Canım AsibemSlm kizlar
Once alintilarimi yazayim sonraaaa bombaaaa bildirimimi yapayim
Arw you readyyyy
Nerdeyse 1 kilo yakin vermissin cnm tebrik ederimGünaydın herkese
Tartildim haftaici daha guzel sayilar gormustum ama daha iyi olur insallah ne diyelim
Gecen cuma 79.2
Bugn 78.4
Fark 0.8
Yuzde 1.01
Zipzip- işe gidiyorum bu saatte tartilmak zorundayim kaptanim opuyorum sizi
1.25 cok guzel bir rakam cnm tebrik ederimKızlar günaydın hayırlı cumalar hastalarımıza çoook geçmişler olsun.
geçen cuma 58.10 bu sabah 56.85 fark yüzde 2,1... ama ilk defa sevinemedim çünkü bu haftam iş yeri değişikliği stresi ve müdürün tavrının yarattığı travma etkisi ile geçti. Geceleri uyuyamadım vs vs...ilk bu gece uyuyabildim....Bunları niye yazıyorum biraz rahatlayınca belki kilom fazla çıkar kaptanım pazartesiye....
WuuuhuuuuKızçelerim günaydınnn ❤
Geçen cuma: 59,8 kg
Bu cuma: 57,5 kg
Fark:2,3 kilo
%: 3,85
Seninde nededeyse 1 kilo olmus cnm ppzitif bakalim di miGünaydın canlar geçen hafta 76,5
Bu hafta 75,7
Az olsun bizim olsun arti gelmekten iyidir.
Gecmis olsun cnm insallah bir daha olmazSağolun kızlar kusmamiz geçti çok şükür
Cok guzel bir rakam cnm tebrik ederimGeçen hafta 66.7
Güncel 65.4
-1.300
Hastalik iyi degil keske hic olmasak ama en azindan bu yani motive ediyor insani. Gecmis olsun cnmSelam... Geçmişi bitirip geldim. Tek tek cevap yazamadım hasta olanlara özellikle çoçuklarınıza çok geçmiş olsun. kilo veren herkesi tebrik ediyorum . başarılarınız daim olsun. Dün uğrayamadım takıma. kusura bakmayın birşey dokundu ne oldu anlamadım 4-5 defa kustum. Birşeyde yiyemedim doğru dürüst. Bankada geçmiş olsun :))) gelelim kiloma biraz eksi fazla geldi bana oda dünden kaynaklı ola bilir birşey yiyemediğimden zaten kçgündürde hastalık var neyse kiloma geçeyim.
Geçen cuma 56.3
Bu gün 55.0
Fark 1.3
Wuuuhuuuuu haydi 7 lere az kaldi 2 hafta sonra 7lerde bulusuruzEki Görüntüle 2574807 geçen cuma 85.6 bugün 83.5 eksi 2.100 gr % 2.51 yalnış hesaplamadıysam@Zipzip- aypare ackerman
Gecmis olsun cnm -0.7 iyi bir rakamMerhaba hanımlarZipzip-
Hastayım , bir başımı kaldıramadım. Tartılmak için kalktım.
Cuma 61,9
Pazartesi 61,8
Bu Cuma 61,2
İnşallah atılmamışımdır.
Cok guzel bir eksi cnm insallah her hafta boyle gider
1kg ya ramak kalmis kiz olsun haftaya bir kisur veririz di miKilo bildirimim
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 71.6
Fark 0.9
Yüzde %1.24
Arti olmaktan iyidir cnm ama bjraz daha dikkat et ne olur 90larda her hafta 1 kg rahat verilebiliren son 99,5tum sanırım.
