Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın ablam günaydın elifim.

yok şuuaracığım . kaynanam çok anlayışlı ve görmüş geçirmiş bir kadın ısrar edildiğinde hoşlanmadığımı bildiği için yemek konusunda hiç ısrar etmez ve ne istersek ona göre yemek yapar sağolsun .öyle şişko gelinde sevmez kaynanam .

liliş sultan nerde ?. bana takılıyordu artist diye bende ona artist resmi çektim üleyn .....gelince ekleyim ...:))))))

montide tatlı yeme otür kaçamaklara bazan göz yumulur suram . montici kıslar duymasın he .sırnaşık şey.kaydirigubbakcemile5
herkese günaydınnn a.s.
günaydın narin ...Şeniz
sırnaşık şey:ecrin_bebek::Saruboceq:

bende çok istiyorum şu montiyi yapmayı ama maalesef çalıştıgım için ögle yemeklerinde mümkün olmuyor diger öğünler dikkat etsem olmaz mı acaba faydası

bende çok istiyorum şu montiyi yapmayı ama maalesef çalıştıgım için ögle yemeklerinde mümkün olmuyor diger öğünler dikkat etsem olmaz mı acaba faydası
yapanlarım çogu çalışıyor narinim .... öglen tatlı türü ve ekmek pilav patates yemsen olur ama ne kadar bunlara uyabilirsin bilmiorum .... bak nevkuş uctuu gitti 2 ayın içinde ..netide yok gelemyor artık .

günaydınlar narin, hoşgeldin.
bu monti ilginç bir diyet insan ne kadar yapamıyorum dese de farkında olmadan menülerin montiye kayıyor. virüs gibi:)

evet suram aynen öyle virüs gibi..... en sağlıklı virüs.

herkese günaydınnn a.s.

günaydınlar narin, hoşgeldin.
Bu monti ilginç bir diyet insan ne kadar yapamıyorum dese de farkında olmadan menülerin montiye kayıyor. Virüs gibi:)

ben bile diyet yapamadığım şu 1 ayda genelde montide yasak olanları seçmeye çalıştım . Insanın kanına bulaşıyor monti acma virüs gibi ...

yapanlarım çogu çalışıyor narinim .... öglen tatlı türü ve ekmek pilav patates yemsen olur ama ne kadar bunlara uyabilirsin bilmiorum .... bak nevkuş uctuu gitti 2 ayın içinde ..netide yok gelemyor artık .

canım bizim öglen yemeklerinde genelde et türü çıkıyor çorba ,yogurt mutlaka oluyor bende genelde akşam yemeğine sebze yapıyorum bakalım bi dikkat edeyim uyabildiğim kadar .çünkü son zamnalarda acayip karbonhidrata egilim var bende ve ne kadar yesem okadar acıkıyorum .

gözdemcim altta görüyorum seni hoşgeldin, nasılsın?

benden bugünlük bu kadar, akşama fırsat bulursam uğrarım.

ankarada olanlara söylemiş olayım 27nisan-2mayıs arasıydı sanırım kocatepe de deniz fenerinin kermesi varmış. uğramak isteyenler olursa.

herkese mutlu,huzurlu,bol hareketli,hiç kaçamaksız günler diliyorum.
selametle...

aaa daha ne et türü çıkıyorsa salata. yogurt mutlaka var diyorsun bundan iyisi şamda kayısı narin ....zemuszemus:lepi:akşamda sebze oh ne güzel valla .olumunekankayizsmile

bende öyleyim karbonhidraratı yedikçe iştahın açılıyor ....alsanaalsanasmile
perşembe kızılaya inicem belki ugrarım suram teşekürler heber verdigin için ordamısın ?

suuracım bebekten hayır yok johnny' e geçelim bari

zaten şu dünyaya çocuk getirmek konusunda kararsızım

Allah'ın belası o 8 çocuğu izledikten sonra bikez daha oturdum düşündüm

küçücük bebeklere tecavüz edip öldürebilen bir nesil yetiştiriyoruz

bir 10-15 yıl sonrasını düşünemiyorum bile

Allah sonumuzu hayır etsin

aebencim çok sevindim ozaman yaa bende bu montinin inceliklerini bi araştırayım bakayım.inşallah uygulayabilirim

amin canım . Toplum olarak çok kötüye gidiyoruz. Cinayetler tecavüzler , katliamlar . Bir ara evde kaldığımda o sabah programlarında neler vardı . Insanın sinirleri bozuluyordu ...

şükür kavuşturana ....kaydirigubbakcemile5

valla ablam öyle.benimki evde olunca kriz geciriyorum.tüm haftam bahcede gecti.gerci birazda iyi oldu bitti tüm isler.ama hergün hergünde olmuyorki.yediklerime gelince bütün hafta grill.artik yumurtlayacak duruma geldim tavuktan:roflol:
kilolar gram gram gitti ama dün aksam bir arkadasimdaydim irakli kendisi.annesinin yaptigi yemeklere bayiliyorum zaten kadin da yemek bitecek yoksa ayip etmis olursun hem bosver bizim erkekler etli butlu kadinlari sever diye diye yedirdi.yediklerim bir tabak pirinc pilavi bir tabak nohut etli ve cok yagli bir tabak köfte yaninda salata.cokacimcoook
yemeseydim kadin kizacakti yedim ben kendi kendime kizdim tabi sizin kizmanizida bekliyorum öyle iste.

ahir zaman alametleri işte herşey kötüye gidiyor ..RABBIM hayırlısını versin .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…