Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

taze bezelye fıstık degeri 35... konservesi yasak ... baklanın degeri yüksek onlamı karıştırdın ki?yerimseniben

yok karıştırmadım da bezelye şekerli bir besin ya ondan merak ettim

neyse zaten ben bezelye sevmem kaydirigubbakcemile3

maksat arkadaşlar bilinçlensin :roflol: :roflol: :icecream:

canım bişe sorucam tickerindeki bmi gerçekmi eğer gerçekse benim hedeflediğim kilomdaki bmimle aynısın şuan ve kendini kilolu hissediyosun he tüüüüalsanaalsanasmile

ama benim kemiklerim çok irii..sırtım geniş,omuzlarım geniş,kalçam genişmafoldumben üstünede et olunca denk olduklarımdan daha da kilolu duruyorum..belim çok kalın mesela onu eritmeye uğraşıyorum..göbekte var,kalçada...bu kiloda nasıl oluyor bende anlamıyorum hatta bazen tartı yanlış galiba diyorum..hatta burda bi zamanlar diyet gruplarında biri vardı..isim vermeyeceğim..kızbenden kısaydı 3 cm falan..13 kiloda fazlaydı..ama benle aynı ölçüleri vermişti..kıl olmuştum yaa..ya benim vücut yapımda bişey var yada kız yalan söylüyor..kötükedihüso

menün güzel hilalcim afiyet olsun ....alkisalkisalkis..çorbandada un vs yoksa hazırda deyilse süper.
öglenide yogurt akşamında salata ekleseymişin tam monti menüsü olacakmış ..kaydirigubbakcemile3

farkında olmadan montimi yapıyorum yoksasempatiksalakcinni

:umursamaz::umursamaz:bu menünün kahvaltı harici olmamış eylülcüm ...alsanaalsanasmile
miktarlara takılmıyorum yedigin şeyler pek olmamış ..
sen ac dur bakalım demek öglende tek yogurt yedin şimdide aç benneyaptımki
sonra niye kio vermedim yada takıldım deme lmaz:
Selamın aleyküm yavru ceylanlar
ve aleykümselam ...Şeniz
süper ötesi....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:çok üzgünüm:
:jeyyar::lepi::lepi::lepi:
kızlar lara vardı öğretmen
monti yapıp çok güzel kilo vermişti
şuan 2.takımda galba 69 kilo olmuşneden olmuşki motivasyonu süperdi
maytabım lara 2. takımda başladı ama şimdi bıraktı gelmiyor ....
kilo verdikten sonra 2. aşamayı uygulamamamış tüm yaz tatlıyla haşır neşir olmuş ...sengözlerimebaksanabhatta 69 deyil 71 di.:umursamaz:

kilo vermekten çokk onu korumak daha önemli ve zor kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrlmaz:

farkında olmadan montimi yapıyorum yoksasempatiksalakcinni
:jeyyarlabilir . monti sadece adı canım aslında saglıklı beslenme hepsi bu .....
menülerinde salata ve yogurdu eksik etme
ve ekmegi sadece kahvaltıda ye ..
. doymuş yaglardanda uzakdur ..
.yiyeceklerin kan şekere göstergelerine dikkat et işte bu monti .:sm_confused:a.s

teşekkür ederim fıstıklarım Şeniz

yeni yaş, yeni bebiş inşallah

Melekciğim doğum günün kutlu olsun.... Daha nice mutlu senelere inşallah opuyorumnanaktan

Evet canım baya kilo verdim ve ilk defa bu 2 gündür kaçamak yapıyorum.... Ben serbest günlerimde bile menümün dışına hiç çıkmadım ve 200 grda olsa her hafta duraksamadan kilo verdim.... Yaklaşık 3 ay kadar akapunktura gittim.

1 aydırda bıraktım ve kendim devam ediyorum akapunktura gidenler genelde verdikleri kiloları geri alıyorlar ama benim doktorum bana katı bi diyet vermemişti zaman zaman ben kendim katılaştırdım diyetimi. Akapunkturdan sonrada 1 aydır hiç sorun yaşamamıştım açlık konusunda şu andada açlıktan değil resmen pisboğazlıktan yedim yediklerimi... Uyguladığım diyete gelince ben hiç bir listeye bağlı kalmadım tamamen kalori hesabına dayalı bir diyet yaptım.... örnek bir menü yazayım sana hemen

Sabah:

ben genelde 1dilim kepek ekmek ve 1 kase çorba içtim
veya kendime yağsız menemen yaptım
veya domates salatalık peynir zeytin yedim ama yediğim zeytin ve peynir light ürünlerdi

Öğlen:

kursta olduğum için yanımda beslenme götürdüm 1 dilim kepek ekmek ızgara veya haşlanmış et yanında salata

Akşam:

4-5 yemek kaşığı sebze yemeği
2-3 yemek kaşığı light yoğurt

önceden akşamlarıda 1 dilim kepek ekmek yiyodum ama gözden bence akşamları ekmek yemesen ii olur dedikten sonra kestim akşam ekmeklerimi

içim ezilirsede aralarda bazen elma veya light bisküvi ve nescafe içtim....

