- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
taze bezelye fıstık degeri 35... konservesi yasak ... baklanın degeri yüksek onlamı karıştırdın ki?yerimseniben
canım bişe sorucam tickerindeki bmi gerçekmi eğer gerçekse benim hedeflediğim kilomdaki bmimle aynısın şuan ve kendini kilolu hissediyosun he tüüüüalsanaalsanasmile
menün güzel hilalcim afiyet olsun ....alkisalkisalkis..çorbandada un vs yoksa hazırda deyilse süper.
öglenide yogurt akşamında salata ekleseymişin tam monti menüsü olacakmış ..kaydirigubbakcemile3
:umursamaz::umursamaz:bu menünün kahvaltı harici olmamış eylülcüm ...alsanaalsanasmileben de bugünkü menümü yazayım
sabah
k.k.kadar peynir
2 zeytin
1 buçuk dilim ekmek
şekersiz çay
öğle
az sucuklu yumurta
peynir
1 buçuk dilim ekmek
şekersiz çay
2 kaşık nutella(buna karşı zaafım var vazgeçemiyorum.biliyorum çok yanlış)
akşam
1 kase yayla çorbası
salata
yarım dilimden de az börek
yatmadan da meyve yerim herhalde.
sen ac dur bakalım demek öglende tek yogurt yedin şimdide aç benneyaptımkiben hala akşam yemeği yemedim kocacığım gelsin yicez inşallah.. bu arada öğlen sadece 1 kase yoğurt yemiştim ve başka bişey yemedim... ellerim buz gibi.. canım kocacım ben olmadan yemiyorda... sempatiksalakcinni bende onu bekliyorum mecburennnn... ama iştah falan kalmadı artıkk.. hiç yemesemmi diyorum zaten saat oldu 9....
ve aleykümselam ...ŞenizSelamın aleyküm yavru ceylanlar
süper ötesi....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbugünkü menüm
sabah7
menemen içi
2 dilim kızarmış ekmek
peynir
kıvırcık
çay
11
1 elma
1
4 köfte
2 domates
2 yeşil soğan
yağsız yoğurt
ayran
5
5 adet fındık
yarım ceviz
7.30
kıymalı taze fasulye
1 domates 1 biber
yoğurt
az ayran
bu gadder
:çok üzgünüm:ya kızlar kendimi çok kötü hissediyorum bugün hep cısss şeyler yedim menü bildirimi yapmaya bile yüzüm yok.....
İlk defa diyetimi bozdum kendimi çok suçlu hissediyorum.... beni bugünlük affedin....eyvahedigeldismile
:jeyyar::lepi::lepi::lepi:Kızlar sizeee önemli bir soru...
Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Fenevvvbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...
Bööööööööööööö sempatiksalakcinni:lepi: dileee kolay beeee 28 yıl olmuşşşşşş, ama hep trt nin suçu, renkli yayın kaldırılsın siyah beyaz yayına geçersek bu uğursuzluk kalkar lülülülülülü
maytabım lara 2. takımda başladı ama şimdi bıraktı gelmiyor ....kızlar lara vardı öğretmen
monti yapıp çok güzel kilo vermişti
şuan 2.takımda galba 69 kilo olmuşneden olmuşki motivasyonu süperdi
:jeyyarfarkında olmadan montimi yapıyorum yoksasempatiksalakcinni
teşekkür ederim fıstıklarım Şeniz
yeni yaş, yeni bebiş inşallah
canıom çok güzel kilo vermişsin bide kısa sürede vermişsin çizelgeni görünce merak edip sonuç listesinden baktım:kedi:...haftada 2 küsür vermişsin bir kaçında..maşallah..bmı ne göre bayağıda zayıf olmalısın..imrendim sana..boyun kaç canım ve neler yaptın hiç duraklamaya girmeden bu kadar düzenli verebildin???
ablacığım evet ya 2 gündür çok yedim baya kalori yüklemesi yaptım vücuduma ama şu andan itibaren hiç bir yemek yeme krizi benim irademi bastıramayack....sinenim yeme ataklarınmı oldu göüzelim okuyamadım ......????
