Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Az önce bdv de Muzaffer Kuşhan in 15 günde 10 kilo diyetini gördüm konu 2012 de açılmış sizce nasıl bana fazla geldi 15 günde 10 kilo siz ne diyosunuz
Yanlış hatırlamıyorsam onun zayıflama kampında ölüm olmuştu.genç bir kız kalp krizi geçirmişti.hem ağır diyet hem ağır spor yaptırıyordu.klinik kapatılmıştı bi ara ama sonra noldu bilmem.

Hoşgeldin canım

Evet hatırladım şimdi genç kızın ölümüne sebep oldu haberlerde falan çıkmıştı

Canım geçmiş olsun çok. Sağlık olsun.. o gözlerin, incecik belin yeter güzelliğine....Seni çok seviyorum biliyorsun tabii ki ama spor yapamadığım için talip değil dost olurum seve seve.....

Canım geçmiş olsun çok. Sağlık olsun.. o gözlerin, incecik belin yeter güzelliğine....Seni çok seviyorum biliyorsun tabii ki ama spor yapamadığım için talip değil dost olurum seve seve.....
Oyyy canım benim ben de seni çok seviyorum. Senin desteğin yeter zaten güzelim benim

Günaydın herkese

Tartildim haftaici daha guzel sayilar gormustum ama daha iyi olur insallah ne diyelim

Gecen cuma 79.2
Bugn 78.4
Fark 0.8
Yuzde 1.01

Zipzip- işe gidiyorum bu saatte tartilmak zorundayim kaptanim opuyorum sizi
Tebrikler canim.
Kızçelerim günaydınnn ❤

Geçen cuma: 59,8 kg
Bu cuma: 57,5 kg
Fark:2,3 kilo
%: 3,85
Çok güzel kilo vermişsin. Keşke seninle beraber yuruyebilseydim.
Geçen hafta: 74.0
Bu hafta: 72.5
Fark: 1.5

Zipzip-
Arkadaş hem gülüyor hem zayıflıyor bu da bana dert oldu sanma ha sevindim tabi ki...
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 71.6
Fark 0.9
Yüzde %1.24
Bu alıntıları saatler önce almıştım yazmazsam olmaz. Tebrik ederim canım.
Allah nazarlardan korusun Asibem. Bu hafta hatta bu gece Nas, Kevser, Ayetel Kürsi oku. Gören herkes çok imrenecek profiline mesajlarına bakacaktır. Geçen sene Aylin42 diye bir hatun vardı senin kadar olmasa da iki üç kilo verirdi o da...uzaktan uzağa bakar maşallah derdim herkes maşallah demez ama... Tebrikler kuzum.
Hayırlısı olsun izinliyim artık.
Pastel bacım çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyilesmeni dilerim canım.
Son kilolar gerçekten zormuş Sen de kendini kilolu hissediyo musun hala. Sanki o kadar kiloyu veren ben değilim, çok kilo vermem gerek gibi hissediyorum
Gerçekten dediğin doğru. Gözümüzün pikseli de küçülüyor sanırım. Hala şişko hissediyorum.
Ahahahahahha gitti 3 kilo senden.o lol bebek kaç para biliyon mu
Taş gibi büyükanneyim diyosun yani
Taşliktan meteorluga doğru yol alıyorum Allah'ın izniyle. Lol bebek hem ufak bir şey hem pahalı gerçekten kocaman kutusu var ama yumurta gibi bebek...Siz yaşlanincaya kadar ne loller çıkacak mecbur alacaksınız ben o günlerden yırttım en azından.
Bilmiyorum canim dedigim gibi salgini varnis

Hahahhj o LOL bebeklerin fiyatini kizlardesim sagolsun cok iyi biliyoruz biz
Elhan ablam seni alistiralim gorunce cok sasirma
İlk duyduğumda baktım canım o şoku atlattım sanki biraz

İlk duyduğumda baktım canım o şoku atlattım sanki biraz
Su an 4-10 yas arasi kizlarda cok populer abla
Simdiki cocuklara bakiyosun boy bacak kdar ama neler biliyolarbizim zamanimizda lol mu vardi
En fazla barbie

Su an 4-10 yas arasi kizlarda cok populer abla
Simdiki cocuklara bakiyosun boy bacak kdar ama neler biliyolarbizim zamanimizda lol mu vardi
En fazla barbie
Benim zamanımda da çoraplari keser içine pamuk doldururduk kendi bebegimizi kendimiz yapardık canım. Alamanci bir komşumuz bana tatile geldiklerinde harika bir bebek getirmişlerdi rahmetli anam onu büfenin üstüne koydu orada kaldı bazen düğünlerde komşular ister gelin arabasının önünü suslerdi. Hayran hayran uzaktan sevdim bebeğimi . Yonaaaaa ne çok konuştum giz gene...keşke çocuk olsak

Hosgeldin canım ❤
Bir kac gun sonra gercek kilonu görürsün sporada baslarsan izin kilona hizli düşersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…