herkese günaydınnn a.s.
montide tatlı yeme otür kaçamaklara bazan göz yumulur suram . montici kıslar duymasın he .sırnaşık şey.kaydirigubbakcemile5amuuu maşşallah yiyin iyi gaynanaymış (kayserililer bu cümleye böyle cevap verirler di:)kaydirigubbakcemile3 sağolsun vallahi benimki olsa inadıma yağlı yemekler yapardı kendisi etli butlu kızları seviyormuş da:roflol:
şey ben yumurta varya ondanekmeğe kızarsın sanmıştımohaoldumsmileeyvahedigeldismile bende zorla oklava istiyorum bugün kaydirigubbakcemile3 montiden de tamamen vazgeçmiyorum ablacım uydurabildiğim kadar işte, ama monti yapıyorum deyipte ona uygun davramamak bana göre değil o yüzden şimdilik montimsi bir şey yapıyorum:lepi:
öğlene de ısınmayaca gibi bendesabah çıkacaktım dondum çıkamadım, öyle böyle çıkıcaz artık mecburkaydirigubbakcemile2
günaydın narin ...Şenizherkese günaydınnn a.s.
sırnaşık şeyçok sevdim bu sözü özellikle tarihi geçmiş gofret ksmınıaklinialirimsmile
melekcim resmin çok güzeldi niye değiştirdin. tamam bu adam da çok karizmatik ama(ohaoldumsmilekocam duymasın:) men onu daha çok seviyordumm gell leylek gelll :ecrin_bebek:
yapanlarım çogu çalışıyor narinim .... öglen tatlı türü ve ekmek pilav patates yemsen olur ama ne kadar bunlara uyabilirsin bilmiorum .... bak nevkuş uctuu gitti 2 ayın içinde ..bende çok istiyorum şu montiyi yapmayı ama maalesef çalıştıgım için ögle yemeklerinde mümkün olmuyor diger öğünler dikkat etsem olmaz mı acaba faydası
herkese günaydınnn a.s.
günaydınlar narin, hoşgeldin.
Bu monti ilginç bir diyet insan ne kadar yapamıyorum dese de farkında olmadan menülerin montiye kayıyor. Virüs gibi:)
yapanlarım çogu çalışıyor narinim .... öglen tatlı türü ve ekmek pilav patates yemsen olur ama ne kadar bunlara uyabilirsin bilmiorum .... bak nevkuş uctuu gitti 2 ayın içinde ..netide yok gelemyor artık .
aaa daha ne et türü çıkıyorsa salata. yogurt mutlaka var diyorsun bundan iyisi şamda kayısı narin ....zemuszemus:lepi:akşamda sebze oh ne güzel valla .olumunekankayizsmilecanım bizim öglen yemeklerinde genelde et türü çıkıyor çorba ,yogurt mutlaka oluyor bende genelde akşam yemeğine sebze yapıyorum bakalım bi dikkat edeyim uyabildiğim kadar .çünkü son zamnalarda acayip karbonhidrata egilim var bende ve ne kadar yesem okadar acıkıyorum .
perşembe kızılaya inicem belki ugrarım suram teşekürler heber verdigin için ordamısın ?gözdemcim altta görüyorum seni hoşgeldin, nasılsın?
benden bugünlük bu kadar, akşama fırsat bulursam uğrarım.
ankarada olanlara söylemiş olayım 27nisan-2mayıs arasıydı sanırım kocatepe de deniz fenerinin kermesi varmış. uğramak isteyenler olursa.
herkese mutlu,huzurlu,bol hareketli,hiç kaçamaksız günler diliyorum.
selametle...
şükür kavuşturana ....kaydirigubbakcemile5günaydin takimim cok özledim sizi.artik hep burdayim.
gecmise bir göz atip geliyorum.
suuracım bebekten hayır yok johnny' e geçelim bari
zaten şu dünyaya çocuk getirmek konusunda kararsızım
allah'ın belası o 8 çocuğu izledikten sonra bikez daha oturdum düşündüm
küçücük bebeklere tecavüz edip öldürebilen bir nesil yetiştiriyoruz
bir 10-15 yıl sonrasını düşünemiyorum bile
allah sonumuzu hayır etsin
günaydin takimim cok özledim sizi.artik hep burdayim.
Gecmise bir göz atip geliyorum.
şükür kavuşturana ....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?