Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ele işlerine geliyorsa bende takımın kaynanası herşeye bi cvp var senin 200 gr görmedim delll
Ben bu kiloda - 2 gelecek degilim ya
Anca eksi 200 falan iste
Insanin son kilolari cookkk agir gidiyo Insallh sende yasa da aklin basina gelsin

Herkes hasta ya nasıl bir salgın var ortalıkta. Cok geçmiş olsun. Güzel eksi tebrik ederim
Salgın olduğunu burayı okuyunca anladım. Çok enteresan bi hastalık ne olduğumu şaşırdım. Hala da geçmedi. Teşekkür ederim.
Mesaji yeni gördüm
Oncelikle cook gecmis olsun canim
Eksin cook guzel
tam mezuniyet kilona gelmissin mezun olmak istiyor musun devam edecek misin

Tamam sebnemcim
Sağol canım. 1 kilo kaldı mezun olmak için Ama ben bu şekilde devam edeceğim. Bırakmıycam burayı. Bir iki daha vermek istiyorum üzerine.
Geçmiş olsun hepimiz dökülüyoruz canım herkes hasta
Evet öyleşmiş. Geçmiş olsun canım.
Burnumun direği sızlıyo o su gelince nasıl oluyorsa pert durumdayım 1 dilim ekmekle 1 tane zeytini zor yedim 1 çatalda yumurta aldım iştah falan kalmadı
Yaa bu mikrobik bişey. Benim pazar akşamı başladı, üç gün mahfoldum wc’den çıkamadım. Karın ağrısı, ishal oldu. Besin zehirlenmesi sandım. Sonra mide bulantısı da eklendi. Karın ağrısı devam. Ayakta duramıyorum. Bu gün sabah okula diye kalktım, wc’de fenalaştım. Salonda yere yığıldım kalkamadım. Sonra eşimi çağırdım, beni yatır çocukları hazırlayamıycam dedim . Çocuklar da okula gidemedi bi de alması da var çünki. Hala midem bulanıyor, bişey yemek istemiyorum ama açlıktan bir iki lokma yiyiyorum.
Mutlu sağlıklı yaşları olsun maşallah
Hayatım kilo az olunca vermesi de zorlaşıyor. Ben 700 gr verdim bu hafta, o da geçen hafta artı idim ondan. Çok da sıkma canını 58 çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…