Cok dayanmis canım biz 2 yilda bir tarti alıyoruz sanirim evde su an 4-5 tane tarti varBakalım alırım büyük ihtimalle canım sevgili tartim 8 sene dayanabildi bana
Oo iyi bende kendime kiziyodum hor kullandım diyeCok dayanmis canım biz 2 yilda bir tarti alıyoruz sanirim evde su an 4-5 tane tarti var
Gunde 5 defa tartildigim icin birde evde 4-5 kisi daha var canim o yuzden cabuk bozuluyorOo iyi bende kendime kiziyodum hor kullandım diye
Az tartani bana yollaGunde 5 defa tartildigim icin birde evde 4-5 kisi daha var canim o yuzden cabuk bozuluyor
Aslinda bir ikisi hala calisiyordur sadece biri az tartiyor ,
Yollayim canımAz tartani bana yolla
Evet Canım yanlis mi yazmisim yoksa1 mezun 2 izne ayrilan var bizde dimi canimZipzip-
Yollayim canım
Haa dogru pastel ablayi unuttum bi anEvet Canım yanlis mi yazmisim yoksa
Elhan ve bonus izne ayriliyor
Happy mezun oluyor
Pastel abla devam edecegim dedi
Cnm bizim ofisten birinde domuz gribi çıktı hastanede şimdi. Çok şükür tedavi edilebiliyor ama dikkatli olmakta ve doktora gitmekte fayda var.Domuz gribi ola bilirmiyim acaba yaa
Dikkat et canım dr a görün salgın var VallaDomuz gribi ola bilirmiyim acaba yaa
15 gunde 10 kilo cok fazla canım saglikli olmazAz önce bdv de Muzaffer Kuşhan in 15 günde 10 kilo diyetini gördüm konu 2012 de açılmış sizce nasıl bana fazla geldi 15 günde 10 kilosiz ne diyosunuz
Bende öyle düsunuyodum ama paylaşan da bi diyetisyen ya acabaa dedim. Ama sen haklisin15 gunde 10 kilo cok fazla canım saglikli olmaz
Ideali ayda 3-4 kilo vermek
Her diyetisyen farkli düşünüyor canim burda onemli olan vücudumuzu taniyip ona gore hareket edeceğizBende öyle düsunuyodum ama paylaşan da bi diyetisyen ya acabaa dedim. Ama sen haklisin
Boyun kaç canım aynı kılomuz birbirimize destek olabılırız yada yarış:))
Anladım canım zaten bende hastalanırım öyle versem zaten hasta olmaya müsaitim en güzeli evdeki herşeyden az az yemekHer diyetisyen farkli düşünüyor canim burda onemli olan vücudumuzu taniyip ona gore hareket edeceğiz
Mesela ben 10 kilo veremem o diyeti yaparak
170 canımBoyun kaç canım aynı kılomuz birbirimize destek olabılırız yada yarış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?