http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...klarimiz-hazirliklarimiz-79.html#post13117381
KIZIMIN YATAĞI VE KAPI SÜSÜMÜZ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZZZZ
TEYZELERİNE GÖSTERELİM BAKALIM::roflol:
:roflol::roflolldu olacak bide beni yorumla bari ben hadım kalacam ...:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bu tavır seni çok yaralar elifim aman dikkat... ne olursun biraz hakkını aramaya bak, hayata bir tek kez geliyoruz, ne hissediyorsan ne düşünüyorsan o an hemen söyle, hemde söylemek istediğin şekilde ...off kızlar ya kendime sinir oluyorum
kimseye ters konuşamıyorum ben ya
çok sinirleniyorum ,bütün öfkemi söylemek istiyorum ama yapamıyorum
insanlar ne kadar sahtekar davranıyolar ama ben göz göre göre yine kırmamak için çaba harcıyorum
dün geceden beri birine çok kızgınım ,çok doluyum
çağırdım konuşmaya ama yine sakince konuşup alttan aldım
eşime karşı da böyleyim ,herkese karşı da
ben kırmamak için çaba gösterdikçe insanların benim iyi niyetimi suistimal ettiklerini düşünüyorum
off kızlar ya kendime sinir oluyorum
kimseye ters konuşamıyorum ben ya
çok sinirleniyorum ,bütün öfkemi söylemek istiyorum ama yapamıyorum
insanlar ne kadar sahtekar davranıyolar ama ben göz göre göre yine kırmamak için çaba harcıyorum
dün geceden beri birine çok kızgınım ,çok doluyum
çağırdım konuşmaya ama yine sakince konuşup alttan aldım
eşime karşı da böyleyim ,herkese karşı da
ben kırmamak için çaba gösterdikçe insanların benim iyi niyetimi suistimal ettiklerini düşünüyorum
al elifi vur nazlıya bende senin gibiyim . kimseyi kırmamak için bişey diyemiyorum içimdekileri söyleyemiyorum . kafamda kuruyorum kendi kendime söyleniyorum kızıyorum . ama karşımdakine bişey diyemiyorum . bu huyumuz çok kötü aslında elifim .
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...klarimiz-hazirliklarimiz-79.html#post13117381
KIZIMIN YATAĞI VE KAPI SÜSÜMÜZ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZZZZ
TEYZELERİNE GÖSTERELİM BAKALIM::roflol:
evet çozuttum ama bugüb sıkı bi şekilde diyete devam :) sen naptın hafta sonu bakalım boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?