Boşa kasabı gel dicem ama ben çocuk istemimmmne demek teyzeseni baba yapıcam ben
Bah gaza getirme beni,haftaya pankreas, apandisit ne varsa aldırırım,akıllı olGeç de görelim davşanımmm.
Sen anca beni arkamdan usul usul takip edersin heheyyy
biz hiç tam teşekküllü gidemedik doktora.ben hep kistten dolayı gittim doktoruma.o ara bi rahim filmi çektirdik temiz çıktı tüpler.eşim sadece test verdi bi kere,benim kadın doğumcu baktı eşimin testine düşük biraz dedi.türkiyede bi bevliyeci gördü sonuçları o da kötü değil sonucun, çocuk olur ama bi test daha lazım dedi.o ara hastalık vefat falan derken kaldı işte.yani kimde ne sorun var hala bilmiyoruzHakkında hayırlısı olsun inş Allah neden tüp bebek kendiliğinden olma durumu yokmu senin hikayen nedir herkezde bambaşka bir hikaye var işte rabbim isteyen herkese nasip etsin konyalı eltim hamileymiş dün görümcem söyledi düşün 5 aylık olmuş hiç kimsenin haberi yok istemediği için kimseyede söylememiş hergün gördügüm insan ben bile bilmiyodum istemeyene böyle yagdırıyo mevlam isteyene aratıyor imtihan dünyası işte
Gelsene gelsene gelemezsin kiiBah gaza getirme beni,haftaya pankreas, apandisit ne varsa aldırırım,akıllı ol
geneBabama doğum günü hediyesi almaya gidiyorum
83 olacak inşallah
Kızlar bu akşam 1 ince dilim pasta yerim söylim.ketoyu da yakıcam ama 200 kilo olsam gene yerim.her sene bu son olabilir deyip kutluyoruzbu gününde onu diyetteyim diye üzemem.çünkü o hep beni doğduğum kilomda görüyo
Geçen sene çok hastalandı,dr lar hazırlıklı olun çok yaşlı dediler.neyse bi gün koridora yürümeye çıktık onunla,tartı varmış tartılalım dedi.56 kg çıktı boy 180.ben çıktım 70 küsür.bana baktı aaaa çok,hiç hoş değil dedi
Hayatımda ilk defa şişko gördü beni,tartılmasam mankendim
Canım benim menüleri normal bir insan yese günde yarım kilo verir. Sizlanmamdan herkes bıktı biliyorum. Öğünleri artirdim , porsiyonları artirdim bu sefer almaya başladım . Tek verebildigim zamanlar liste dahilinde uzun detokslarda oluyor....bu şekilde bir hayat da çok sıkıcı. Sürekli evine mutfağına bağlı yaşamak zorundasın. Önümüzde tatil var işim daha da zorlaşacak. Çözüm ürettim kendime.58 kilo vücuda küsülmez
Taş olursun
Blah blah ne kız
sen benim gadınımı gandırmaya mı çalışıyonGelsene gelsene gelemezsin kii
benden kaçmaz biliyonBlah blah ne kız
Romantik komedi bişey anlattık şurada
Temem çok ince,ipince bir dilim yerim
Kaynamadı arada dimi çakaaallll
Böyle fit anane babanne mi olur yahu ye gitsinCanım benim menüleri normal bir insan yese günde yarım kilo verir. Sizlanmamdan herkes bıktı biliyorum. Öğünleri artirdim , porsiyonları artirdim bu sefer almaya başladım . Tek verebildigim zamanlar liste dahilinde uzun detokslarda oluyor....bu şekilde bir hayat da çok sıkıcı. Sürekli evine mutfağına bağlı yaşamak zorundasın. Önümüzde tatil var işim daha da zorlaşacak. Çözüm ürettim kendime.
Bu sefer oruç tutacağım okul olmayınca baş ağrısina katlanabilirim. Tabi asla pes etmem Allah'tan inat bir yönüm var. Bir ay tartı oynamasa da bırakmıyorum. Zafer benim olacak. Süreç içinde burdaki arkadaşlarım ve canım hedefe yaklaştiginizi göreceğim çok umitliyim. Her hafta takimca çok inceliyoruz ...
Şerefsizim çözmüş decoderimibenden kaçmaz biliyonnerde bi laf kalabalığı yapıyosan orda bişey ararım ve de bulurum
Cnm sizin tam teşekküllü bi doktora gidip öğrenmeniz lazım.. çünkü sorun kimdeyse sorun ona göre ilerlicek. Üstünde durmanız lazım.. ki zaten çok isteseydiniz bebiş şimdiye uğraşırdınız sanki istemiyo gibisinbiz hiç tam teşekküllü gidemedik doktora.ben hep kistten dolayı gittim doktoruma.o ara bi rahim filmi çektirdik temiz çıktı tüpler.eşim sadece test verdi bi kere,benim kadın doğumcu baktı eşimin testine düşük biraz dedi.türkiyede bi bevliyeci gördü sonuçları o da kötü değil sonucun, çocuk olur ama bi test daha lazım dedi.o ara hastalık vefat falan derken kaldı işte.yani kimde ne sorun var hala bilmiyoruzyani biz ihmal ettik aslında.güzel bi doktor bulcaz gidicez inşallah
gitme be
tembeliz biz anam napakCnm sizin tam teşekküllü bi doktora gidip öğrenmeniz lazım.. çünkü sorun kimdeyse sorun ona göre ilerlicek. Üstünde durmanız lazım.. ki zaten çok isteseydiniz bebiş şimdiye uğraşırdınız sanki istemiyo gibisin
2 sene haa dile kolayŞerefsizim çözmüş decoderimi
yıpratıcı olduğunu ben de duymuştum.balon gibi şişiriyomuş tedavi,hormonlar alt üst oluyomuş falanama tvdeki doktorlara bakıyorum çok kolay falan filan diyolar
Allah sağlıklı huzurlu yaşlar görmesini nasip etsin canım. Babalar her zaman gönlümüzde yakışıklı ve kahramanımız olarak yer ediyor. Mutlu olun hep yüzünüz her daim gülsün canım. Senin yerinde olsam ben de aynısını yapardım.Babama doğum günü hediyesi almaya gidiyorum
83 olacak inşallah
Kızlar bu akşam 1 ince dilim pasta yerim söylim.ketoyu da yakıcam ama 200 kilo olsam gene yerim.her sene bu son olabilir deyip kutluyoruzbu gününde onu diyetteyim diye üzemem.çünkü o hep beni doğduğum kilomda görüyo
Geçen sene çok hastalandı,dr lar hazırlıklı olun çok yaşlı dediler.neyse bi gün koridora yürümeye çıktık onunla,tartı varmış tartılalım dedi.56 kg çıktı boy 180.ben çıktım 70 küsür.bana baktı aaaa çok,hiç hoş değil dedi
Hayatımda ilk defa şişko gördü beni,tartılmasam mankendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?