Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim kulağımda sürekli vardı iğneler nazcım....

benim ilk 10 dakika tokmaklar vardı onları tuturdu manyetik alanları belirlemek için daha sonra iğneleri kulağıma elime bacaklarıma ve ayaklarıma yerlerştirdi 20 dakika o şeklide bekledim daha sonra çıkardı iğneleri . bakalım sonraki seanslarda nasıl yapacak .

off kızlar ya kendime sinir oluyorum

kimseye ters konuşamıyorum ben ya

çok sinirleniyorum ,bütün öfkemi söylemek istiyorum ama yapamıyorum

insanlar ne kadar sahtekar davranıyolar ama ben göz göre göre yine kırmamak için çaba harcıyorum

dün geceden beri birine çok kızgınım ,çok doluyum

çağırdım konuşmaya ama yine sakince konuşup alttan aldım

eşime karşı da böyleyim ,herkese karşı da

ben kırmamak için çaba gösterdikçe insanların benim iyi niyetimi suistimal ettiklerini düşünüyorum

onu muaynanede banada yapıyordu, sonrada kulağıma iğneleri takıyordu doktor onlarda 1 hafta kulağımda kalıyodu aynı işlemler haftaya tekrr yapılıp iğneler yenileniyodu

al elifi vur nazlıya bende senin gibiyim . kimseyi kırmamak için bişey diyemiyorum içimdekileri söyleyemiyorum . kafamda kuruyorum kendi kendime söyleniyorum kızıyorum . ama karşımdakine bişey diyemiyorum . bu huyumuz çok kötü aslında elifim .

onu muaynanede banada yapıyordu, sonrada kulağıma iğneleri takıyordu doktor onlarda 1 hafta kulağımda kalıyodu aynı işlemler haftaya tekrr yapılıp iğneler yenileniyodu

anladım canım bilgiler için sağol . . bu sefer benim kulağımda iğneleri bırakmadı .

:bbo:
siz böyle yazınca ben kendimi düşündüm, sanki bende briazcık sizn gibiyim ama bir iki sefer aynı şey oluyorsa ben dayanamıyorum söylüyorum hemde her şeyi açık açık olduğu gibi bir çok kere de işe yarıyor,eskiden sinirleniyordum yükselirdi hep sesim şimdi öyle bir şeyde olmuyor bir bakıyorum iki bakıyorum anlamıyorsa içimdeki her şeyi söylüyorum. biraz pat sözlü oluyorum söyleyince ama napıyım benim içimi kemireceğine arkamdan ne derlerse desinler umrumda değil, gerçi böyle yapmak da iyi mi kötü mü bilmiyorum amabilmiyorumkismile

kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum . ALLAH kısmet ederse pazartesi günü görüşürüz . kendinize iyi bakın cozutmayın sakın haaa

selam diyecektimki millet dağılmış :) bu arada nazcım hayırlı uğurlu olsun tatlım. elifim bende senin gibiyim fakat şöyleki ben hiç konuşmuyorum arayı soğutup ilişiğimi kesiyorum..

bu hafta karbonhidratı kesmiş anlaşılan .... dr ne diyorsa yap nazlım zaten monti dışı bişi yok .. sende sabah ekmek olmadan doymayanlardasın benim gibi dr. sana protein kavaltısı vermiş busenin için iyi olur kilonu tetikler . ştahında azalacagından bu kolay olur . kaydirigubbakcemile5 süper .

nazlım sendeki yağ 30 kilo olamaz fıstık . o yağ kilo yüzdesidir yani vucudunun % 30 yağdır .....
buda 20 kilo yaga tekabül ediyor ....bendede durum öyle .... son tanitada 19 kilo yagım vardı .montiden öncede bu 23 kilo falandı ..
oda % 30 civari oluyor .... sendede durum aşagı yukarı aynı ....

bu durum bünyeden bünyeye deşiyor ama sende 30 yağ oldugunu sanmıyorum zaten 60 kilosun yarın yağ deyilya .:))))

normal oran zaten çıkıyor tanitada ..
maytabım sende bir ölçtürsene yağ oranını ...

Son düzenleme:
melegim üzülme bazan insanlar için deyilde ALLAH rızasını süşüneceksin ..takma kafana ..

nurom kıs tebrikler hızınada yetişilmiyor maşallah ...

mevsimden maytabım ....
teyzelere anlatılmıyor işta benim annemde öyleydi börek çörek yiyince kuvvet gelecek sanki . tam tersi ben onları yiyince püskül gibi dökülüyorum .....akannehir
şimdi alıştı artık demiyor öyle kızım saglıklı olunda diyor .opuyorumnanaktan
sonuçlar açıklanmamış evet ama 1. belli 2. kim(kulakları çınlasın hülya avşarın)sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnibu gidişle 9. takım diskalifiye kapatılır bi özür 1 mesaj bile yamamışlar ya .. . kendi takımına aa ben atlamışım yazmış .. bu saat oldu hala tık yok buna sorumsuzluk ya .alsanaalsanasmile

bende diycektim biz 1. yiz maytabım sende bireyselde birincisin .
bu yüzden paylaşım alanına bireyselde 1. oldugundan neler yapıp kilo verdigini yazman lazım diycektim ..
aa birde baktin hiç bişi yok ...kaydirigubbakcemile3

senin zamanındada varmıydı bu kural .?

selam kızlar...nasılsınız

ben dün yedikelrimi yazmamışım galiba..

sabah
domates salatalık maydonoz peynir lor ıhlamur

öğlen
barbunya salata yoğurt

akşam
1 kase sütlaç(günlerdir istiyordu canım akşam yemeği yerine saydım artık napiim

aradada armut yemiştim

bi geçmişi okuyayım

Cuma Zayıflama Yarışması 155. Etap

ılk 3 e giren takımlar

1. 6. Takım (1.31)

2. 5. Takım (1.02)

3. 4. Takım (0.81)

Bireyselde ilk 3

1. mmf27 (7.64) - 6. Takım

2. ceren06_35 (5.27) - 4. Takım

3. aynalar (3.50) - 14. Takım

sonunda belli olmuş sonuçlar kızlarrrr..... Takımımızı ve mmf27 yi tebrik ediyorum...... yine bireyselde ve takımca derecedeyiz 2 haftalık kötü gidişten sonra iyi oldu bu.....opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar
süpersiniz vallahi tebrik ediyorum birincilikleri.
son birkaç gündür moralimi bozan şeyler oldu ve diyet de yapamadım,buraya da giremedim.moralim bozuk olunca yiyorum valla.ama toparllıyacağım inşallah bir an önce tekrar başlayacağım tam iyi gidiyorum derken bırakmayacağım diyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…