Yaptıklarım bunlardan ibaret canım benim... Ama hiç bozmadım diyetimi 1 gün bile 2 hafta üst üste bireyselde 1. oldum. o zaman bile kendime ödül vermek istediğimde menüye bakıp dilim iskendere gitmedi yine ızgara yedim.....

ablacığım evet ya 2 gündür çok yedim baya kalori yüklemesi yaptım vücuduma ama şu andan itibaren hiç bir yemek yeme krizi benim irademi bastıramayack....
Aslında hiç ama hiç açlık hissim yok ablacığım sadece bazı tatları özlemişim boshayallersmile

canım benim yok yok yine kendime geldim..... başlamıştır benim diyet şu saniyeden itibaren tekrar opuyorumnanaktan

senii :))) çünkü ben senii çoktan ortadan kaldırmış olurdum bu son yazdıklarında sonra Çok üzgünüm çoook
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay yıkıldım resmen . bende beni diycektim ....laelaelaelaelae:roflol::roflol:

ben zaten ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum..doymuş yağdanda uzak duruyorum,yoğurt salatayı genelde her öğün yerim ama bazen biri varsa biri yoktur..ama kanşeker olayını bilmiyorum işte.

özke, varmısın anneler günü dogur ....zemuszemusharika olur ...hihoyyyt

Şeniz Şeniz Şeniz

Şeniz Şeniz

hayır bugün doğurcak :umursamaz: :umursamaz:

özge sık kendini biraz :roflol: :roflol:

[aman durun yarın temizlikçi gelecek daha kapımı süslemedim bebeğin sepetinin örtüsünü takmadım temizliği bekliyorum

bu arada yarın dra gideceğim herşey belli olur herhalde kayınvalidem duracak kadının yanında öğlene kadar bakalım bi atlatsam şu süreci ne güzel olacakboshayallersmile

ne güzel..bende diyet yaptımmı asla kaçamak yapmamam lazım..hani dr lar diyorlaya herşeyden yiyin ama az yiyin..o bende yok işte..bişeyin tadına bakarsam dibini görüyorum o yüzden hiç bakmam..evde abur cubur da bulundurursam aklım onlarda oluyor..onlarıda almam..
ben acıktım ama kocam gelmedi daha:1no2:
neyse ben menüyü yazayım..
1 kase şehriye çorbası içeceğim
biber yoğurtlaması bide salata..

ben zaten ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum..doymuş yağdanda uzak duruyorum,yoğurt salatayı genelde her öğün yerim ama bazen biri varsa biri yoktur..ama kanşeker olayını bilmiyorum işte.

Bu arada demin boyumu sormuşsun boyum 1.56 canım birazcık kısayım yani aslında 48 filan olsam belki daha iyi olur.... belki 50yi görebilirsem bu yeme krizlerim devam etmezse hedefi bu seferde 48e düşürebilirm....

İlk takımla tanıştığımda hedefim 55ti kilo verdikçe iyice motivasyonum arttı ve hedefimi 50ye çektim... Aeben Abalamda dedi bencede hedefini biraz daha düşür hazır kilo veriyoken diye.... Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.....

Moti hakkındaki görüşlerime gelince ise ben içinde liste adı geçen hiç bir diyeti yapamıyorum yanlışlıkla veya istemeden yasak olan birşeyi yersem hoppp bozuldu diyet diye boşveriyorum diyeti filan yani bugüne kadar bende hep öyle oldu o yüzdende montiye ve benzeri hiç bir diyete kalkışmıyorum......

ya canım benim o yüzden işte deminde yazdım çok fazla listeli yasaklı diyetler yapamıyorum şu an monti yapıyo olsam hıh gitti bütün çabam boşa der bırakırdım herşeyi.... ama şimdi bu seferlik oldu ama bidaha olmayacak akşam meyve yer sabah yediklerini telafi edersin diyebiliyorum kendime....

Ben çıkıyorum şimdilik biraz daha odamı toparlamazsam annem alacak eline oklavayı klava:

Sonrada biraz ders çalışayım aralarda yine uğrarım canlarım benim hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

bence senin vucut yapın orantısız hilalcim.. ben 1.70 boyundayım senden kısayım yani düşün ama 58 kilo ikenki halim mankenler gibiydi.. az önce etek askılı badi ve üzerine şifon giyindim makinanın otomatik çekim ayarını yapsaydım çekip size de göstericektim ama olmadı ileride yüklerim ama.. şuan 73 kiloyum ama kıyafetler çirkin durmuyo..

Ben çıkıyorum şimdilik biraz daha odamı toparlamazsam annem alacak eline oklavayı klava:

Sonrada biraz ders çalışayım aralarda yine uğrarım canlarım benim hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım ALLAH zihin açıklığı versin .

kızlar ya bugün regl oldum inşallah yarın tartıya fazla yansımaz . karnımda çok ağrıyor ve ben bugün çok üşüyorum ....
:1hug:uzun vadeli düşün nazlım kilo işini bak cumalar ne çabuk geliyor ...yerimseniben
harika bir menü tam montiye örnek menü olmuş nazlım ...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:Saruboceq::Saruboceq:
yok canım süre kısıtlaması yok o sadece montinin oturması içim zaten seninde fazla kilon kalmamış o yüzden verirsin bu sürede ...olumunekankayizsmile
Tüm direnmelerime rağmen sanırım bende monti ye başlayacağım lülülülülülü
kaydirigubbakcemile5
suram basküle kafayı takma inceliyorsan sorun yok yağve kasların yer degiştiryorda ondan ..a.s

ne güzel canım..ben hiç beğenmiyorum vallahi şimdiki halimi..
demekki senin vücudunda sıkı..ben en çok sırtımdan kaybediyorum..
hillary duff gibi kalın belli geniş sırtlı biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…