güncel kilom:99,1
Son kilolar boyle gr gr gider cnm dert etme az olsun bizim olsunBildirimi yapip alintilara cevap vericem
Gecen cuma 60.8
Bu cuma 60.6
Fark:-200
Su saate kadar bekledim gram oynamadisu son 5 kilo fena zorlayacak beni onu anladim
Cok yoruyorsun abla vucudunu biraz gidisine mi biraksan acaba. Arti gelmekten iyidir yinede -100Cuma 58.6
Bugün 58.5
-100
Bu hafta vücut yine bana küskün
Ben de ona tabi
Elam benim...şişko bir gelin düşerse bana o düşünsün napim artık...Böyle fit anane babanne mi olur yahu ye gitsin
Şaka bi yana bundan sonra hiç kasma.tatili de kendine zehir etme.58 den 61 lere çıksan aynada hemen belli olmaz.kimseye çaktırmadan verirsin yine
Bebem haklısın da yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik... Yüz vermeye gelmiyor hemen şimariyorOncelikle sunu belirteyim. Is yerinde baktigim icin atladigim bildirim okduysa ozur dilerim. Hasibe bana bakmamis demeyelim
Nerdeyse 1 kilo yakin vermissin cnm tebrik ederim
1.25 cok guzel bir rakam cnm tebrik ederim
Wuuuhuuuu
Seninde nededeyse 1 kilo olmus cnm ppzitif bakalim di mi
Gecmis olsun cnm insallah bir daha olmaz
Cok guzel bir rakam cnm tebrik ederim
Hastalik iyi degil keske hic olmasak ama en azindan bu yani motive ediyor insani. Gecmis olsun cnm
Wuuuhuuuuu haydi 7 lere az kaldi 2 hafta sonra 7lerde bulusuruz
Gecmis olsun cnm -0.7 iyi bir rakam
1kg ya ramak kalmis kiz olsun haftaya bir kisur veririz di mi
Arti olmaktan iyidir cnm ama bjraz daha dikkat et ne olur 90larda her hafta 1 kg rahat verilebilir
Son kilolar boyle gr gr gider cnm dert etme az olsun bizim olsun
Cok yoruyorsun abla vucudunu biraz gidisine mi biraksan acaba. Arti gelmekten iyidir yinede -100
Aynen ablam saglimiz olsun yavas gider sıkıntı yok:)Ben de bayağı bekledim ama sonuç değişmedi maalesef. Sağlık olsun kuzum.
o pasta sifa olsun canimBlah blah ne kız
Romantik komedi bişey anlattık şurada
Temem çok ince,ipince bir dilim yerim
Kaynamadı arada dimi çakaaallll
Aynen canim az olsun bizim olsunSon kilolar boyle gr gr gider cnm dert etme az olsun bizim olsun
kuzum normal şartlarda ben haftada 1 -1,5 veririm hep,kızlar bilir benim verme hızımı.ama kistten dolayı veremiyorum.yoksa yediklerime çok dikkat ediyorum.şu andaki durumumun dikkat etmekle ilgisi yokOncelikle sunu belirteyim. Is yerinde baktigim icin atladigim bildirim okduysa ozur dilerim. Hasibe bana bakmamis demeyelim
Nerdeyse 1 kilo yakin vermissin cnm tebrik ederim
1.25 cok guzel bir rakam cnm tebrik ederim
Wuuuhuuuu
Seninde nededeyse 1 kilo olmus cnm ppzitif bakalim di mi
Gecmis olsun cnm insallah bir daha olmaz
Cok guzel bir rakam cnm tebrik ederim
Hastalik iyi degil keske hic olmasak ama en azindan bu yani motive ediyor insani. Gecmis olsun cnm
Wuuuhuuuuu haydi 7 lere az kaldi 2 hafta sonra 7lerde bulusuruz
Gecmis olsun cnm -0.7 iyi bir rakam
1kg ya ramak kalmis kiz olsun haftaya bir kisur veririz di mi
Arti olmaktan iyidir cnm ama bjraz daha dikkat et ne olur 90larda her hafta 1 kg rahat verilebilir
Son kilolar boyle gr gr gider cnm dert etme az olsun bizim olsun
Cok yoruyorsun abla vucudunu biraz gidisine mi biraksan acaba. Arti gelmekten iyidir yinede -100
Bende sen burda oldugun icin burdayim unutma buraya gelis nedenim sensinBebem haklısın da yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik... Yüz vermeye gelmiyor hemen şimariyorbirakamam şu an...izin dönüşü inşallah kör talihimi yenicem ama senin incelmen beni derecesiz mutlu ediyor. İyi ki yanımdasın çok mutluyum.