akupunktura gitmiyorsun artık deyilmi.... bu birazda bundan kaynaklanıyor benim görüşümce şimdiye kadar akupunkturla bastırılan iştahın bırakınca hortladı sanırım ....
bunun nedeni birazda az yiyerek kilo vermenden kaynaklanıyor . bünye istiyor ... evet sen az yemeyle doydum diyorsun ama bu tamamen akurunkturun etkisiydi....
ama korkma düzene girer bu aşamada firene sıkı basmalısın .... çünki bünyen hızlı kilo verdiginde şu an depolamasıda kolay olur ....
sıkma canını sinemcim aeben ablamın tespiti güzel bu yönde ama haytın boyunca akampunkur yaptıramzdın artık işin büyük bi kısmı sana düsüyor aam moralini bozma 2 gün yemekle kimse verdigi 15 kiloyu geri almaz sen tedbirini al u dönüsünü yap ondan sonra yavs yavs gelir geirisi fıstgım bu kadr emegin tabiki bosa gtmicekkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay yıkıldım resmen . bende beni diycektim ....laelaelaelaelae:roflol::roflol:senii :))) çünkü ben senii çoktan ortadan kaldırmış olurdum bu son yazdıklarında sonra Çok üzgünüm çoook
:jeyyarlabilir . monti sadece adı canım aslında saglıklı beslenme hepsi bu .....
menülerinde salata ve yogurdu eksik etme
ve ekmegi sadece kahvaltıda ye ..
. doymuş yaglardanda uzakdur ..
.yiyeceklerin kan şekere göstergelerine dikkat et işte bu monti .:sm_confused:a.s
özke, varmısın anneler günü dogur ....zemuszemusharika olur ...hihoyyyt
Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
hayır bugün doğurcak :umursamaz: :umursamaz:
özge sık kendini biraz :roflol: :roflol:
Evet canım baya kilo verdim ve ilk defa bu 2 gündür kaçamak yapıyorum.... Ben serbest günlerimde bile menümün dışına hiç çıkmadım ve 200 grda olsa her hafta duraksamadan kilo verdim.... Yaklaşık 3 ay kadar akapunktura gittim.
1 aydırda bıraktım ve kendim devam ediyorum akapunktura gidenler genelde verdikleri kiloları geri alıyorlar ama benim doktorum bana katı bi diyet vermemişti zaman zaman ben kendim katılaştırdım diyetimi. Akapunkturdan sonrada 1 aydır hiç sorun yaşamamıştım açlık konusunda şu andada açlıktan değil resmen pisboğazlıktan yedim yediklerimi... Uyguladığım diyete gelince ben hiç bir listeye bağlı kalmadım tamamen kalori hesabına dayalı bir diyet yaptım.... örnek bir menü yazayım sana hemen
Sabah:
ben genelde 1dilim kepek ekmek ve 1 kase çorba içtim
veya kendime yağsız menemen yaptım
veya domates salatalık peynir zeytin yedim ama yediğim zeytin ve peynir light ürünlerdi
Öğlen:
kursta olduğum için yanımda beslenme götürdüm 1 dilim kepek ekmek ızgara veya haşlanmış et yanında salata
Akşam:
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği
2-3 yemek kaşığı light yoğurt
önceden akşamlarıda 1 dilim kepek ekmek yiyodum ama gözden bence akşamları ekmek yemesen ii olur dedikten sonra kestim akşam ekmeklerimi
içim ezilirsede aralarda bazen elma veya light bisküvi ve nescafe içtim....
