Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

naz cım benim bu düzeni diyetisyen belirlemişti enson mart ayının başında gitmiştim bidaha gitmedim.bende o düzene göre uyguluyorum .öglen ekmek fazla oldu haklısın.

bende diyetisyene gitmiştim bir ara bana 2 dilim ekmek veriyordu her öğünde bende ekmek yerine çorbadan yana tercihimi kullanıyordum.

melek ben senin çalıştıgın yerde çalışsam 100 kiloya ulaşırdım herhalde.senin şuan ki kiloda olman bile benim açımdan büyük başarı

nasılsınız fıstıklar monti linkinde laf yetiştirecem diye size zaman kalmıyor kusuruma bakmayın emi....
narinim niçin çok güzel olmuş .:)))))

nasılsınız fıstıklar monti linkinde laf yetiştirecem diye size zaman kalmıyor kusuruma bakmayın emi....
Narinim niçin çok güzel olmuş .:)))))

bende bugün montiyi tam anlamıyla yaptım ablam yarın menümü yazarım monti linkine

slm arkadaşlar,hepinizi burda görmek ne güzel.hafta sonu ben hep burdaydım kimse yoktu.

hafta içi yoğun çalıştığım için çok fazla kaçamak olmuyor ama hafta sonu hep evde olduğum için biraz kaçamak oldu abur cubur falan.neyse hafta içi telafi edicez artık.

hafta sonu genelde hep aynı şeyleri yaşıyoruz ve cozutuyoruz.

ben geldim kızlarrr biraz geç olduğu için kimseler kalmAMIŞŞ :sm_confused:

olsun yinede selam tüm 6 takımaaa :teytey:

ben geldim kızlarrr biraz geç olduğu için kimseler kalmAMIŞŞ :sm_confused:

olsun yinede selam tüm 6 takımaaa :teytey:
yerin belli ablam . hoş geldin .....:1hug:

bu gözde cadısı takıma geliyor demekde niye yazmıyor.???klava:

iyi akşamlar hatunlar;
fırsat bulmuşken menümü yazayım dedim
sabah 7.00: 4 kur kayısı
7.30 kahvaltı:2dilim tam ekmek,1k.k peynir,sal-dom-maydonoz 2 zeytin
11.00:1elma
13.30:6yk,yumurtalı ıspanak kavurma,1fırında pişmiş baget,1bardak ayran
16.00:4kuru kayısı,1avuç leblebi
19.45: 1 tabak yumurtalı ıspanak kavurma, yarım kase yoğurt,1 dilim tahıllı ekmek

eee kızlar anlatın bakalım..
sen anlat bakalım geçen gün 4.5sattir ne yedigini hani şu tatil ilan etigin gün ..lülülülülülü
suram bal gibi monti günü olmuş kıs ..kaydirigubbakcemile5
ben kaçayrum, kocacım film izleyelim diye tutturdu, herkese iyi akşamlarrrropuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
Şeniz

sen anlat bakalım geçen gün 4.5sattir ne yedigini hani şu tatil ilan etigin gün ..lülülülülülü

suram bal gibi monti günü olmuş kıs ..kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan

Şeniz

gözündende bişey kaçmıyor, kaçmadığı gibi unutmuyorsunda maşallllaaahh :1closedeyes: ama ben unuttum o 4,5 saati :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…