- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim ben aslen Mus' luyum oranın sogunu çok iyi bilirimYagmasada çok Soyuk ya yağınca hiç çekilmez oluyor dogalgazlar aldı başını gidiyo bana 654 eltime 889 lira geldi daha kışın başı
Cnmmm çooook sevindimmmmKızlaaaaar müjdem vaaaar.... eski patron aradı. Fiyatta ortada buluştuk anlaştık.......
Gidiyoruuuum bu pireyi deve yapan yerdeeeeeeeen. Müdüre söyledim bugün istifamı verdim tamam dedi sadece. İnsan bi üzüldük falan der yalandan da olsa.....Kadın benden nefret ediyor naptıysam........
Zaten çok huzursuzdum burda.. ohhh kurtuldum... maaşım daha iyi, akşam daha erken çıkıyorum, fazla para beni rahatlatacak, kuzuya daha fazla ders aldırıcam....Eden herkese çoook teşekkür ediyorum Allah razı olsun cümlenizden.....
Olleeyyy çok sevindim. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah. Şartlarının daha iyi olacak olması muhteşem. Bunlar bir işaret bence, yavrun da iyi olacak.Kızlaaaaar müjdem vaaaar.... eski patron aradı. Fiyatta ortada buluştuk anlaştık.......
Gidiyoruuuum bu pireyi deve yapan yerdeeeeeeeen. Müdüre söyledim bugün istifamı verdim tamam dedi sadece. İnsan bi üzüldük falan der yalandan da olsa.....Kadın benden nefret ediyor naptıysam........
Zaten çok huzursuzdum burda.. ohhh kurtuldum... maaşım daha iyi, akşam daha erken çıkıyorum, fazla para beni rahatlatacak, kuzuya daha fazla ders aldırıcam....Eden herkese çoook teşekkür ediyorum Allah razı olsun cümlenizden.....
Gözün aydın...
Cnmmm çooook sevindimmmmyolun açık olsun inşallah ❤
Kızlar hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki varız beraberce. Bence biz uzun yıllar hem kilomuzu da korumak adına menü yazıp arkadaş kalalım. Öpüyorum sizleri Allah a emanet olun iyi geceler.....Olleeyyy çok sevindim. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah. Şartlarının daha iyi olacak olması muhteşem. Bunlar bir işaret bence, yavrun da iyi olacak.
Mutluluğun daim olsun canım.Kızlar hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki varız beraberce. Bence biz uzun yıllar hem kilomuzu da korumak adına menü yazıp arkadaş kalalım. Öpüyorum sizleri Allah a emanet olun iyi geceler.....
Klamoks doktorların vaz geçilmezi zatınBu ara çok salgın var tanıdığım bütün çocuklar hasta domuz gribi de okullarda yayılmış,sizinki daha ağır sanırım geçmiş olsun tekrar iburamin zero iyi geldi bizde.atesi için calpol parol veriyordum dusmuyordu antibiyotik te klamoks verdi
Sorma bacım sorma o ekmeklerin yüzünden saat 15 de yemek yedim sabah regl gelince oruç iptal oldu yedigin ekmeklere say sana zınnık yok dedim 3 de yemek yedim sadeceMenun guzel cnm aksam bir nevi patates salatasi gibi olmus sanirim. Yesillik biraz daha ekleyip porsiyonunu buyutup ekmek yemeseydinde olurdu bence. Sabahki pekmezde umarim 1 tk dir
Buhun biraz aksilikler yasadin herhalde menunede yansimis. Sabahki 2 catal pasta ne nefsine yetti ne de sana bir fayda sagladi bari adam akilli ince 1 dilim yeseydinde ustune leslie yapsaydinaksam ogununde cok gece kalmis ama bugun sikintili bir durumun oldugu belli
Leblebiler gezmis oldular desenetatlii yemeyeydin ama olan olmus. Tatli yedin bari sahurda ekmek yememeye calissaydin
O ne oldugu belli olmayan corbada kesin un vardi. Pilav ve patates olmamis. Nescafe konusundaki gorusumu daha once yazmistim
Menulerini begendim cnm. Insallah sarmalarin bulgurludur pirincli degildir. Sporlar sahane
Menunu begendim abla afiyet olsun
Guzel menu cnm afiyet olsun
Evet cnm burdada salgin var. En son antibiyotik icin zimaks, grip icinde enfluvir suruba gectik
Ayyyy cnm inan cok sevindim ya mesajini okurken resmen siratarak devam ettim okumaya. Insallah her sey gonlunce olur. Sartlarinin daha iyi olmasi cok guzel olmus. Rabbim huzurla calismayi nasip etsin insallah ❤Kızlaaaaar müjdem vaaaar.... eski patron aradı. Fiyatta ortada buluştuk anlaştık.......
