Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

alkisalkisalkishadi hayırlısı nazlım ....

sonuçlar hala açıklanmamış aboooooo... 9. takımın kaptanı uyumuşmu ???

evet ablam 9. takı kaptanı kalisteye mesaj yazmış biliyor sonuçları açıklayacağını ama hala yapmamış hatta takımada yazmış ben atlamışım diye

ne güzel çok sevindim memnun kalmana umrım her şey yolunda gider.
normal ne olmalıymışki bu yağ oranının

maytapçım benim de oluyr, dr.um demiştiki tuzlu yedğinde olabiliyormuş veya senin vücudunda bazı besinler(bulgur,patlıcan gibi) su tutabiliyormuş, hatta bazen yürüyüz spor bile ödem yapabiliyormuş sıvı alımını fazlalaştır bne yeşil çay bitki çayı bir de herkese tavsiye ediyorum bendeçok şe yarıyor diye ama maydonoz sapını kaynat içne 3-4 damla limon sık ben 2 kua işçiyorum ödem olunca bir de 2 kupa yeşilçay 1 litre de su öğlene ödem fln kalmıyor ama wc kapısından ayrılamıyorsnbilmiyorumkismile

alkisalkisalkishadi hayırlısı nazlım ....

sağol ablam inşallah bir kaç aya kadar bende mezun olabilirim ablam . artık bunu yapmalıyım . ilk etapta sabah için ekmek vermedi ablam doktor sabahları yumurtalı kahvaltı verdi arada lor peyniri dereotu falan verdi yine domates salatalık . her öğünde mutlaka süt ürünü tüket dedi .. öğlen ve akşamları yemek yoğurt salata şeklinde verdi . pazartesiye kadar bu şekilde uyacağım sonra listeyi değiştirecek .

bilmiyorumm ki suuracığım yağın ne kadar olması gerektiğini . ideal kilomun 53 olduğunu söyledi yani vermem gereken 10 kilom var .

bilmiyorumm ki suuracığım yağın ne kadar olması gerektiğini . ideal kilomun 53 olduğunu söyledi yani vermem gereken 10 kilom var .

bende kaç kg yağ var acaba carefoura gidersek tanitaya çıkayım bi
1.62miydi senin boyun

yaa bide bişe diicem benim ayaklarım titriyo zangır zangır kaç gündür hersene yapılıyo hoş bu işler hem ilkbaharda hem sonbaharda hiç bukadar zorlandığımı isteksiz olduğumu görmedim
dün teyzemde kızdı börek poğça kuırabiye kısır falan yapmışlar kuzenlerle çaya çağırdı akşamüstü gitmiicektim ama hadi dinlnirim bi yarım saat dedi gittim
yok kendimi mahfediyomuışum yok çok zayıflamışım bi deri kemik kalmışım kuvvatten düşmüşüm poğça börek yiiceksinki kuvvatin gelsin
ay dedim abartma teyze alışmışın tombilik tombilik mehtaba şimdi alışamıyo gözleri tabii
ama gerçekten kendimi güçsüz kuvvetsiz hissediyorum kaç gündür

benim boyum 1,58 maytabım kısayım yani canım mevsim geçişlerinden kaynaklanıyor halsizlikler ben bu sabah kalkamadım yataktan. eşime kahvaltı bile hazırlamadım . hayatım lütfen bu sabah kahvaltı yapmayalım dedim adama .

ilk zamanlar bende hazırlardım her sabah sonra uyku tatlı geldi hazırlamadım senelerce
bu sene oğlan sabahçı eşimin kalkma saatlerinde ayakta oluyorum hazırlıyorum hemen beraber yiyoruz ama seneye kalkarmıyım bilmem

benim evde yağı-suyu fln ölçen tartı var onun kılavuzda yazıyordu ama ben taşınırken o kılavuz ortadan kaybolmuş o yüzden sordum sana biliyormusun diyebilmiyorumkismile

benim eşim biz evlenmeden önce ben kahvaltısız evden çıkmam onun için her sabah kahvaltı hazırlamanı isteyeceğim senden dedi ben her sabah kalkıp hazırlıyorum zorlanmıyorumda hiç ama bu sabah kalkamadım malesef .

kahvaltıya misafirlerim var bugünn a.s

yoğun bir gün

yarın tatil muhtemelen giremeyizz oyüzdenn tüm takımdaki annelerinn anneler gününü kutluyor hepinizi en kocamanın dan öpüyorummm Şeniz

uşakta kızılay sağlık kurumları yokmu ablam oralardada yapıyorlar .

kahvaltıya misafirlerim var bugünn a.s

yoğun bir gün

yarın tatil muhtemelen giremeyizz oyüzdenn tüm takımdaki annelerinn anneler gününü kutluyor hepinizi en kocamanın dan öpüyorummm Şeniz

bende senin ve bütün annelerin ve anne adaylarının anner gününü kutluyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…