Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyet olsun canım, o kadar olur üzme kendiniolumunekankayizsmile

alkisalkisalkis:lepi:

aynı bende senin gibiyim eylülcüm ya bugün eşim istanbula gitti tekim dye canım sıkıldı yine kendime yemek fln hazırlamadım, tostla meyveyle geçiştirdim kendimi, diyeti bozmuş olmasam vile düzensiz yiyince bağırsaklarım çalışmıyor, hele bir de yerimden kalkmayıp spor yapmayınca daha fena oluyor...
nolacaksa biz bukadınların hali; sinirlnir yeriz,üzülür yeriz,sevinir yeriz,bilmiyorumkismileklava:

evet doğru söylüyorsun yemek için hep bir bahanemiz var.bu aralar tartılmasam daha iyi bu hafta sıkı bir diyet yapmalıyım telafi etmek için.

bayanlar bende bugünki menümü(menü denirse) yazıp çıkayım

sabah-11.00: 2dilim tam ekmek arası dom,salatalık,peynir sandviç
15.00: 2dilim tam ekmek arası,yağsız peynir tost
19.00:1karnıyarık(közlenmiş patlıcan ile), kuru kayısı

vardı evet
kesin birkuralmıydı bilmiyorum ama bizde yazıyoduk

ben geçen nette yağsız vücut ağırlığıma baktım 49 kilo dedi
acaba doğrumudur yani ne demek oluyo bende 8 kşlomu yağ var değildir herhalde abartmıyım

melegim üzülme bazan insanlar için deyilde ALLAH rızasını süşüneceksin ..takma kafana ..

nurom kıs tebrikler hızınada yetişilmiyor maşallah ...

:kedi: :kedi: :kedi::kedi: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile :a015: :a015: :a015:

hemencecik bugünkü menümü bildireyim

08/05/2010

SABAH:

1 adet tek içimlik hazır domates çorbası
1 dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:

4 yemek kaşığı bezelye yemeği
1 dilim kepek ekmek

ARA: 1 dilim börek :kedi:

AKŞAM:

ızgara köfte 3 tane
1 yemek kaşığı yoğurt

kız daha doğuramadın mı sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş yatağı da kapı süsü de

ilk anneler günün kutlu olsun Şeniz

:) ay doğuramadım ama sabahınköründe karın ağrılarıyla uyandım arkadaşlarımda msj atmışlar bugün de gelmedi seninki ama yinede anneler günün kutlu olsun diye valla bu işe en çok eşim sevindi oh yırttım diyo bir dahaki seneyi bekleyeceksin hediye için diyosositosositosositososito yatağmızı beğenmene ayrıca sevindim melekcim Rabbim sana daha iyilerini versin inşallahhh

herkesin anneler gününü kutluyorumm..kutlayanlara da teşekkür ediyorum..
hiç şu 2 haftada 2 öğün diyetini yapan oldumu ?? onu araştıyorum şuan

tüm annelerin annelerin günü kutlu olsun.takimimizda ne kadar yeni evli bebisi olmayan varsan hemen anne olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…