Yaptıklarım bunlardan ibaret canım benim... Ama hiç bozmadım diyetimi 1 gün bile 2 hafta üst üste bireyselde 1. oldum. o zaman bile kendime ödül vermek istediğimde menüye bakıp dilim iskendere gitmedi yine ızgara yedim.....
ben zaten ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum..doymuş yağdanda uzak duruyorum,yoğurt salatayı genelde her öğün yerim ama bazen biri varsa biri yoktur..ama kanşeker olayını bilmiyorum işte.
ne güzel..bende diyet yaptımmı asla kaçamak yapmamam lazım..hani dr lar diyorlaya herşeyden yiyin ama az yiyin..o bende yok işte..bişeyin tadına bakarsam dibini görüyorum o yüzden hiç bakmam..evde abur cubur da bulundurursam aklım onlarda oluyor..onlarıda almam..
ben acıktım ama kocam gelmedi daha:1no2:
neyse ben menüyü yazayım..
1 kase şehriye çorbası içeceğim
biber yoğurtlaması bide salata..
ama benim kemiklerim çok irii..sırtım geniş,omuzlarım geniş,kalçam genişmafoldumben üstünede et olunca denk olduklarımdan daha da kilolu duruyorum..belim çok kalın mesela onu eritmeye uğraşıyorum..göbekte var,kalçada...bu kiloda nasıl oluyor bende anlamıyorum hatta bazen tartı yanlış galiba diyorum..hatta burda bi zamanlar diyet gruplarında biri vardı..isim vermeyeceğim..kızbenden kısaydı 3 cm falan..13 kiloda fazlaydı..ama benle aynı ölçüleri vermişti..kıl olmuştum yaa..ya benim vücut yapımda bişey var yada kız yalan söylüyor..kötükedihüso
Ben çıkıyorum şimdilik biraz daha odamı toparlamazsam annem alacak eline oklavayıklava:
Sonrada biraz ders çalışayım aralarda yine uğrarım canlarım benim hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
selam kızlarrr naber :)
:1hug:uzun vadeli düşün nazlım kilo işini bak cumalar ne çabuk geliyor ...yerimsenibenkızlar ya bugün regl oldum inşallah yarın tartıya fazla yansımaz . karnımda çok ağrıyor ve ben bugün çok üşüyorum ....
harika bir menü tam montiye örnek menü olmuş nazlım ...alkisalkisalkisalkisalkisalkisdün yediklerim .
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
öğlen
3 adet köfte
salata
yoğurt
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu pazı kavurma
ara
çilek
:Saruboceq::Saruboceq:iyi gidiyor şükür evet canım temmuz sonu ağustos ortası arası olacak kısmetse, nişanı öyle tantanalı yapmayacağız, ama düğünü birlikte yapacağımızdan sanırım yemekli ve güzel bir yerde olacak , allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:
yok canım süre kısıtlaması yok o sadece montinin oturması içim zaten seninde fazla kilon kalmamış o yüzden verirsin bu sürede ...olumunekankayizsmile2 ay mı lazım
biz 1.5 ay sonra izne çıkacağız..memleketlerimize gideceğiz ve beslenme düzenimiz acaip bozuluyor..ben her anneme gittiğimde kilo alıyorum ne kadar dikkat etsemde..
ben bu montiyi bayağı bir sonraya bırakayım en iyisi..
kaydirigubbakcemile5Tüm direnmelerime rağmen sanırım bende monti ye başlayacağım lülülülülülü
suram basküle kafayı takma inceliyorsan sorun yok yağve kasların yer degiştiryorda ondan ..a.sbende bu hafta diyetimi bozmadıysam da çok dzensiz yedim ve kabızlık incelm var fark ediyorum ama tartıya yansıyan bir şey yok şimdilik:gitme: gel canım sen biz senle beraber verelim. monti arkadaşım ol benim birbirimizi teftiş edelim ne dersin?
aaaa tanışma fasılları mı var hadi hayırlısı canım benimmmolumunekankayizsmile
bence senin vucut yapın orantısız hilalcim.. ben 1.70 boyundayım senden kısayım yani düşün ama 58 kilo ikenki halim mankenler gibiydi.. az önce etek askılı badi ve üzerine şifon giyindim makinanın otomatik çekim ayarını yapsaydım çekip size de göstericektim ama olmadı ileride yüklerim ama.. şuan 73 kiloyum ama kıyafetler çirkin durmuyo..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay yıkıldım resmen . bende beni diycektim ....laelaelaelaelae:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?