Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben de bugünkü menümü yazayım
sabah
peynir,2 zeytin,1 dilim ekmek

öğle
peynirli omlet,domates,1 dilim ekmek

akşam
mantar sote,salata

gözündende bişey kaçmıyor, kaçmadığı gibi unutmuyorsunda maşallllaaahh :1closedeyes: ama ben unuttum o 4,5 saati :smiley-cool:
sengözlerimebaksanabhadi bakalım bizde unutalım .lülülülülülü
ben de bugünkü menümü yazayım
sabah
peynir,2 zeytin,1 dilim ekmek

öğle
peynirli omlet,domates,1 dilim ekmek

akşam
mantar sote,salata
eylülcüm menün güzel canım ama ben bir iki ekleme yapayım nacizene ...yerimseniben
sabahın çok az olmuş ekmegini 2 dl yap vede salata türü ekle kahvaltına.
kahvaltı en önemli ögündür gün boyu seni tok tutar....
öglen menün çok güzel akşamında . akşama birde yogurt ekleseydin dahada süper olacakmış ...alkisalkisalkis
ama genel olarak güzel menü ... bu dedigim düzenlemeleri yaparsan ilerisi için daha güzel sonuçlar alırsın .a.s.

hoşgeldin ablacım nasıldı tatilopuyorumnanaktan

kafa dinlemeye diye gitmiştim ama tam -tersii kafam patladııı kafamçokkarıştı

tam 20 kişiydikkkk 23 nisan tatili oluncaaaa abovvvvvv duyan gelmişşş laelaelaelaelae
,çok güzeldii ama bir okadarda kalabalıktııı
face de olanlar resimlerimiz eklendi etiketlemişler fotolardaaa kafile hal,inde dolaştıkkk turist gibiydik
teyzemin çocuklarıda geldiler hafta sonuu bir ara 30 u geçtik herhaldee :roflol:

kalabalık bir aile olmak güzell ama kafa dinlemek imkANSIZ KIZLARRR berbat yorgun ummakannehir

yerin belli ablam . hoş geldin .....:1hug:

bu gözde cadısı takıma geliyor demekde niye yazmıyor.???klava:

sağol ablam hoş buldukkk Şeniz

ama ben en az iki aldımm :1no2:

verirsin ablam canın sağğolsun .opuyorumnanaktan..

degişiklik iyidir nekadar kalabalık olsada ..kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim aebencim tavsiyelerin için dikkat etmeye çlışırım söylediğin şeylere.
sabah 7 buçuk gibi kahavaltı yapınca insanın canı pek bişey istemiyor,hatta bana kalsa süslenmekten onu bile hazırlayamıyorum eşim bir iki bişeyler hazırlıyor atıştırıp çıkıyoruz.ama kahvaltı önemli gerçekten kahvaltı sağlam yapılmayınca öğlen vakti çok acıkıyoruz daha kötü oluyor.

Ben buradayımda anca okuyabildim yazdıklarınızı işler o kadar yoğunki

Bugünkü menümü yazayım ve fatoş kaçar.
Tüh ismimi deşifre ettmkaydirigubbakcemile3
UYANINCA
1bardak su 6kuru kayısı
KAHVALTI
domates,maydanoz,tere
peynir zeytin
2dilim tam buğday ekmek
az şakersiz marmelt
ÖĞLE
2 karnıyark közlenmiş patlıcanla
bol salata
yoğurt
AKŞAM
haşlanmış kabak sarmsklı yoğurtlu
az kıymalı sebze yemeği
yoğurt
GECE
meyve
SPOR
1 saat bantta yürüdüm
iyi geceler arkadaşlaropuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar .

bende dün yediklerimi yazayım

sabah
1 adet gün kurusu
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
1 adet salatalık

ara
1 avuç fındık ceviz karışımı

akşam
1 tabak kabak yemeği
yoğurt
salata

ara
çilek .

günaydınlar kızancıklarrropuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ya demi hemencecik kaçtım özür dilerimbilmiyorumkismile

sen anlat bakalım geçen gün 4.5sattir ne yedigini hani şu tatil ilan etigin gün ..lülülülülülü

suram bal gibi monti günü olmuş kıs ..kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan

