Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne güzel canım..ben hiç beğenmiyorum vallahi şimdiki halimi..

vallahi keşke şu makinanın ayarını bulabilseydim süper oldum yaa.. ben bile tahmin etmiyodum 73 kilo ile bu kadar hoş durabileceğini kıyafetin.. ve etekle bacaklarım acayip güzel durdu en kısa zamanda bi düğüne giderken değerlendiricem bu kıyafetleri.. ama benim şöyle bi avantajım var bölgesel kilom yok benim. mesela sadece kalçama yada sırtımma yada göbeğime kilo almam ben aldığımda heryerime dengeli alır dengeli veririm.. mesela bi arkadaşım vardı kızın kolları omuzları kalçası ve bacakları hiç kilo almaz sırf karın sırt göbek alırdı ve verirkende buralardan vermesi çok zor olurdu seninde belli bölgelerin daha ince olabilir belli bölgelerde daha kalın olabilir.. onun için bence diyet değil bölgesel egzersiz yapman gerek..

ilginç ben 168 boyum ve72 kiloyken 40 bedene rahat oluyorum hatta 38 bile giydiğim oluyordu,
selam kızlarrr naber :)
hoşgeldinnnnna.s.

ne güzel canım..ben hiç beğenmiyorum vallahi şimdiki halimi..
demekki senin vücudunda sıkı..ben en çok sırtımdan kaybediyorum..
hillary duff gibi kalın belli geniş sırtlı biriyim

canım senin vücut yapın böyleyse bencekabullenmen lazım,kilo vererek vs. nasıl halledicen ki kemiklerinin yerini değişitirecek halin yok ya:bbo:
benim de bir aradaşım var üst tarafa xl,xxl giyer alta40 beden pantolon siz düşünün yani ama napsın o da ona göre kıyafetler giyip dengelemeye çalışıyor görünüşünü.
bencesen bir dr.a git ölçüm yaptır. yağ fazlan yoksa kaslarında normalse nerenden vericen kibilmiyorumkismile

benim öyle kolum sırtım almaz sadece bende heryerden alır veririm ve bu gerçekten büyük avantaj çoğu kişiye göre..ama dedimde sırtım sadece etten kalın değil benim kemik yapımdan dolayı..bende oradaki etleri yağları biraz daha eritmeye çalışıyorum işte kendi çapımd.
bi gün bende resim çekip koyayım sen karar ver nasıl olduğuma :))

bazan vucud yapısına göre degişiyor hilalcim ...
bende senle aynı kilolardayim ama boyum kısa 1 58 ....yanlız orantılıyım ..
belim 72.
basen 94.
gögüs 90

YANLIZ BENİM KİLOM HER YERİMDE . PARMAK UCLARIMA KADAR DAGIMIŞ ..
canım senin boyun uzun gaLİBA ÖLCÜLERİN NEDİR ??

canım ben çok merak ediyorum seni aynadan çeksene resmini bir bakayım

Nurom bÖlgesel zayıflama yoktur . En son gelen yaĞ ılk Önce yAnAr bukadar.....

en kısa zamanda fotonu bekliyoruz ozaman :)

benimde göğüs 90
bel 71
basen 91
görüldüğü üzre belim kalın bu ölçülere göre.

canım ben belden dolayı 38 giyemiyorum..aslında giyiyorumda öyle çok rahat bi şekilde olmuyor çoğu..38 beden ölçülerine baktım bel ölçüsünün 68 olması gerekiyormuş..
şuan üzerimdeki pantolon 38 beden mesela..

haklısın galiba kemiklerimi yontamayacağıma göre çok dert etmemeliyim .çok zayıflıkta yakışmaz zaten bana(sanki çok zayıf olmuşumda biliyormusum gibi konuştum):roflol:

kızlar valla çok utanıyorum resmimi koymaya..1.73 boya 63 kilo bu mu diyeceksiniz..valla ne kilomda ne boyumda yalan yok ama görünüş ortada..aslında daha zayıf görünmem lazım

