alkisalkisalkishadi hayırlısı nazlım ....GÜNAYDIN MELEĞİM
GÜNAYDIN SUURAM .
dün gittim canım görüştüm ve ilk seansımıda yaptırdım . genelde akapunktur yaptıklarında kulağa bant takıyorlar ya burda takmadılar . sordum gerek yok bantlara dedi doktor . bide diyet listesi verdi tam montiye uyuyor sevdim ben bu doktoru. pazartesi tekrar gideceğim . vucuttaki yağ oranımıda ölçtü 30 kilo yağım var kızlar baya yağlıymışım .
sonuçlar hala açıklanmamış aboooooo... 9. takımın kaptanı uyumuşmu ???
GÜNAYDIN MELEĞİM
GÜNAYDIN SUURAM .
dün gittim canım görüştüm ve ilk seansımıda yaptırdım . genelde akapunktur yaptıklarında kulağa bant takıyorlar ya burda takmadılar . sordum gerek yok bantlara dedi doktor . bide diyet listesi verdi tam montiye uyuyor sevdim ben bu doktoru. pazartesi tekrar gideceğim . vucuttaki yağ oranımıda ölçtü 30 kilo yağım var kızlar baya yağlıymışım .
günaydın kızlar
napıyonuz
yorgunluktanmı anlamadım ama ellerim ayaklarım şişşiş ödem yaptı vücudum sanırım ve dünden 500gr fazla çıktım
akşam yemekleri hazırladım kocamı beklerken biraz daha dolandım ortalıkta neden sonra geldi yemek hazırladım saate bi baktım 9 ben bu saatten sonra yemem dedim 1 çatal aldım alinazikten bi bardak kakaolu tarçınlkı süt içtim
moralim bozuldu sabah sabah yaa neden ödem oldu adetimede daha var 5 gün
alkisalkisalkishadi hayırlısı nazlım ....
bilmiyorumm ki suuracığım yağın ne kadar olması gerektiğini . ideal kilomun 53 olduğunu söyledi yani vermem gereken 10 kilom var .
bende kaç kg yağ var acaba carefoura gidersek tanitaya çıkayım bi
1.62miydi senin boyun
yaa bide bişe diicem benim ayaklarım titriyo zangır zangır kaç gündür hersene yapılıyo hoş bu işler hem ilkbaharda hem sonbaharda hiç bukadar zorlandığımı isteksiz olduğumu görmedim
dün teyzemde kızdı börek poğça kuırabiye kısır falan yapmışlar kuzenlerle çaya çağırdı akşamüstü gitmiicektim ama hadi dinlnirim bi yarım saat dedi gittim
yok kendimi mahfediyomuışum yok çok zayıflamışım bi deri kemik kalmışım kuvvatten düşmüşüm poğça börek yiiceksinki kuvvatin gelsin
ay dedim abartma teyze alışmışın tombilik tombilik mehtaba şimdi alışamıyo gözleri tabii
ama gerçekten kendimi güçsüz kuvvetsiz hissediyorum kaç gündür
bilmiyorumm ki suuracığım yağın ne kadar olması gerektiğini . ideal kilomun 53 olduğunu söyledi yani vermem gereken 10 kilom var .
ilk zamanlar bende hazırlardım her sabah sonra uyku tatlı geldi hazırlamadım senelerce
bu sene oğlan sabahçı eşimin kalkma saatlerinde ayakta oluyorum hazırlıyorum hemen beraber yiyoruz ama seneye kalkarmıyım bilmem
hayırlı olsun ablacımmm hadi bakalım kolay gelsin sana Şeniz
bu arada günaydın millettt
kahvaltıya misafirlerim var bugünn a.s
yoğun bir gün
yarın tatil muhtemelen giremeyizz oyüzdenn tüm takımdaki annelerinn anneler gününü kutluyor hepinizi en kocamanın dan öpüyorummm Şeniz
günaydın kızlarrrr... herkese iyi haftasonları diliyorum.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?