buluştuk anlaştık.......
Gidiyoruuuum bu pireyi deve yapan yerdeeeeeeeen. Müdüre söyledim bugün istifamı verdim tamam dedi sadece. İnsan bi üzüldük falan der yalandan da olsa.....Kadın benden nefret ediyor naptıysam........
Zaten çok huzursuzdum burda.. ohhh kurtuldum... maaşım daha iyi, akşam daha erken çıkıyorum, fazla para beni rahatlatacak, kuzuya daha fazla ders aldırıcam....Eden herkese çoook teşekkür ediyorum Allah razı olsun cümlenizden.....
Bildirim çok gelince gözümden kaymış.o an evde kuruyemiş yoktu.geçen seferki diyetimde hiç ekmek yemedigim halde çok az kilo ve çok yavaş verdim o bakımdan bu sefer sınırlı şekilde ekmek yemek belki vucudumu şoka ugratirda metibolizmam hızlanır.Gunaydin kizlar
Gece uyuklayarak msj yazdigim icin yanlislikla cevaplaya basmisim. Bazi alintilarin cevabini yazamamisim.
Rica etsem benimde mezuniyet kilomu hesaplar misin cnm ona gore ayagimi denk alayim
Hayirlisi olsun cnm
Talihsiz bir durum olmus senin icin. Tahlil sonuclari icin cok sevindim cnm
Benim en ufak 15 aylik
Tekrar gecmis olsun cnm
Gecmis olsun cnm simdi nasil oldunuz
Yakinmisiz. Geldigimde gorusuruz insallah
Tamam cnm ❤
Menuyu nereye yazman gerektigin konusunda uyari almissin cnm zaten. Ben de sunu soyleyeyim madem akssm yemek yemiyecektin neden ekmek yedin cig kuru yemis yeseydin ya hem sekerini dengelerdi hemde kisa bir sure donra tekrar aclik hissettirmezdi sana
Otlu peynir seniBen yaptırsam -3 kg
Al benden de okadar65 sayfa geçmiş var okusam Sabah olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?