Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba arkadaşlar takımımızdaki tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.darısı anne olmak isteyenlerin başına.

arkadaşlar yaklaşık dört beş gündür diyeti falan bıraktım yarın sıkı bir diyete başlayacağım inşallah.

iyi akşamlar kızlar maçtan çıktım eve şimdi girebildim..... sesim çıkmıyor konuşamıyorum şu anda ya..... neyse ben menü bildirimimi yapayım

SABAH:

1 adet poaça
1 bardak çay

ÖĞLEN:

4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 kaşık light yoğurt

AKŞAM:

Maçtan dolayı hala bişey yemedim birazdan 1 elma yiyeceğim....

Bu tavır seni çok yaralar elifim aman dikkat... ne olursun biraz hakkını aramaya bak, hayata bir tek kez geliyoruz, ne hissediyorsan ne düşünüyorsan o an hemen söyle, hemde söylemek istediğin şekilde ...

kızlar annemde sizin gibi hayatta ağzını açıpta bişey demez-di...artık yavaş yavaş söyletmeye çalışıyorum ben çünkü onu kırıyorlar bu sefer,kadın sinir hastası olup çıkacak..valla ilk evlendiği zamanki şeyleri anlatıyorda çok sömürmüşler kadını..ben o kadar müsade etmem şahsen..
cadı biri değilimdir ama hakkımıda yedirmem.alsanaalsanasmile
eğer beni enayi yerine koyup sömürmeye çalışan olursada o bana nasıl davranıyorsa aynı şekilde müdahele ederim.anlar benim anladığımı bi daha bişey yapamaz..

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...klarimiz-hazirliklarimiz-79.html#post13117381

KIZIMIN YATAĞI VE KAPI SÜSÜMÜZ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZZZZ
TEYZELERİNE GÖSTERELİM BAKALIM::roflol:

çok güzel canım güle güle kullanın..
ilk alışverişler çok heyecanlı oluyor yaaboshayallersmile
bgende doğana kadar hergün gidip beşiğine bakardım nasıl olacak acaba diye..geceleri uyku tutmazdı odasında otururdum..Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin
bebek isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

dün yediklerim
sabah
1 kase sütlü k-fleks

öğlen
köfte,salata

akşam
çilek..

akşam sahile indik eşimle dondurma ısmarladı ama az yedimona verdim gerisini:kedi:

evet çozuttum ama bugüb sıkı bi şekilde diyete devam :) sen naptın hafta sonu bakalım boshayallersmile

haftasonu diyet olarak güzel geçti nurom . bol bol gezdim dolaştım . yeni açılan starstıy varya oraya gittik eşimle baya bir gezdik dolaştık . iyide spor oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…