:bbo:kafamçokkarıştıakannehir

sen evlisin ve çocuğunda var değil miohaoldumsmile
vallahihilalcim ya senin arkadaşlarından durmadan birlikte olduğun birileri aşırı zayıf,
ya sen zayıflığa takmışsın
daha ne olsun neren fazla
gerçi insan kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı o yüzden bir şey diyemiyorum ama bence fazlalığn yok
58 kilo ol bakalım dene en azından ne diyim mutlu olacaksan hiç değilse içinde kalmaz ...

Son düzenleme:

dediğin gibi benim arkadaşlarım hep zayıf oldu.34-36 beden..hiç doğru düzgün kilolu arkadaşım olmadı..olanda benden zayıfmış gibi benim kilolarımı taktı hep..kilomu almışsın dediler her gördüklerinde üstelik aynı kiloda olmama rağmen..
hele biri var doğumdan sonra 4 ayda o kadar kiloyu vermiş olmama rağmen hala her gördüğünde aaa sen kilo almışsın diyor .bende hııı evet 10 kilo kadar aldım diyorum..benim kilo almamdan mutlu olacaksa öyle diyeyim madem

Söööz ablacığım bırakmak yok alkisalkisalkis

gözdem karar verdik mi yarın ikimizde başlıyor muyuz montiye?
bak beni sıkı sıkı takip edicen ona göre anlaştık mı?

tamam hayatım başlıyoruz, ben seni sen beni takip edeceğiz, ben bu akşam yasinle buluşacağım, 9 gibi evde olurum, 9 dan sonra girer monti topiğini iyice ezberlerim ona göre biribirimizi uyarırız olurmu? cumartesi sabahtanda 7,30 ucagıyla ankaraya geliyorum , akşam 8 uçağıyla da döneceğiz yasinle birlikte, gece dışarıda kalmama hiçbirşekilde izin vermez annem, hele söz konusu yasin olunca, kesinlikle vermez. Bende istemem zaten. Günübirlik gelip döneceğiz, cumartesi gecesi ve pazar sabahı konuşuruz zaten opuyorumnanaktan

Rus gelinimizi öperim lülülülülülü

sen bakma arkadaşlarına bence güzellik ideal kilo kimsenin söylediği değil, senin aynada kendini güzel hissettiğin ve sağlıklı olduğun kilondur. çok zayıflıkta fazla kiloda insana kendini mutsuz hissettirir insanlar kendini halsiz hissederler iki durumda da. yine de sen bilirsin canım benseni etkilemek istemem ama diyet yapacağım diye güçten düşmen sağlığından ödün vermen de hiç ii bir şey değil bence.

ben sana menülerimi,harektlerimi özel mesajla da ayrıyetten belirtirim. zaten kilolarımızda yakın temmuz ortasıa 7li kiloları devirmeye başlarız inş.
en güzelini düşünmüşsünüz. anneciğininde ellerinden öperim seni böyle disiplinli sorumluluk sahibi olarak yetiştirdiği içinyerimseniben
ben montiyi düzenli takip ediyorum takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardımcı olurumkaydirigubbakcemile5

:roflol: gs fb yüzünden birbirimizi yicez yavrukuşumla :roflol:

Kıyamammmmm ben seninle kavga edermiyimmmm hiiiiççç, ama nuro varya yeni bilinmeyen ve alınamayan kupalar servisi numarası vermiş telekom 11828
Ayyyyy öleceğim gülmekten yaaaaa
bak şimdi hayatım (19+07=26) (3-1=2) (26+2 =28
:jeyyar:lülülülülülüsırnaşık şey matematiiiiiik yalannnn söylemeeezzzzzz 28 yıllll yahuuuu en son kupayı aldınızda televizyonlar siyah beyazdı düşün artııııık şakkıdı:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…