Hatirlamiyorum abla ya ondan sordum sana hatirliyorsan yazarsin diyeBulamiyorum canım antinkuntin ne zamandır ben de yapmıyorum cuma günü yapayım. Tatlı krizlerine bire bir ...tarifi hatırlıyor musun
Senin adına çok sevindim canımKızlaaaaar müjdem vaaaar.... eski patron aradı. Fiyatta ortada buluştuk anlaştık.......
Pirinç canım bizde yemeklerde bulgur kullanılmıyor.Menun guzel cnm aksam bir nevi patates salatasi gibi olmus sanirim. Yesillik biraz daha ekleyip porsiyonunu buyutup ekmek yemeseydinde olurdu bence. Sabahki pekmezde umarim 1 tk dir
Buhun biraz aksilikler yasadin herhalde menunede yansimis. Sabahki 2 catal pasta ne nefsine yetti ne de sana bir fayda sagladi bari adam akilli ince 1 dilim yeseydinde ustune leslie yapsaydinaksam ogununde cok gece kalmis ama bugun sikintili bir durumun oldugu belli
Leblebiler gezmis oldular desenetatlii yemeyeydin ama olan olmus. Tatli yedin bari sahurda ekmek yememeye calissaydin
O ne oldugu belli olmayan corbada kesin un vardi. Pilav ve patates olmamis. Nescafe konusundaki gorusumu daha once yazmistim
Menulerini begendim cnm. Insallah sarmalarin bulgurludur pirincli degildir. Sporlar sahane
Menunu begendim abla afiyet olsun
Guzel menu cnm afiyet olsun
Evet cnm burdada salgin var. En son antibiyotik icin zimaks, grip icinde enfluvir suruba gectik
Evet evetKlamoks doktorların vaz geçilmezi zatın
Dökülüyorum resmen çok kötü hastalandım bu sefer normalde kolay atlatırım ama bu defa kötü oldum.Napıyonuz be yaaaa misafirim vardı saat 10 gibi onları gönderdim biraz tuğçenin arapça sınavı varmış ona göz gezdirdim yalandan geçmiş yapıp ancak gele bildim
arapça biliyormusun toparağğgimmNapıyonuz be yaaaa misafirim vardı saat 10 gibi onları gönderdim biraz tuğçenin arapça sınavı varmış ona göz gezdirdim yalandan geçmiş yapıp ancak gele bildim
çok geçmiş olsun cnimDökülüyorum resmen çok kötü hastalandım bu sefer normalde kolay atlatırım ama bu defa kötü oldum.
Bende akşamları daha kötü oluyorum ya şimdi hem Burnum akıyo hem gözüm sürekli hapşırma fenalık geldiDökülüyorum resmen çok kötü hastalandım bu sefer normalde kolay atlatırım ama bu defa kötü oldum.
Kız çok değişik arapçada sen demek ben demek ente erkek enti kız bunun gibi şeyler biz sadece kuran harflerini biliyoruz okuyoruz bunlar çok zor seneye düz orta okula verecem galiba arapçadan hep çakıyoz sınavlardaarapça biliyormusun toparağğgimm
Kız sen çok sohbet etmiyonmu? Kaptan sohbet yok dememismiydiNapıyonuz be yaaaa misafirim vardı saat 10 gibi onları gönderdim biraz tuğçenin arapça sınavı varmış ona göz gezdirdim yalandan geçmiş yapıp ancak gele bildim
Burda degil diger sayfada sohbet yasak:)Kız sen çok sohbet etmiyonmu? Kaptan sohbet yok dememismiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?