Geldim geldim simdi yaziyorum
Tamam cnm gozumden kacmis kusura bakma gecmis olsunkuzum normal şartlarda ben haftada 1 -1,5 veririm hep,kızlar bilir benim verme hızımı.ama kistten dolayı veremiyorum.yoksa yediklerime çok dikkat ediyorum.şu andaki durumumun dikkat etmekle ilgisi yok
amannn yarabbiiiiiiGelelim bildirimime
Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.
Zipzip- kaptanim ben yuzde hesapladim ama dogrumu bilemedim sen de hesaplarsin
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Simdi siz beni taniyorsunuz zaten ama diger takimlardan kontrole gelip acaba fake bildirim mi diye kontrol etmek isteyenler icin tartimin uygulamasinin resmini atiyorum
Eki Görüntüle 2574863 Eki Görüntüle 2574864
maşallah tartıyı altüst etmişsin canımGelelim bildirimime
Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Simdi siz beni taniyorsunuz zaten ama diger takimlardan kontrole gelip acaba fake bildirim mi diye kontrol etmek isteyenler icin tartimin uygulamasinin resmini atiyorum
Oyle bir kuraldan haberim yoktu neyse ogrenmis oldukamannn yarabbiiiiiicooook tebriksss ben şokkkkkingggg
%4 olarak yazılacak ama maksimum, bu hafta bireysel birinci.olursunnn
Evet cnm bu hafta boyle oldu. Insallah en kisa zamanda 70ide gorurum.maşallah tartıyı altüst etmişsin canım
o duyguyu bilirim eşten zayıf olmak çok güzel bişeyOyle bir kuraldan haberim yoktu neyse ogrenmis olduk
Evet cnm bu hafta boyle oldu. Insallah en kisa zamanda 70ide gorurum.
Bu arada ilk defa esimden zayif oldum
1.cilik garanti bu haftaSitede sıkıntı vardi sonrada isim cikti gelemedim
Gecmise gidiyorum bildirimler geldiyse listemizi hazirlayim
Mükemmel ötesisin maşallahGelelim bildirimime
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Eksi olman guzel canim haftaya daha guzel eksiler bekliyorumBildirimi yapip alintilara cevap vericem
Gecen cuma 60.8
Bu cuma 60.6
Fark:-200
Su saate kadar bekledim gram oynamadisu son 5 kilo fena zorlayacak beni onu anladim
Tebrik ederim ablacım eksi gelmen super ,Cuma 58.6
Bugün 58.5
-100
Bu hafta vücut yine bana küskün
Ben de ona tabi
Az sonra hesapliyorum bakalim kac olacakYüzde uçacak bu hafta
Dogum gunu kutlu olsun babanin ,kucuk bir dilim yiyebilirsin cuma ödülü olarakBabama doğum günü hediyesi almaya gidiyorum
83 olacak inşallah
Kızlar bu akşam 1 ince dilim pasta yerim söylim.ketoyu da yakıcam ama 200 kilo olsam gene yerim.her sene bu son olabilir deyip kutluyoruzbu gününde onu diyetteyim diye üzemem.çünkü o hep beni doğduğum kilomda görüyo
Geçen sene çok hastalandı,dr lar hazırlıklı olun çok yaşlı dediler.neyse bi gün koridora yürümeye çıktık onunla,tartı varmış tartılalım dedi.56 kg çıktı boy 180.ben çıktım 70 küsür.bana baktı aaaa çok,hiç hoş değil dedi
Hayatımda ilk defa şişko gördü beni,tartılmasam mankendim
Bildirimi yapmissinSlm kizlar
Once alintilarimi yazayim sonraaaa bombaaaa bildirimimi yapayim
Arw you readyyyy
Canim yeni tarti alma imkannn var mi haftaya bildirim yaparsınSelam kizlar
Bu saate kadar bekledim tartim bozulmuş pilini yeni taktım pil bitmiş olamaz kaçkere indim çıktım hiç bisey cikmiyo ama incelmiş hissediyorum ne yapalim kaptanımZipzip-
Bu nasil bir kilo farki tebrik ediyorum canım süpersinGelelim bildirimime
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Diger takimlari gordun mu yYüzdeler cok yuksek bu hafta1.cilik garanti bu hafta
Benim faydam olmasa da bunu birlikte basardik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?