Kaç yaşında olursa olsunlar rabbim uzun ömürler versin acılarını göstermesin anne babalarımızın doğum günü kutlu olsun şimdiden babacıgının ellerinden öpüyorum iyiki doğmuş senin gibi bi evladın bizimle tanışmasına vesile olmuş
CagnımsınnnGözlerim dolmadı kiiitoz kaçtı
Yaa insallah yaBenim 9.9 kiloydu hey gidi
Ben de yapıcam su orucuBize diyoki sizde kilomu verdim diyosunuz
Giden geri geliyo bacı sen bidigin gibi devam etBen de yapıcam su orucu
Bilmiyorum canim dedigim gibi salgini varnisDomuz gribi ola bilirmiyim acaba yaa
HahahhjAhahahahahha gitti 3 kilo senden.o lol bebek kaç para biliyon mu
Taş gibi büyükanneyim diyosun yani
Benimde benimde bir kendime gelsem yine 50 yi gormek istiyorumay bende bu sadece bana oluyor saniyordum. bakiyorum bakiyorum hala ayniyim sanki, sonra bi zaman denk geliyor ben baya kilo vermişim diyorum sonra bakiyorum yine sismanimverdikçe de veresim geliyor 55e kadar cektim hedefin
Diger sayfaya mi yazdin canim ,listede olmadigin icin sıkıntı degil canimyeni yaptım kaptanicem.biraz geç oldu kusura bkma
Tum kizlar bu hafta cook guzel kilolar verdi canımKizlar takip edemedim artilariniz eksileriniz ne durumda? malesef 50grm artidayim ben
Diger sayfaya yazmışsın canim artik burda yaziyoruz
Mezun olmak istiyorum eğer geç kalmadıysamMesaji yeni gördüm
Oncelikle cook gecmis olsun canim
Eksin cook guzel
tam mezuniyet kilona gelmissin mezun olmak istiyor musun devam edecek misin
Tamam sebnemcim
Yok hasibenin yaptığı programda gelmez.uzun zamandır araştırıyorum bu programı.facede aynı gün başlıyor büyük bir topluluk.yılda 2 kez yapıyorlar programı galiba.Giden geri geliyo bacı sen bidigin gibi devam et
Tamam canım listeyi paylaşmadım daha hemen ekliyorum hayirli olsun mezuniyetinMezun olmak istiyorum eğer geç kalmadıysam
Şu anda yiyorum adamlar gitti direk bi muz yedim.. çocuk açım dedi bu sefer önce evlat tabi.. anca sıra bana geldiDisaridan birşeyler söylesen canim
Yemem.. kabak foreverMakarna var yenmiii
Yemem.. kabak forever
Afiyet olsun canımŞu anda yiyorum adamlar gitti direk bi muz yedim.. çocuk açım dedi bu sefer önce evlat tabi.. anca sıra bana geldi
Yalan o bi kereYe kabagi salla göbeği diye bir laf var bizim oralarda
Senden şov bekliyoruz artıkkuzum normal şartlarda ben haftada 1 -1,5 veririm hep,kızlar bilir benim verme hızımı.ama kistten dolayı veremiyorum.yoksa yediklerime çok dikkat ediyorum.şu andaki durumumun dikkat etmekle ilgisi yok
Bakalım alırım büyük ihtimalle canım sevgili tartim 8 sene dayanabildi banaEksi olman guzel canim haftaya daha guzel eksiler bekliyorum
Hedefini 57 olarak guncelleyelim mi
Tebrik ederim ablacım eksi gelmen super ,
Izne ayiriyorum
Az sonra hesapliyorum bakalim kac olacak
Dogum gunu kutlu olsun babanin ,kucuk bir dilim yiyebilirsin cuma ödülü olarak
Bildirimi yapmissin
Canim yeni tarti alma imkannn var mi haftaya bildirim yaparsın
Bu nasil bir kilo farki tebrik ediyorum canım süpersin
Kural geregi en fazla yuzde 4 olarak yaziyoruz ama o bile super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?