sengözlerimebaksanabhadi bakalım bizde unutalım .lülülülülülügözündende bişey kaçmıyor, kaçmadığı gibi unutmuyorsunda maşallllaaahh :1closedeyes: ama ben unuttum o 4,5 saati :smiley-cool:
eylülcüm menün güzel canım ama ben bir iki ekleme yapayım nacizene ...yerimsenibenben de bugünkü menümü yazayım
sabah
peynir,2 zeytin,1 dilim ekmek
öğle
peynirli omlet,domates,1 dilim ekmek
akşam
mantar sote,salata
hoşgeldin ablacım nasıldı tatilopuyorumnanaktan
yerin belli ablam . hoş geldin .....:1hug:
bu gözde cadısı takıma geliyor demekde niye yazmıyor.???klava:
verirsin ablam canın sağğolsun .opuyorumnanaktan..kafa dinlemeye diye gitmiştim ama tam -tersii kafam patladııı kafamçokkarıştı
tam 20 kişiydikkkk 23 nisan tatili oluncaaaa abovvvvvv duyan gelmişşş laelaelaelaelae
,çok güzeldii ama bir okadarda kalabalıktııı
face de olanlar resimlerimiz eklendi etiketlemişler fotolardaaa kafile hal,inde dolaştıkkk turist gibiydik
teyzemin çocuklarıda geldiler hafta sonuu bir ara 30 u geçtik herhaldee :roflol:
kalabalık bir aile olmak güzell ama kafa dinlemek imkANSIZ KIZLARRR berbat yorgun ummakannehir
sağol ablam hoş buldukkk Şeniz
ama ben en az iki aldımm :1no2:
eylülcüm menün güzel canım ama ben bir iki ekleme yapayım nacizene ...yerimseniben
sabahın çok az olmuş ekmegini 2 dl yap vede salata türü ekle kahvaltına.
kahvaltı en önemli ögündür gün boyu seni tok tutar....
öglen menün çok güzel akşamında . akşama birde yogurt ekleseydin dahada süper olacakmış ...alkisalkisalkis
ama genel olarak güzel menü ... bu dedigim düzenlemeleri yaparsan ilerisi için daha güzel sonuçlar alırsın .a.s.
güle güle
sen anlat bakalım geçen gün 4.5sattir ne yedigini hani şu tatil ilan etigin gün ..lülülülülülü
suram bal gibi monti günü olmuş kıs ..kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
Şeniz
kafa dinlemeye diye gitmiştim ama tam -tersii kafam patladııı kafamçokkarıştı
tam 20 kişiydikkkk 23 nisan tatili oluncaaaa abovvvvvv duyan gelmişşş laelaelaelaelae
,çok güzeldii ama bir okadarda kalabalıktııı
face de olanlar resimlerimiz eklendi etiketlemişler fotolardaaa kafile hal,inde dolaştıkkk turist gibiydik
teyzemin çocuklarıda geldiler hafta sonuu bir ara 30 u geçtik herhaldee :roflol:
kalabalık bir aile olmak güzell ama kafa dinlemek imkANSIZ KIZLARRR berbat yorgun ummakannehir
sağol ablam hoş buldukkk Şeniz
ama ben en az iki aldımm :1no2:
Şenizolumunekankayizsmile:1hug:
Bugünkü menümü yazayım ve fatoş kaçar.
Tüh ismimi deşifre ettmkaydirigubbakcemile3
UYANINCA
1bardak su 6kuru kayısı
KAHVALTI
domates,maydanoz,tere
peynir zeytin
2dilim tam buğday ekmek
az şakersiz marmelt
ÖĞLE
2 karnıyark közlenmiş patlıcanla
bol salata
yoğurt
AKŞAM
haşlanmış kabak sarmsklı yoğurtlu
az kıymalı sebze yemeği
yoğurt
GECE
meyve
SPOR
1 saat bantta yürüdüm
iyi geceler arkadaşlaropuyorumnanaktan
günaydınlar kızlar .
bende dün yediklerimi yazayım
sabah
1 adet gün kurusu
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
1 adet salatalık
ara
1 avuç fındık ceviz karışımı
akşam
1 tabak kabak yemeği
yoğurt
salata
ara
çilek .
günaydın hayırlı sabahlar.....
