- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
günaydın sinemciğim bişey sormak istiyorum sen akapunktura gittiğinde kulağına bant taktılar mı canım . doktor benim kulağıma takmadı . gerek yok dedi .
Benim kulağımda sürekli vardı iğneler nazcım....
benim ilk 10 dakika tokmaklar vardı onları tuturdu manyetik alanları belirlemek için daha sonra iğneleri kulağıma elime bacaklarıma ve ayaklarıma yerlerştirdi 20 dakika o şeklide bekledim daha sonra çıkardı iğneleri . bakalım sonraki seanslarda nasıl yapacak .
off kızlar ya kendime sinir oluyorum
kimseye ters konuşamıyorum ben ya
çok sinirleniyorum ,bütün öfkemi söylemek istiyorum ama yapamıyorum
insanlar ne kadar sahtekar davranıyolar ama ben göz göre göre yine kırmamak için çaba harcıyorum
dün geceden beri birine çok kızgınım ,çok doluyum
çağırdım konuşmaya ama yine sakince konuşup alttan aldım
eşime karşı da böyleyim ,herkese karşı da
ben kırmamak için çaba gösterdikçe insanların benim iyi niyetimi suistimal ettiklerini düşünüyorum
onu muaynanede banada yapıyordu, sonrada kulağıma iğneleri takıyordu doktor onlarda 1 hafta kulağımda kalıyodu aynı işlemler haftaya tekrr yapılıp iğneler yenileniyodu
off kızlar ya kendime sinir oluyorum
kimseye ters konuşamıyorum ben ya
çok sinirleniyorum ,bütün öfkemi söylemek istiyorum ama yapamıyorum
insanlar ne kadar sahtekar davranıyolar ama ben göz göre göre yine kırmamak için çaba harcıyorum
dün geceden beri birine çok kızgınım ,çok doluyum
çağırdım konuşmaya ama yine sakince konuşup alttan aldım
eşime karşı da böyleyim ,herkese karşı da
ben kırmamak için çaba gösterdikçe insanların benim iyi niyetimi suistimal ettiklerini düşünüyorum
al elifi vur nazlıya bende senin gibiyim . kimseyi kırmamak için bişey diyemiyorum içimdekileri söyleyemiyorum . kafamda kuruyorum kendi kendime söyleniyorum kızıyorum . ama karşımdakine bişey diyemiyorum . bu huyumuz çok kötü aslında elifim .
kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum . ALLAH kısmet ederse pazartesi günü görüşürüz . kendinize iyi bakın cozutmayın sakın haaa
dün gelmeyince bende dogurdun sandım cadı ...günaydın kızlarrrrrr
nurooo sen cozuttun bile galiba:roflol:
bu hafta karbonhidratı kesmiş anlaşılan .... dr ne diyorsa yap nazlım zaten monti dışı bişi yok .. sende sabah ekmek olmadan doymayanlardasın benim gibi dr. sana protein kavaltısı vermiş busenin için iyi olur kilonu tetikler . ştahında azalacagından bu kolay olur . kaydirigubbakcemile5 süper .sağol ablam inşallah bir kaç aya kadar bende mezun olabilirim ablam . artık bunu yapmalıyım . ilk etapta sabah için ekmek vermedi ablam doktor sabahları yumurtalı kahvaltı verdi arada lor peyniri dereotu falan verdi yine domates salatalık . her öğünde mutlaka süt ürünü tüket dedi .. öğlen ve akşamları yemek yoğurt salata şeklinde verdi . pazartesiye kadar bu şekilde uyacağım sonra listeyi değiştirecek .
mevsimden maytabım ....bende kaç kg yağ var acaba carefoura gidersek tanitaya çıkayım bi
1.62miydi senin boyun
yaa bide bişe diicem benim ayaklarım titriyo zangır zangır kaç gündür hersene yapılıyo hoş bu işler hem ilkbaharda hem sonbaharda hiç bukadar zorlandığımı isteksiz olduğumu görmedim
dün teyzemde kızdı börek poğça kuırabiye kısır falan yapmışlar kuzenlerle çaya çağırdı akşamüstü gitmiicektim ama hadi dinlnirim bi yarım saat dedi gittim
yok kendimi mahfediyomuışum yok çok zayıflamışım bi deri kemik kalmışım kuvvatten düşmüşüm poğça börek yiiceksinki kuvvatin gelsin
ay dedim abartma teyze alışmışın tombilik tombilik mehtaba şimdi alışamıyo gözleri tabii
ama gerçekten kendimi güçsüz kuvvetsiz hissediyorum kaç gündür
sempatiksalakcinnibu gidişle 9. takım diskalifiye kapatılır bi özür 1 mesaj bile yamamışlar ya .. . kendi takımına aa ben atlamışım yazmış .. bu saat oldu hala tık yok buna sorumsuzluk ya .alsanaalsanasmilesonuçlar açıklanmamış evet ama 1. belli 2. kim(kulakları çınlasın hülya avşarın)sempatiksalakcinni
anladım canım bilgiler için sağol . . bu sefer benim kulağımda iğneleri bırakmadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?