tebrik ederim herkesiiikizlar bu hafta ikinci olduk hepinizi tebrik ediyorum
Hislerine güven şekerimelhan ablacim sana ne zamandir bisey dicem unutuyorum. senin mesajlarini okurken sanki 20 25 yasinda birinin enerjisini aliyorum yorumlarin cok hoşuma gidiyor♥ Elhan
Çok geçmiş olsun canım,çok şükür oğlum da iyi, bugün okula gönderdim.Yeni yeni aktif olmaya başladım cok hastalandım hiç bakmadim buralara iyiyim çok şükür senn nasilsin oğlun nasıl hastaydı en son
Sağol Cnim bütün bebelere MasaAllahElhamdülillah biz de iyiyiz büyüyoruz. Maşallah kuzuya. Ne zamandı doğum günü
İnşallah canım. Elimden geleni yapacağım.Hosgeldin canım ❤
Bir kac gun sonra gercek kilonu görürsün sporada baslarsan izin kilona hizli düşersin
Kaptanım biz idealsek Hasibe ne oluyo bu durumda15 gunde 10 kilo cok fazla canım saglikli olmaz
Ideali ayda 3-4 kilo vermek
Tebrik ederim canım, bu orana rağmen ikincilik. Diğer takım da çok iyi vermiş.kizlar bu hafta ikinci olduk hepinizi tebrik ediyorum
HaftdamiKaptanım biz idealsek Hasibe ne oluyo bu durumdahaftada 4.900
Diger takimin oranı 1,600 canım bizim bir kac yüzdemizin daha iyi olmasi gerekiyordu ama ikincilikde guzelTebrik ederim canım, bu orana rağmen ikincilik. Diğer takım da çok iyi vermiş.
Tesekkur ederim cnm ❤Mükemmel ötesisin maşallah
Tesekkur ederim cnm selam soyle onada ❤
Tesekkur ederim cnm ❤Eksi olman guzel canim haftaya daha guzel eksiler bekliyorum
Hedefini 57 olarak guncelleyelim mi
Tebrik ederim ablacım eksi gelmen super ,
Izne ayiriyorum
Az sonra hesapliyorum bakalim kac olacak
Dogum gunu kutlu olsun babanin ,kucuk bir dilim yiyebilirsin cuma ödülü olarak
Bildirimi yapmissin
Canim yeni tarti alma imkannn var mi haftaya bildirim yaparsın
Bu nasil bir kilo farki tebrik ediyorum canım süpersin
Kural geregi en fazla yuzde 4 olarak yaziyoruz ama o bile super
Yaptim iste birseyler
Tesekkur ederim cnm ❤tebrik ederim canım çok güzel bir düşüş olmuş
Ben de hepimizi tebrik ediyorumHepinizi tebrik ederim kizlar
Allah iyiligini versin e mi ne guldum aksam aksam1 dk lık saygı duruşuna davet ediyorum 6. Takım hepinizi
Tesekkur ederim cnm. Daha iyileri sizlerin olsun insallah
Tesekkur ederim cnm ❤
Yaptim iste birseylerKız asibeeeeeee abe naptın beyaaa
Yok artik daha nelerBüyüteç bulun bana asibenin üstüne basmayayım
Yok cnm estagfirullah oyle bir sey demem benBize diyoki sizde kilomu verdim diyosunuz
Bizim grupta benim katildigim son toplu olarak yapilan gruptu. Bir daha grup calismasi yapilmayacak. Grubun adi facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" merak edenler icin tekrar yazayim dedimYok hasibenin yaptığı programda gelmez.uzun zamandır araştırıyorum bu programı.facede aynı gün başlıyor büyük bir topluluk.yılda 2 kez yapıyorlar programı galiba.
10 gün tutanlar var
Ama sonunda hastalıkların hepsi bitiyor
Tesekkur ederim abla sagol. Gece kendimde okuyayim kendime esimede okuyayimTebrikler canim.
Çok güzel kilo vermişsin. Keşke seninle beraber yuruyebilseydim.
Arkadaş hem gülüyor hem zayıflıyor bu da bana dert oldu sanma hasevindim tabi ki...
Bu alıntıları saatler önce almıştım yazmazsam olmaz. Tebrik ederim canım.
Allah nazarlardan korusun Asibem. Bu hafta hatta bu gece Nas, Kevser, Ayetel Kürsi oku. Gören herkes çok imrenecek profiline mesajlarına bakacaktır. Geçen sene Aylin42 diye bir hatun vardı senin kadar olmasa da iki üç kilo verirdi o da...uzaktan uzağa bakar maşallah derdim herkes maşallah demez ama... Tebrikler kuzum.
Hayırlısı olsun izinliyim artık.
Pastel bacım çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyilesmeni dilerim canım.
Gerçekten dediğin doğru. Gözümüzün pikseli de küçülüyor sanırım. Hala şişko hissediyorum.
Taşliktan meteorluga doğru yol alıyorum Allah'ın izniyle. Lol bebek hem ufak bir şey hem pahalı gerçekten kocaman kutusu var ama yumurta gibi bebek...Siz yaşlanincaya kadar ne loller çıkacak mecbur alacaksınız ben o günlerden yırttım en azından.
İlk duyduğumda baktım canım o şoku atlattım sanki biraz
Benim kizlarda bayiliyor lollere. Bir kac tane aldik mecburenSu an 4-10 yas arasi kizlarda cok populer abla
Simdiki cocuklara bakiyosun boy bacak kdar ama neler biliyolarbizim zamanimizda lol mu vardi
En fazla barbie
Tebrik ederim herkezi kizlarkizlar bu hafta ikinci olduk hepinizi tebrik ediyorum
Tesekkur ederim cnm. ❤❤Bulamiyorum bireyselde birincisin tebrik ediyorum
Bu hafta iki tane birinci var iki kisi yuzde 4 e ulasti
Kural geregi burada yazman gerekiyor canım
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
tebrik ederim cnim.dediğin gibi 2.lik te guzelDiger takimin oranı 1,600 canım bizim bir kac yüzdemizin daha iyi olmasi gerekiyordu ama ikincilikde guzel
Keske bende verebilsem 52 ye duserimKaptanım biz idealsek Hasibe ne oluyo bu durumdahaftada 4.900
Sondan ikinci olmak da vardı çok şükür bugunumuzeDiger takimin oranı 1,600 canım bizim bir kac yüzdemizin daha iyi olmasi gerekiyordu ama ikincilikde guzel
Benim bu hafta ekstra oldu cnm bakma sen bu sonucaKaptanım biz idealsek Hasibe ne oluyo bu durumdahaftada 4.900
Tesekkur ederim cnm ❤Bulamiyorum tebrikler cnim.darisi bizlere ınş
Sonuçlar daha aciklanmadi belki tek birinci olurTesekkur ederim cnm. ❤❤
Madem 2 birinci var orjinal yuzdeye baksinlar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?