Şeniz

ablişkom yaws montiye uymayan 2 şry var bak brincisi sabahki peynirim ekici lor ve yanında ekmek var:) ikincisi akşam yumurtalı ıspank onun yanında da ekmek var tam olsada:gitme: montiye umayan accık da olsa bir şey oluyor maalesefohaoldumsmile

amanıınn duyan gelmiş haa tam çiftlik ortamı olmuş sizinki, ablacım sen şimdi git kimse kamamıştır kafanı dinlersin fırtına sonrası sessizlik olmuştur:kedi: olsun oğlunu gördün o bile yeter bir anneye değil mi evdekiler ne yapmış senin yokluğunda halledebilmişler mi?
Şenizolumunekankayizsmile:1hug:

:roflol: fatoş ablaaa faatooşş ablaaaaaakaydirigubbakcemile3

günaydınlar Nazcım, nasılsın bugün dinlenebildin mi biraz?
menün çok güzel olmuş inş hep böyle devam edebilirsinzemuszemus

günaydın şuuaracığım . evet canım çok iyi dinlendim . dün kaynanamla konuştum diyete başlayacağımı ve nasıl olduğunu sağolsun oda bana uyan yemeklerden yapacak bundan sonra hep böyle devam edecek inşallah .

ŞenizŞenizŞeniz

ABLAM FOTOŞ ABLAM sırnaşık şeyMONTİDE YORUMLADIM MENÜNÜ HARİKA ÖTESİ BENCE ...HEMDE NE GÜZEL KARNIN DOYMUŞ .cokacimcoook:lepi:
hihoyyytalkisalkisalkis
SURAM FARKINDAYIM CANIM EKMEK YEDİGİNİN AMA SENDE FARKINDAYSAN SEBZE YANINDA BAZAN GÖZ YUMUYORUM 1 DL EKMEGE YETERKİ ETİN YENİNDE EKMEK YEME...yerimseniben
günaydınlar ablacımopuyorumnanaktan, erkencisin bugün. hava soğuk yüüyüş yapamadın mı?
AYNEN ÖYLE GENE BİRDEN SOGUDU HAVA . NEYSE ÖĞLEN ÇIKICAM BUGÜNYA ONDANDA ÇIKMADIM BİRAZ....
olumunekankayizsmile

günaydın çıtır gofretler nasılsınız?

(bizim bir arkadaş söyler bu lafı hep te kaydirigubbakcemile3 hatta bizim teyzeye de son kullanma tarihi geçmiş çıtır gofretim der :roflol: )

amuuu maşşallah yiyin iyi gaynanaymış (kayserililer bu cümleye böyle cevap verirler di:)kaydirigubbakcemile3 sağolsun vallahi benimki olsa inadıma yağlı yemekler yapardı kendisi etli butlu kızları seviyormuş da:roflol:

şey ben yumurta varya ondanekmeğe kızarsın sanmıştımohaoldumsmileeyvahedigeldismile bende zorla oklava istiyorum bugün kaydirigubbakcemile3 montiden de tamamen vazgeçmiyorum ablacım uydurabildiğim kadar işte, ama monti yapıyorum deyipte ona uygun davramamak bana göre değil o yüzden şimdilik montimsi bir şey yapıyorum:lepi:
öğlene de ısınmayaca gibi bendesabah çıkacaktım dondum çıkamadım, öyle böyle çıkıcaz artık mecburkaydirigubbakcemile2

günaydın çıtır gofretler nasılsınız?

(bizim bir arkadaş söyler bu lafı hep te kaydirigubbakcemile3 hatta bizim teyzeye de son kullanma tarihi geçmiş çıtır gofretim der :roflol: )

çok sevdim bu sözü özellikle tarihi geçmiş gofret ksmınıaklinialirimsmile

melekcim resmin çok güzeldi niye değiştirdin. tamam bu adam da çok karizmatik ama(ohaoldumsmilekocam duymasın:) men onu daha çok seviyordumm gell leylek gelll :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…