Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bazen banada öyle baygınlık geliyor çok halsiz hissediyorum kendimi ama bende isal bulantı falan yok kuzum rabbim şifa versin benimki normal grip sadece Allah yardımcın olsun

Son kilolar gerçekten zormuş Sen de kendini kilolu hissediyo musun hala. Sanki o kadar kiloyu veren ben değilim, çok kilo vermem gerek gibi hissediyorum
Bende akşam duşa girdim diyorum basenler yine benim basenim bu 16 kilo nerden gitti demek normalmiş herkes benim gibiymiş

Mezun olurum daha ne olacak ucunda ölüm yokya babamın evinde gördüm sanki o kiloyu

Bak ben mezun da olamiyorum
Salgın olduğunu burayı okuyunca anladım. Çok enteresan bi hastalık ne olduğumu şaşırdım. Hala da geçmedi. Teşekkür ederim.
Domuz gribi salgin bu ara malesef drlar millet paniklemesin diye cok soylemiyolar ama oyle
Son kilolar gerçekten zormuş Sen de kendini kilolu hissediyo musun hala. Sanki o kadar kiloyu veren ben değilim, çok kilo vermem gerek gibi hissediyorum
Evet abla ya sanki hala 70 lerdeyim
Eski fotolarima bakip teselli buluyorum

17-18 kilo verdin 1 yilda süpersin
Taktiksel olarak yavaş veriyorum ki kalıcı olsun
Bende akşam duşa girdim diyorum basenler yine benim basenim bu 16 kilo nerden gitti demek normalmiş herkes benim gibiymiş
Evet insan eskiyi unutuyo yeni haline alışıyo ondan. Yoksa ben 79’da iken hiç kilolu hissetmiyordum

Hosbuldum Cnim iyiyiz çok şükür. ufak ufak yürümeye başladık,hamd olsun buyuyiruz.))) siz nasılsınız kuzuyla?

Bak ben mezun da olamiyorum

Domuz gribi salgin bu ara malesef drlar millet paniklemesin diye cok soylemiyolar ama oyle

Evet abla ya sanki hala 70 lerdeyim
Eski fotolarima bakip teselli buluyorum
Aaa domuz gribi olabilir, ben aşısını olmuştum onun eskiden.
Bana da eşim gösteriyo fotoları bulup, gerçekten bildiğin trabzon ekmeği gibiymişim

Ben o duyguyu cok hissediyorum ablam en son bana hastasın diyordu
ay bende bu sadece bana oluyor saniyordum. bakiyorum bakiyorum hala ayniyim sanki, sonra bi zaman denk geliyor ben baya kilo vermişim diyorum sonra bakiyorum yine sismanim verdikçe de veresim geliyor 55e kadar cektim hedefin

Ahahahahahha gitti 3 kilo senden.o lol bebek kaç para biliyon mu
Taş gibi büyükanneyim diyosun yani

Kız asibeeeeeee abe naptın beyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…