ŞenizŞenizŞeniz
ABLAM FOTOŞ ABLAM sırnaşık şeyMONTİDE YORUMLADIM MENÜNÜ HARİKA ÖTESİ BENCE ...HEMDE NE GÜZEL KARNIN DOYMUŞ .cokacimcoook:lepi:Bugünkü menümü yazayım ve fatoş kaçar.
Tüh ismimi deşifre ettmkaydirigubbakcemile3
UYANINCA
1bardak su 6kuru kayısı
KAHVALTI
domates,maydanoz,tere
peynir zeytin
2dilim tam buğday ekmek
az şakersiz marmelt
ÖĞLE
2 karnıyark közlenmiş patlıcanla
bol salata
yoğurt
AKŞAM
haşlanmış kabak sarmsklı yoğurtlu
az kıymalı sebze yemeği
yoğurt
GECE
meyve
SPOR
1 saat bantta yürüdüm
iyi geceler arkadaşlaropuyorumnanaktan
hihoyyytalkisalkisalkisgünaydınlar kızlar .
bende dün yediklerimi yazayım
sabah
1 adet gün kurusu
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
1 adet salatalık
ara
1 avuç fındık ceviz karışımı
akşam
1 tabak kabak yemeği
yoğurt
salata
ara
çilek .
SURAM FARKINDAYIM CANIM EKMEK YEDİGİNİN AMA SENDE FARKINDAYSAN SEBZE YANINDA BAZAN GÖZ YUMUYORUM 1 DL EKMEGE YETERKİ ETİN YENİNDE EKMEK YEME...yerimsenibengünaydınlar kızancıklarrropuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
ablişkom yaws montiye uymayan 2 şry var bak brincisi sabahki peynirim ekici lor ve yanında ekmek var:) ikincisi akşam yumurtalı ıspank onun yanında da ekmek var tam olsada:gitme: montiye umayan accık da olsa bir şey oluyor maalesefohaoldumsmile
:roflol: fatoş ablaaa faatooşş ablaaaaaakaydirigubbakcemile3
AYNEN ÖYLE GENE BİRDEN SOGUDU HAVA .günaydınlar ablacımopuyorumnanaktan, erkencisin bugün. hava soğuk yüüyüş yapamadın mı?
olumunekankayizsmile
günaydın şuuaracığım . evet canım çok iyi dinlendim . dün kaynanamla konuştum diyete başlayacağımı ve nasıl olduğunu sağolsun oda bana uyan yemeklerden yapacak bundan sonra hep böyle devam edecek inşallah .
ŞenizŞenizŞeniz
ABLAM FOTOŞ ABLAM sırnaşık şeyMONTıDE YORUMLADIM MENÜNÜ HARıKA ÖTESı BENCE ...HEMDE NE GÜZEL KARNIN DOYMUŞ .cokacimcoook:lepi:
hihoyyytalkisalkisalkis
SURAM FARKINDAYIM CANIM EKMEK YEDıGıNıN AMA SENDE FARKINDAYSAN SEBZE YANINDA BAZAN GÖZ YUMUYORUM 1 DL EKMEGE YETERKı ETıN YENıNDE EKMEK YEME...yerimseniben
AYNEN ÖYLE GENE BıRDEN SOGUDU HAVA .NEYSE ÖĞLEN ÇIKICAM BUGÜNYA ONDANDA ÇIKMADIM BıRAZ....
olumunekankayizsmile
günaydın çıtır gofretler nasılsınız?
(bizim bir arkadaş söyler bu lafı hep te kaydirigubbakcemile3 hatta bizim teyzeye de son kullanma tarihi geçmiş çıtır gofretim der :roflol: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?